Метка на кой клон съм седнал?
- Хората които са създали сайта ни, са именно граждани на държавата която ти наричаш азиатска и ибрикчийска.
Клонът на които си седнал е именно сайта в които ти дръзко спамиш.
Бих се похвалил с много неща в България, включително избора на име.
О това наистина е добро, но за да стане това кажи с какво ти самият си допринесъл ?Да не би да си бил с нас пред парламента през 1989 година когато обикаляхме? Бих се радвал наистина ако е така.
Ти не оставяш някой да се самоопредели, а направо го самоопределяш
Никой няма да ти повярва за тази нелепа клевета. По този начин пада нивото ти.Никъде не съм самоопредлелял друг.
Хората си казаха, че в Турция нямаш право да избереш име, а се поместваш в определен списък. Което си е тип възродителен процес още от рождението.
Готов съм да защитя братята и сестрите си от Турция с каквото пожелаят.Само че те трабва да го кажат, а не активисти на националистически великобългарски шовинистични партий.
А от демокрацията на двете държави едната е типично Азиатска. Бой по манерката ако не слушаш . Познай в коя!
За разлика от тебе, аз не се занимавам с политика.
А самоопределението в един сайт не е в това като на живо. Интересно защо сайта се махна от Турция? Риторичен въпрос.
Все пак е нещо,за което благодаря на създателите му.По добре свободно самоопределяна е помак.еу, отколкото
насилствено да се тупаме в гърдите като Бай Ганю.Че сме по католици от папата.
Въпросът за местоположението на сървъра е проблем, които всинца националистически партий в България ден и нощ не спят за да могат да го хакнат.
Там от демокрация боли глава.
Незнам . не съм бил там.Но аз имам хрoнична мигрена, питай @bukovqnoglu.