Author Topic: Zapoznanstva- Запознанства !  (Read 162443 times)

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Offline Митко Димитров

• Member
  • **
Re: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #120 on: January 03, 2011, 16:26 »
Здравейте, Казвам се Митко Димитров. Бих желал да се запозная с интересни хора, да обменяме мисли и защо да не станем приятели

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #121 on: January 03, 2011, 16:27 »
Здравейте, Казвам се Митко Димитров. Бих желал да се запозная с интересни хора, да обменяме мисли и защо да не станем приятели
Немаш проблем брат ми.

• Senior member
« Reply #122 on: January 03, 2011, 16:56 »
Добре дошъл! :)

Offline zzzz

• Member
  • **
Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #123 on: January 16, 2011, 21:28 »
Селям Алейкум и от мен доста време чета из форума реших да се реистрирам и аз Ибрахим Карадон - роден в Асеновград баба дядо от Родопите мама и татко и те от там :)

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #124 on: January 16, 2011, 23:11 »
Селям Алейкум и от мен доста време чета из форума реших да се реистрирам и аз Ибрахим Карадон - роден в Асеновград баба дядо от Родопите мама и татко и те от там :)
Селям и Поздрави на людетье от Асановградско, щом имаш корен от Родопите, почти това означава, че тук по този мегдань на Помаците , ще може да си скиташь свободно без да се стрескаш от ставащите крамоли от време навреме.  :)
А, и се надяваме да се разкажат и опишат някакви интересни незаписани още истории, спомени и предания за този край и селищата около него.  8)
Ами, добре дошъл и се разхождай на воля по тези Помашки барчиньи и висиньи!  ;D ;) :)

Offline С.Стефанов

• Avarage member
« Reply #125 on: January 25, 2011, 18:58 »
     Здравейте.До днес бях Санко,от сега съм себе си - С.Стефанов -името дадено ми от бай Тошо.И аз съм от Еленския балкан,както и Балканджията т.е. Орловото перо.

Offline eliza17

• Candidate member
  • *
« Reply #126 on: February 22, 2011, 20:12 »
здравейте всички.аз съм ели.имам вуйна помакиня на която много се възхищавам, защото е изключителен човек.
аз съм родена в смолян,на 45 год.съм,разведена.желая да се запозная със свободен - разведен или вдовец мъж
помак,около мойта възраст  за сериозна връзка.да може да дойде в софия.скайпа ми е eli1717

Offline eliza17

• Candidate member
  • *
« Reply #127 on: February 22, 2011, 20:14 »
ste se radvam da mi pise nqkoi

Offline rabie

• Candidate member
  • *
« Reply #128 on: March 03, 2011, 11:52 »
Zdraveite mnogo xybav sait    az sam Rabie i sam ot Avren no jiveq v Greece predi bqx Stevka togava ima6e rabota za men v bg sega stanax Rabie i se naloji sas sem mi da jiveem v 4yjbina

Offline Митко Димитров

• Member
  • **
« Reply #129 on: March 06, 2011, 08:49 »
Здравей Рабие.Радвам се да се запознаем. Казвам се Митко Димитров и съм от Смолянско. Какви теми те вълнуват в сайта?

Offline shao

• Candidate member
  • *
« Reply #130 on: March 19, 2011, 13:22 »
Здравейте на всички,казвам се Зюлфин Талипов и съм от село Бръщен :)

Offline shao

• Candidate member
  • *
Re: ot karailanska
« Reply #131 on: March 19, 2011, 13:34 »
bashtami e ot sela br6ten i se kazva ahmed asanov karailanski. Ot godini sme razdelini i nesme se vijdali  neznaia kak dago otkria ili da nauchas neshto poveche zqa nego znam che didadomi asan e bil hodja navremeto no sega e pochnal. Mola ako ima potrebiteli ot selo br6ten koito go poznavat dami pishat kak e tova mi e dostatachno mersi predvaritelno

Аз съм от Бръщен,питай каквото те интересува...

Offline rediboy

• Member
  • **
Ynt: Zapoznanstva- Запознанства !
« Reply #132 on: April 09, 2011, 18:04 »
Здравейте казвам се Хасан на 28 г. и сам от с.Драгиново Велинградско

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #133 on: April 09, 2011, 18:29 »
Здравейте казвам се Хасан на 28 г. и сам от с.Драгиново Велинградско
Здрасти "Хасане", надяваме се да представиш в сайта и некои от хубавите помашки песни от Драгиново, Костандово и другите села наоколо.  8)
Знаем, че по там има доста хубави песни и хора, та тука им е мястото да развеселят поне малко давещият се в мизерия и в безпътица народ !  :) ;) :)

Offline cimbalaro

• Candidate member
  • *
« Reply #134 on: April 16, 2011, 19:56 »
Здравейте. Аз съм Българин, но се регистрирах да кажа, че форума е супер и има много интересни неща. Уважавам хората, които ценят миналото и корена си и спазват традициите си. А при вас - те са вековни. Сигурно 2-3 часа четох форума и научих много неща за вас, които иначе просто нямаше как да знам. Продължавайте в същия дух и не се поддавайте нито на български, нито на турски влияния, а пазете историята си.

Поздрави.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42