Български > Фото-галерия
Pъководство: 09-07 / Yönetimden: 09-07
Nazmi:
--- Quote from: Snake on July 11, 2009, 09:08 --- Поздрави от мен,ама защо не сте поканили и модераторите от Турция да се видите и с тях .Нали там живеят Daylek,Bello,Saleika,Adi или те са само за сайта ,не за събирания на живо. ::)
--- End quote ---
Снейк,не става въпрос за планирана среща само между Админи.Разбира се е радващо това,конкретно знаеш разстояниоята в Км между Истанбул,Маница и Каршияка.Салейка ми писа че се е видяла с абла и Рахмие, Ондер и един ден да отсъства от сайта ме уведомява за това,Ади по това време си е в БГ,така че нека просто се радваме,а конкретно за Ади,Салейка поне аз съм изключително доволен от старанието им като Модератори да вардят сайта!
Snake:
Да ,много стеснен даже ,щом Назми не е на снимката ,значи е много тесен. Или той е направил фотото за това не се вижда ;D
Nazmi:
--- Quote from: Snake on July 11, 2009, 09:29 --- Да ,много стеснен даже ,щом Назми не е на снимката ,значи е много тесен. Или той е направил фотото за това не се вижда ;D
--- End quote ---
Хехе Снейк,Назми е до тебе на юг,ама пусто и мен ме забравиха,ама като се върнат.. ;D
saleika:
He he he he zna4i nqma samo edin zabraven ima i drugi :D pozdravi Nаzmi !
Snake:
Така е Назми,прав си разтоянията са големи но нежеланията още по - големи ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version