Author Topic: Zapoznanstva- Запознанства !  (Read 162518 times)

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Offline BG POMAK

• Senior member
Re: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #165 on: January 21, 2012, 13:53 »
Здравейте казвам се Сергей и съм помак от с. Припек, общ. Джебел, обл. Кърджали.На 50 години съм. По професия съм строителен инженер. Ще се радвам да се запозная с някой от ползващите  този сайт. От 2000г. с група помаци от гр. Кърджали работим за сдружаване на помаците в област Кърджали. В резултат на това  регистрирахме  по ЗЮЛНЦ три сдружения на помаците- в Кърджали сдружение "Развитие", в Момчилград сдружение "Карлък" и в Джебел сдружение "Алада".Работи се по въпроса за създаване на сдружения в Ардино и Крумовград. През 2009г. имаше идея да се обединим и да създадем партия под ръководството на професор Адриан Палов, проведе се учередително събрание в Пловдив,но поради неясни причини не се регистрира.
Със знанията и уменията си в строителството мога да помогна на хора с такава необходимост.

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #166 on: January 21, 2012, 14:51 »
За Недко Горумов. Казвам се Сергей Хаджиев от Кърджали на 50години. Недко, зет ми има къща на два етажа в центъра на Търговище и я продава, той живее в Пловдив. Ако търсиш да купуваш или знаеш за други наши хора, които търсят,  моля те обади се или пиши

Offline razlichna

• Member
  • **
  • priemi se kakavto si za da te priemat i drugite
« Reply #167 on: January 21, 2012, 21:10 »
za sergei .az sam ot targovi6te, tuxlena li e kashtata? na plocha li e ?i kakva e tsenata?

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #168 on: January 21, 2012, 21:38 »
За Недко Горумов. Казвам се Сергей Хаджиев от Кърджали на 50години. Недко, зет ми има къща на два етажа в центъра на Търговище и я продава, той живее в Пловдив. Ако търсиш да купуваш или знаеш за други наши хора, които търсят,  моля те обади се или пиши

Сергей, не се ли притеснявате да публикувате тук номера на ЖСМ и и-мейла Ви?!  Я си помислете колко телефонни терористи има сега в България! Майка ми вече се опитаха да я излъжат, после една приятелка, както и други  мои познати...
 ???
Не давайте толкова данни за себе си!!! ОПАСНО Е, РАЗБЕРЕТЕ!!!

ПИШЕТЕ СИ В ЛИЧНИ!!!

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #169 on: January 21, 2012, 22:03 »
 Svetlina недей толкова да те е страх бе мила
не че те е страх а искаш да ни представиш за....
Ти по добре си погледни във вашите сайтове

Offline Шали

• Advanced member
« Reply #170 on: January 22, 2012, 18:15 »
Редно е модераторите да изтрият личните данни на човека и да копират разговора им в лични.
Нещата не опират до нашите и вашите сайтове. Проблемът със злоупотреби е наистина сериозен и засяга всички еднакво.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #171 on: January 22, 2012, 20:08 »
Svetlina недей толкова да те е страх бе мила
не че те е страх а искаш да ни представиш за....
Ти по добре си погледни във вашите сайтове

Ибрахиме, знаеш ли колко мои познати (млади и стари) бяха измамени по телефона ?! Ами публикувайте си личните данни и подробности около семействата като искате!
Ама после да не изпищите...
Измамници дал Господ!

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #172 on: January 22, 2012, 20:46 »
Svetlina-ка моя само ми се обаждаш и ще бъда твоят ангел пазител и всичко което пожелаеш.....
На мен ми прозвуча сякаш тук ние сме измамници а нйе сме ПОМАЦИ и може да си довирите и душите дори на нас.
В щялата история имаме само едно клане в Батак и то клали клали стотина човека може да няма и толкова.
Иначе САЙТА нйе супер някой хора казваш само преминават да нагледат ама и ти като мен си щатна тук
въпреки че сто пъти се зарече че ще ни оставиш ама неможиш нали така са и останалите.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #173 on: January 23, 2012, 16:27 »
Svetlina-ка моя само ми се обаждаш и ще бъда твоят ангел пазител и всичко което пожелаеш.....
На мен ми прозвуча сякаш тук ние сме измамници а нйе сме ПОМАЦИ и може да си довирите и душите дори на нас.
В щялата история имаме само едно клане в Батак и то клали клали стотина човека може да няма и толкова.
Иначе САЙТА нйе супер някой хора казваш само преминават да нагледат ама и ти като мен си щатна тук
въпреки че сто пъти се зарече че ще ни оставиш ама неможиш нали така са и останалите.

Тук ще се съглася със Светлина.Измамници има навсякъде,и между нас,помаците също не са рядкост.Нали не си мислиш,че щом един човек е помак,то автоматично ще попадне в рая?

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #174 on: January 23, 2012, 18:01 »
Нито има рай, нито има ад!

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #175 on: January 23, 2012, 19:58 »
  А ти откъде си толкова сигурен?Нали знаеш кои хора са абсолютно сигурни в твърденията си?

Offline Фита

• Благ човек
  • Senior member
« Reply #176 on: January 23, 2012, 20:01 »
Нито има рай, нито има ад!

"...Раят е на този сват,
        при свръхестествен климат
."

от стихове на Н. Кънчев

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #177 on: January 23, 2012, 20:24 »
  А ти откъде си толкова сигурен?Нали знаеш кои хора са абсолютно сигурни в твърденията си?
Знам от къде идват и къде отиват душите! ;) Не ме мисли мен, пази си твойта душа!

Offline razlichna

• Member
  • **
  • priemi se kakavto si za da te priemat i drugite
« Reply #178 on: January 23, 2012, 20:40 »
dve ribki v akvariuma sporiat na tema,imali gospod ili ne,parvata kazva ima gospod, vtorata zapochva da spori che niama gospod.i taka mnogo vreme dokato nakraia viarvashtata ribka premireno kazva- e neznam dali ima gospod ili ne no niakoi vseki den ni smenia vodata v akvariuma.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #179 on: January 23, 2012, 20:40 »
  Е,няма да те мисля тогава,ще спя спокойно.Че ми беше големо гайле  ;D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42