Субиги, не се дразня от Турция, а се дразня от твоето бутане на Турция където е и където не е мястото и. Можеш ли да ми отговориш защо не пишеш ласкателните си думи за Турция в турската част на форума, а го правиш тук, знаеки пределно, че дразниш. Къде е Франция и къде е България? Ами и двете са в Европа, както и да го погледнеш. А Турция къде е не ме интересува. За това кой е бил прокуден и кой не е... Да, случило се е. Времето не може да се върне назад. Но голям зор Метка пак да извади нещо антибългарско. Пак ще се почне от тая статия кой клал повече и защо. И от къде се почва. От Батак ли, от преди това ли, а след това... Има теми, които не трябва да се ръчкат. Батак е такава. Казано е, писано е и то тук. Надали ще се добави нещо ново.
Аз съм толкова гост тук колкото и ти. А дали ме толерират? Не знам, но ако го правят е чест за мен. Това значи, че не им се пивиждам като такъв душманин какъвто се привиждам на теб.
Къде е мястото на бурките? Ами в темата за бурките, дето изчезна като признак за добра перисталтика.
100 кила приказки изприказва, само да не се охарчиш за малко локум и баклава. Циция такава!