Author Topic: Рибново- традиции в миналото,днес и бъдеще!  (Read 149111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gelina

• Forum fan
Maşallah, maşallah çocuklara (na decata).
Nazar görmesinler (Da ne uro4asat)

No kakvi sa tezi istormozeni hora na srednata snimka?

:))) Това са мъже,нарочно облечени като жени и с вехти дрехи!

Offline Azim

• Senior member
  • Това от което се нуждая е това което имам
Това са млади хора от Рибново, това е вид сценка като имитират някакъв вид подаръци и ги носят на сеибията по този начин правят джимбиш на хората. Във Рибново на всички суннети има подобни сценки. Това е което знам аз.

asakov

• Guest
Това са млади хора от Рибново, това е вид сценка като имитират някакъв вид подаръци и ги носят на сеибията по този начин правят джимбиш на хората. Във Рибново на всички суннети има подобни сценки. Това е което знам аз.

[/quote  дж-У-мбиш бе !!!   ;D ;D ;D

asakov

• Guest
Поздравих я! Поздрави и на теб, ама на горната снимка не я ли позна? :)
  е - ми нема я на горната снимка!!!!  ;D

asakov

• Guest

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Гелинa, Благодаря за снимките които качихте.

Offline Gelina

• Forum fan
По същото време имаше и сватба.

Offline yusu

• Global moderator
     Сюнет в Рибново-26.12.2010г.

Сюнет в Рибново -mp4

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Това са мъже,нарочно облечени като жени и с вехти дрехи!

Това по някаква традиция, или предание се прави.
Обичая има ли някакво характерно наименование и ако има какво е то.

Предварително благодаря.

asakov

• Guest
По същото време имаше и сватба.

само дет неразбирам с какво сте повече от останалите ПОСЕТИТЕЛИ на този сайт, че вие успявате да качвате нормални снимки а останалите щесе задоваляваме със МИЖЕВИ изрески ,или поне някякви останки от снимки????????????

Offline ficinka

• Adviser
само дет неразбирам с какво сте повече от останалите ПОСЕТИТЕЛИ на този сайт, че вие успявате да качвате нормални снимки а останалите щесе задоваляваме със МИЖЕВИ изрески ,или поне някякви останки от снимки????????????
   Тук всички сме равни ,това че ти е трудно да определиш размера на снимката не означава че останалите са с превилегий, опитай начинът който ти описах на лични и ще се получи .Не си търси излишни спорове ,и да не спамим хубавата тема моля .Поздрави Ф. :)

Offline ficinka

• Adviser
     Сюнет в Рибново-26.12.2010г.

Сюнет в Рибново -mp4
     Yusu благодаря за хубавото клипче, радвам се че тук има хора като теб, които да ни представят кадри от такива хубави събития .Поздрави от мен и продължавай все така и за напред.  :)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
само дет неразбирам с какво сте повече от останалите ПОСЕТИТЕЛИ на този сайт, че вие успявате да качвате нормални снимки а останалите щесе задоваляваме със МИЖЕВИ изрески ,или поне някякви останки от снимки???????????

Г-н Асаков,вие вчера се регистрирахте в този сайт предполагам доброволно,и вместо да се поровите,прочетете за всичко..то обвинихте сайта,че не могат да качват снимки с нормални размери???

Да се чуди човек на акъла ви,вместо да се поразрови има толкова много инструкции за това,вие си позволихте да обиждате редовни членове тук и гости.
Помолихте ли някой от Екипа ни за инструкции- Не !

Като сте мераклия да качите снимки си има начин,ако не и сте с друга цел значи сте объркал сайта!!!?

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
  И без СПАМ в една от най- хубавите теми!

Най-сърдечно благодаря на Гелина и Yusu  от Екипа на сайта ние помаците по света да сме в тон и навреме за това което се случва в помашките ни села.!

Сюнет в Рибново -mp4