Author Topic: Помашки песни от Якоруда  (Read 22783 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ficinka

• Adviser
Re: Помашки песни от Якоруда
« Reply #15 on: July 22, 2009, 21:14 »
Радвам се че са ви харесали, но благодарностите са за Свилен, наш съфорумник тук, той ми ги изпрати а аз съмо ги качих от негово име. ;)

Offline svilen.

• Member
  • **
« Reply #18 on: July 23, 2009, 11:08 »
Радвам се че са ви харесали, но благодарностите са за Свилен, наш съфорумник тук, той ми ги изпрати а аз съмо ги качих от негово име. ;)
     BRAVO VE FICINKA USPQLA SI .... AZ DOSTA OPITVAH AM NEUSPQVAH E KATO IMAM NE6TO DA KA4VAM SE OBRA6TAM KAM TEBE O6TE VEDNAJ TI BLAGODARQ OT SARCE NEKA I DRUGI DA GI SLU6AT TUK I IMA SE RADVAT OT NA6TE POMA6KI PESNI MISLQ PO HUBAVI NQMA....

Offline svilen.

• Member
  • **
« Reply #19 on: July 23, 2009, 11:22 »
Отварям тази тема от името на един скъп за мен приятел ,наш съфорумник тук, Свилен се казва.Надявам се песните да ви харесат .
   BLAGODARQ TI FICINKA O6TE VEDNAJ I SE RADVAM 4E SI USPQLA DA GI KA4I6 RADVAM SE 4E SA TI HARESALI I NEKA BADAT POZDRAV ZA VSI4KI  SAFORUMNICI .....!!!

Offline rhodop_girl

• Member
  • **
  • Умният винаги отстъпва.... но само колкото да се з
« Reply #23 on: July 25, 2009, 23:22 »
Благодарности и на двамата за хубавата тема и музика! Ееех, няма по-хубав начин за отпускане на помашката душица!  :D Още веднъж едно голямо браво!

Offline RedJI86

• Member
  • **
« Reply #29 on: July 29, 2009, 23:52 »
Благодаря за по-горе споделените песни,ето и някой от мен.
Emil - Shirto
Emil - Devetka

Emil - Pil sam vino
Emil-Gankino

Emil -Elenino

Непозната

За тази последната песен нямам никакво инфо,ако някой има информация нека сподели.