Пак за твой сведения аз съм питал господин проф. Палов но искам да го чуя от твоита уста
нали имаш много багаж заради такива като теб си смени и телефоният номер човека.
Казах ти и преди карай направо, и не се прави на умряла лисица че ако почна аз ще ти се види тясно тук пак ще трябва да си сменяш името.
Да и тук си прав пуснах ти линк имам собсвеност и в Турция работата ми е международна сега съм се устремил към Дубай.
А за сайта не се пукай той е бил винаги интересен и е допринесал много за нас истинските ПОМАЦИ.
Ти продължавай да се интенересуваш от собствениците му и спонсорите му, но този път удари на камак.
Браво, браво така те харесвам. Когато чуеш за тъмното си минало, още повече ще те нахъсъм. Това не е нищо. Ще ти увелича оборотите и на мокър завой прах ще вдигаш.
Но да навлезем в настоящия момент и да намалим малко темпото, че чак в Кърджали се усеща миризмата на изгоряло.
С риск да си проваля свободното време с теб ще продължа малко и ще те оставя да боксуваш на място.
Да оставим бъзиците и да преминем към същественото.
Щом като нямаш актуалния телефонен номер на професора означава, че блафираш съфорумците и се правиш, че имаш нещо общо с него. Ще се обадя на професора и, ако той разреши ще ти го пратя, което силно се съмнявам в това. Дори и да ми разреши да ти кажа номера, после ще ме проклина. Или може да му стане интересно. Знам ли! Ха ето един жокер за провала на партията. Зад този провал стои близка на теб партия. Възможно е да е БСП или СДС, защото ти навремето и на тях си симпатизирал. Това е жекер и мисли по въпроса кой е виновен за този провал. Регистрацията на една партия не може да се провали току така от един човек.
Относно заплахата, че пак ще ми смениш името не се плаша от такива като теб. Моето име пък и на всички помаци е сменяно няколко пъти от такива възродители като теб. Ние сме се елащисали, както казват в нашия край. Но твоята закана е сериозна и такива като теб не се замислят много много току виж, че пак започнете да ни сменяте имената. Трябва да се мисли по въпроса.
Линка който ми прати се състоеше от едни кичозни ориенталски гипсови орнаменти, които дори и в Горна чобанка не ползват.
И откъде накъде един гипсаджия ще развива между народна дейност.
Относно информацията за сайта.Същата ми е предоставиха и ми обясниха цялата схема. Не ме интересува повече. Аз получих това което ме интересуваше.
Ще ти кажа честно, че когато те разконцентрирам, ти се изтърваш и аз научавам някои неща от които разбирам, че ти си кукла на конци и някой дърпа тези конци.
Подават ти същите някаква информацийка за историята по създаване на помашка партия и за нейния провал и ти се връзваш и парадираш с това, че нещо знаеш по въпроса.
А ако ти имаш информация, но не такава шантава, каквато се опитваше да пробуташ за срещата в Юндола изложи я с факти и аргументи. Това няма как да го знаеш, защото нямаш багаж за такова ниво.