Türkçe > Duyurular
Doğu türkistan - Uygur türkleri
iskeceli:
yukarida bello arkadasimiz bize bilgi amacla koydugu haberi haber türk kaynakli ..uyuma türkiye dengeler degisiyor
yigit buluta aynen katiliyorum cok yerinde bir düsüncedir
CIN MALLARINI ALMIYALIM ZATEN HEPSI BOZUKTUR HIC BIR ISE YARAMAZ
CIN YAPTIGI KATLIAMLAR UYGUR TÜRKLERE KABUL EDILEMEZ
bello:
Evet Merkur, haklısın bu vahşete ses çıkarmayalımda ne yapalım. Öncelikle Sayın bogutevolu hocamızın dediklerine katılıyorum.
Burada her türkün, her türkiyeli pomağın, her müslümanın tepkisini dile getirmesi gerekli. Şarkı yarışmalarında, söyleyecek söz bulunurken bu vahşete sessiz kalınması garip bir durum bence.
Benim düşüncem bu durum bazı güçlerin çin, türkiye yakınlaşmasını engellemek için yaptıkları bir olaydır. sebebi ne olursa olsun hiç bir vahşete sessiz kalınmamalı. Allah tüm müslüman mazlumlara yardım etsin...
Тоска:
Haşmetlü başbakanımız araplar için israile "one minute" çekti ya araplarda bize geçen gün teşekkür etti ;D Okuyun: Filistinlilerin teşekkür metni Şimdi sırada Çin var onada bir "one minute" çeksinde görelim. Uygurda yaşayanlar türk, arap değil!
merkur:
haklısın sayın toska hemde yerden göğe kadar dogru söze ne denir , tam 12 den yakalayıp anlatmışsın olayı . aAMA NE OLURSA OLSUN BU VAHŞETİ BURDA GÖSTERELİM LÜTFEN VİDEOMU SİLMEYİN..........
<div><object width="480" height="348"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/x9tjvw_doyu-turkistanda-cin-zulmu-18_news&related=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true">
[url=http://www.dailymotion.com
AlperenKIRIM:
evet bu uzucu olayda bende turkiyenin tepkisini bekledim ve gereken tepki verildi , helal olsun. cin ile ekonomik iliskileri olan ikinci sinif ulkeler icin bu cok buyuk cesaret gerektiren bir istir, ozellikle soykirim tabiri ve bulent arincin aciklamalari cok cesurcaydi. hele Rabia Kadir'e vize olayi da cozulurse cin cildirir. asil ondan sonra soylenen laflarin arkasinda durulmasi gerekir. cunku ekonomik krizler dahi olusabilir ama halkin bilincli olup cinden ne gelirse gelsin disini s1kmasi lazim, bir tarafta dunya ekonomisinde guclu soz sahibi yari komunist cin bir taraftada uygur turk kardesler , bu turkiye icin cok zor bir durum...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version