И сега какво излиза че нито си кон нито магаре тогава си чисто МУЛЕ
знаеш как се получава, когато мъшко магаре се качи на женски кон кобила.
За сведения ето какво си писал по рано...
ДА ВСИЧКИ ПОМАЦИ СА БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,
Пак за твой сведения за тези мюсюлмани в китай са всички с мюсюлмански имена
поинтенересувай се малко и ще видиш че за мюсюлманите името е важно нещо
Много ти е малък багажа чоджум насочи се някъде другаде или иди да се ограмотиш малко, че посрамваш всички помаци в сайта с твоя правопис.
Що се отнася до мулетата /ние помаците в област Кърджали ги наричаме катъри / те са търпеливи, трудолюбиви и много умни животни за разлика от теб.
Не стига, че багажа ти е малък, но имаш и друг недостатък, мислиш като някой от видовете ъгли. Ще ти припомня, че помаците живеещи в България са български граждани. А ако те чуят китайците мюсюлмани, какво пишеш за техните имена, така ще ти налетят, че ще чуеш само нещо от рода на Чан Чун Чан.
Изречението за качването на магарето върху кобилата/Забележете хем женски кон, пък и отгоре на това и кобила/ няма да коментирам, защото не вярвам такъв "благоверен мюсюлманин"за който искаш да се представиш да иска обяснение по този "мръсен"въпрос.
Знаеш ли, че вече ми е забавно да отговарям на постингите ти и това взе да ми харесва защото освен всичко си и комичен и нашите сафорумци ще се позабавляват с нашите закачки.
Дочувам и нещо друго за теб. За ония апартамент в Гоце Делчев. За това ти пращам още една притча, а пък ти си разрови мозъка и разбери за какво иде реч.
И накрая ще припомня, че повече си забавен и комичен, когато ти сам пишеш постингите. Когато ги възлагаш на други да ти ги пишат не са забавни.
Дай така да се разберем с теб, аз да ти отговарям на тези постинги, които лично ти си ги "съставил", а другите за които ти помагат по умни хора от теб, ги пращай на други съфорумци за да си мислят, че си голямата работа. Ние с теб вече се познаваме достатъчно добре така, че не е необходимо да се представяш не естествено. Изкуственото ти представяне в сайта ти си личи и само аз го усещам.
Мъдрото магаре
В далечни времена живял един стар овчар, който имал умно магаре. Овчарят много обичал магарето си и не пропускал случай да се похвали с него.
-Моето магаре, да удължи Аллах дните му, е по-мъдро от всички везири на падишха - разказвал той на всеки срещнат.
Един ден думите му стигнали до царските уши.
-Как смее голият чобанин да сравнява пършивото си магаре с любимите ми везири? - гневно викнал падишахът. - Незабавно доведете при мен дръзкия нечестивец!
Стражите тозчас издирили старика, довели го в двореца и го хвърлили в краката на владетеля.
-Е, отговаряй направо, - наредил падишахът - как се осмели ти, нищожният червей, да унижаваш везирите ми с такива кощунствени сравнения?
Овчарят, без да се смути ни най-малко, погледнал султана в очите и казал:
-О, най-мъдър от мъдрите, властелин над властелините, шахиншах! Не напразно казвам, че магарето ми, да е благословен часът на раждането му, е по-мъдро от любимците ти - везири. Веднъж яздех това магаре на път към къщи през мост с немалко цепнатини и дупки. Колкото и да беше внимателно магарето ми, кракът му все пак пропадна в една дупка и то си нарани коляното. Оттогава, колкото пъти ми се е налагало да пресичам този мост, мъдрото ми магаре, да бъде благословено от Пророка, за нищо на света не искаше да мине през това място, където е дупката. Винаги внимателно я заобикаляше, помнейки това, което му се е случило. Кажи ми сега, царю на царете, така благоразумно ли постъпват твоите везири?! Отдавна съм на този свят и съм видял с очите си колко от тях си избесил за твърде явно разбойничество, вероломство и присвояване. И нито веднъж нито един от тях не пожела да вземе под внимание опита на предшествениците си и да направи така, че злоупотребите му поне да не бият на очи. Колкото и да е широк моста на узаконените от теб злодеяния, везирите ти не успяват ловко да заобиколят тесните процепи, направени колкото законът да има лице. Как можеш при това положение, питам те аз сега, да сравняваш мъдрото ми магаре с тези глупаци?!
На падишаха не му оставало да направи друго, освен да се съгласи с доводите на овчаря, да го награди с пискюл за магарето и да го пусне невредим от двореца.