Първо да знаеш, че и в други държави има голяма безработица. И аз съм бил в трудно положение, но не съм бил никога хроничен крадец- чули невежество с невежествата. Второ - безработица има сред всички без значение етнос или религия, а това, че голяма част от циганите им се позволява да се краде е друг въпрос. И друго убитият не е циганин в случая. И така как реши, че този човек е фашист бе уроспийчо. Дано и на теб те нападнат и те опънат едно хубаво, защото такива прости хора като теб заслужават това.
И друго не си прави майтап с религиите и не богохулствай независимо от коя религия става въпрос, аз поне не съм си правил майтап, а това отношение от вас говори колко си прост.
Аз не съм слагай имена на никой, търси отговорност от онези за които бихте гласували, а това е, че ако не са ДПС, ще са БСкП, както каза някой. Е това е да мразиш колективно. Вие сте също атакист, защото те по същия начин говорят за турците как клали преди и ги обвиняват днес за това. Вие сте същия атакист-фашист, но с друг цвят. Понеже в атака има доста хора с неизяснена сексуална ориентация, явно и вашата е такава щом някой си мъж се представя за жена, вземете и направете някоя сцена. Поне ще ви отива.
И само ДПС засега!! се е интересувала от проблемите на малцинствата.Точно за това е набеждавана в етническа партия.Трябва ли всички партии да защитават имперските апетити на етническото мнозинство
Пак ще гласувам за ДПС
Ако кажете как се е интересувала за проблемите ще се зарадвам. Интересува се за това да си напълнят джоба за определен кръг хора, както е в БСП, в ГЕРБ и прочие, но аз не съм от тях и не ги подкрепям, но явно вие взимате яко парички. И друго ДПС се сеща преди избори да ходи по вашите села и да казва как разпределяла баницата, но какво направи за вас( за теб със сигурност са направили) като бяха на власт.
Не съм казал, че ДПС е етническа партия- де да беше такава, тя е една от всички крадливи партии. Това, че някои използват с политически цели това, че ДПС е етническа партия е техен проблем, а не мой.