Публикувано на: декември 19, 2009, 15:50:58 Публикувана от: Shumarov
Вмъкни Цитат
Честито на всички посетители на помак.еу!Искам да изкажа специални благодарности на основателите на сайта! Аз съм живял в епохата на комунистическата диктатура в България, когато всички комуникации бяха ограничавани и трудни.Радвал съм се, като малко дете на прекарване на домашен телефон през 1987 година! Хората, които са решили да създадат този виртуален дом са направили севап на помаците, които се намираме по всички краища на планетата и можем да се срещаме тука и да общуваме!Нека Аллах да ви възнагради за това благородно дело! Аз научих много неща за историята на помаците от този сайт! Имах прекрасната възможност да се запозная с ерудицията на много благородни братя и сестри от помашки произход, и ме изпълва с гордост факта, че имам общ произход с горди помаци, като МЕТКА,МУСТАФА_Б,БОГУТЕВОЛУ,НАЗМИ,ТОСКА,САЛЕЙКА,ГЕЛИНА,АДИЛЕ,РАХМИЕ,АВИНКА,
ПОМАК_БГ, ШАБАН, и всички останали(моля никой неспоменат да не се засяга)! Възхищавам се на саможертвата, която прави всеки един, като се лишава от свободно време в името на съществуването на виртуалния дом на помаците!
Благодаря също на посетителите, които не са от помашки произход!Абц,Балканджия, Пепито, Фотакиев, Исянкар,и всички останали!Провокативно държащата се част от тях спомага(несъзнателно може би) да се сплотяваме и да бъдем единни.А единството между помаците е новост за нас и е положително за всяко едно начинание!
Нека някой с добри познания на турски език преведе това и на нашите братя и сестри от Турция и Гърция. Благодаря ви за присъствието! Благодаря също на посетителите от Македония и от други балкански страни!
Тъжно е в този момент да сме лишени от присъствието на човека, който придаваше фин и изтънчен облик на сайта ни.Жената, която е жертвала свободнто си време и много нерви за да създаде този сайт-РАХМИЕ! Силно се надявам да си почине скоро и да се върне отново в сайта!
Честито на всички посетители на помак.еу!
Bütün Pomak.eu kullanıcılara hayırlı olsun! Искам да изкажа специални благодарности на основателите на сайта!
Bu sitenin kuruculara özel teşekkürlerimi sunmak isterim!Аз съм живял в епохата на комунистическата диктатура в България, когато всички комуникации бяха ограничавани и трудни.
Bulgaristan’daki komünist diktatörlük döneminde yaşadığımda, bütün iletişim sınırlı ve zordu. Радвал съм се, като малко дете на прекарване на домашен телефон през 1987 година!
1987’de eve telefon bağlandığında çocuk gibi sevinmiştim. Хората, които са решили да създадат този виртуален дом са направили севап на помаците, които се намираме по всички краища на планетата и можем да се срещаме тука и да общуваме!
Bu sanal evi oluşturan insanları, bütün dünyada bulunan Pomaklara büyük sevap işlemiş olurlar, onların sayesinde burada buluşup iletişim kurabiliyoruz.
Нека Аллах да ви възнагради за това благородно дело!
Bu asil çalışmanız için allah size bereket versin.
Аз научих много неща за историята на помаците от този сайт!
Bu siteden Pomakların tarihi için çok şey buldum. Имах прекрасната възможност да се запозная с ерудицията на много благородни братя и сестри от помашки произход, и ме изпълва с гордост факта, че имам общ произход с горди помаци, като МЕТКА,МУСТАФА_Б,БОГУТЕВОЛУ,НАЗМИ,ТОСКА,САЛЕЙКА,ГЕЛИНА,АДИЛЕ,РАХМИЕ,АВИНКА,
ПОМАК_БГ, ШАБАН, и всички останали(моля никой неспоменат да не се засяга)!
Bilgili ve değerli Pomak kardeşlerimle tanışabilmek için harika bir fırsat buldum. Bu durumdan övünerek söylemek istiyorum ki aslında kökenlerim gururlu Pomaklar METKA, MUSTAFA_B, BOGOTEVOLU, NAZMİ,TOSKA, SALEYKA, GELiNA, ADiLE, RAHMiYE, AViNKA, POMAK BG, ŞABAN ve diğerler gibi dolu imiş ( lütfen saymadım arkadaşlar alınmasınlar). Възхищавам се на саможертвата, която прави всеки един, като се лишава от свободно време в името на съществуването на виртуалния дом на помаците!
Pomakların sanal evi adına, değerli zamanında(özel zamanından) harcayan herkese hayranım.Благодаря също на посетителите, които не са от помашки произход!Абц,Балканджия, Пепито, Фотакиев, Исянкар,и всички останали!
Ayriyeten Pomak olmayan kullanıcılarımıza da teşekkür etmek istiyorum! Abc, Балканджия, Pepito, fotakiev, Isiyankar ve diğerler.Провокативно държащата се част от тях спомага(несъзнателно може би) да се сплотяваме и да бъдем единни.
Bazılar tahrik edici davranışları ile (bilinçsiz de olabilir) birlikte olmamızı yardımcı oluyor.А единството между помаците е новост за нас и е положително за всяко едно начинание!
Aramızdaki birlik ise bizim için bir yeniliktir ve her başlangıç gibi pozitif oluğunu düşünüyorum.
Нека някой с добри познания на турски език преведе това и на нашите братя и сестри от Турция и Гърция.
Türkiye’de ve Yunanistan’da bulunan kardeşlerimiz için Türkçesi iyi olan birisi yazdıklarımı tercüme etsin. Благодаря ви за присъствието!
Burada olmanız için teşekkür ederim. Благодаря също на посетителите от Македония и от други балкански страни!
Makedonya ve diğer balkan ülkelerdeki kullanıcılara da teşekkürlerimi sunmak isterim.Тъжно е в този момент да сме лишени от присъствието на човека, който придаваше фин и изтънчен облик на сайта ни.
Bu anda bir zarif insanın sitemizdeki yokluğuna özlüyorum.
Жената, която е жертвала свободнто си време и много нерви за да ,създаде този сайт-РАХМИЕ!
Bu siteyi bu hale getirebilmek için, zamanından ve sinirlerini bol harcayan kadın - RAHMİYEСилно се надявам да си почине скоро и да се върне отново в сайта!
Bir an önce dinlenip aramızda geri dönmesini dilerim.