Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640551 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Оправданието ти е по-голямо провинение от престъплението което си направила. Подиграваш се с религиозни ритуали. Вземи се куригирай че на модераторите им писна от теб да те трият и току виж са ти ръгнали бан. Зорлем се препитавате но главата ви работи само за големи кръстове. С тези средства може да се построи нещо по-хуманно. Това не е смешно а трагично и лумпенско. Ваша си работа. ;D 8)

"Хуманно" в твоята квадратна глава на "Абдуллах" означава "мюсюлманско/ислямско", разбира се.

Абе друго си е да ти построят висока джамия, нали!?
Не е смешно, а е жалко, ама си още на етапа новопредставен "Абдуллах" и ти личи мноооого отдалече.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Svetlina проблема е там че не разбираш,мила МОЯ,одалечила са си доста от оста си-Та защо се смеят хората казват че с такива кръстове християни не се става мятото ви е в черквите да запалиш свещ да се изповядаш да целуниш кръста да почустваш тръпката.Такива кръстове особено гледах по вашата телевизия скат как бяхте викнали няколко циганчета на откриването или освещаването ли беше просто и на мен ми стана смешно.Но сега ще ти дам една хубава новина и то се случва благодарение на мен.ЩЕ РЕМОНТИРАМЕ ДЖАМИЯТА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ да турската държава отпуска парите.Ето ти доказателството само ще трябва да ти го преведат. :-*
http://www.gotsedelchev.bg/photo.php?fid=82&lang=bul&addLang

Точно пък "смеещи се турци/сиреч мюсюлмани" ще обясняват на християните къде какво да строят, как и къде да се държат набожно и какво да правят. Защо не погледнат себе си?!  Просват се да се молят, където им хрумне, а джамиите са празни вътре. Това си е същинска демонстрация на гордост/надменност, драги, ама така ви възпитават - да сте надменни и надути за всеки случай.

Та не разбрах като ти построи джамия турската държава ти какво ще почувствуваш, какво ще спечели краят ти, децата ти? Ще ти намалят ли пак данъците, както през времето на султан Селим? Нали имате джамии, които сами сте построили по селата и градовете?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Просват се да се молят, където им хрумне, а джамиите са празни вътре. Това си е същинска демонстрация на гордост/надменност, драги, ама така ви възпитават - да сте надменни и надути за всеки случай.

Плоската ти глава не вдява че храмовете са нужда защото са места за молитва, а паметници и големи бетонни кръстове си е пилeeне на средства. Молитвите се изпълняват в строг порядък, молещите си допират плътно раменете и ритуалът е в стриктен порядък. Ако в джамията има място нямаш право да се изповядваш вън и т.н. Мюсулманите не се просват а порядъчно изпълняват ритуалната молитва. Каня те да докажеш къде и кога си видяла празна джамия и хората да се изповядват вън. Ако не го докажеш ти си клеветница и нека Господ да ти даде полагаемото ти. Намерението ти е да унижаваш безсрамно както религията ни така и привържениците и. При нас подобни неща не се позволяват за никоя религия.
Татовото време беше официално каурско (атеистично) защото проповядваше безбожие. Ако не си чела Крал Мас вземи та се просвети та да не задаваш тук глупави въпроси.

Offline ibrahim65

• Moderator
Проституцията в България е уредена конституционно

http://www.cross.bg/1292982

Това е вари го печи го все тая.

Offline skoti3

• Forum fan
Понеже е навик на някои да пускат само негативни новини ( не, че в тях няма истина, но какво биха помогнали). Ето една малко по различна и по оптимистична.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4720511

Правителството реши да строим седми блок на АЕЦ "Козлодуй"

Новият блок ще се проектира и строи на пазарен принцип, без държавни гаранции и без да се използват парите на данъкоплатците

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Правителството реши да строим седми блок на АЕЦ "Козлодуй"

Новият блок ще се проектира и строи на пазарен принцип, без държавни гаранции и без да се използват парите на данъкоплатците
Eto tova ve4e e dobra novina.
Derzai.

Offline ibrahim65

• Moderator
До две седмици БТК става турска

http://www.cross.bg/1288970

Offline Seiko

• Global moderator
Бъдещият Паметник на Васил Левски

Паметникът на Васил Левски по проект трябва да е с височина 133 м и да се издигне в близост до границата с Турция, предлага сдружението „Аз обичам България“. Ако идеята се реализира, България ще може да се похвали с построяването на най-високата статуя в света. В момента рекордът се държи статуя на Буда в Китай, която е висока 128 м.

Направо е смешно  на фона на тази мизерия и бедност в България да се говори за такива гигантиски паметници, които никаде по-света ги няма.Но в страната на абсурдите всичко е възможно,и няма да се очудя ако един ден запътил се за Истамбул на гости на моите братовчеди които живеят там  и на пътя ми се изпречи  невъобразимата гигантска статуя на Васил Левски сякаш да ми напомни  че поне с едно си качество  българина  минава всички  в света а именно :- манията си за величие.Но нека погледнем  само състоянието на болниците ни.Преди известно време ми се наложи да посетя болницата в гр.Гоце Делчев,повярваите ми бях потресен от лошите хигиени условия както отвън , така и вътре .Не видях никаква охрана, на главният вход.В поликлиниката има една единствена  примитивна тоалетна в която плиска вода от един маркуч безразборно.Няма да казвам как за всяко свиждане на болен , трябва да дадеш най-малко 10 лева ,на санитарката , а след среща с доктора 20 лв като минимум ,за да обърне някакво подобаващо внимание на твоят близък болен. /Пиша тези редове и  ме е страх , да не взема с това да навредя на някои влезнали  болни  помаци сега /.Направо ми се плаче като си помисля,когато нашите хора ,доста  често боледуващи , са изпратени да се лекуват  в тази болница, в какъв ад попадат.А  предполагам че и повечето държавни  болници  в страната са на този хал.

Преди една година в гр.Валенсия –Испания отвори врати , най-новата и модерна държавна болница ,както в Испания а така и в цяла Европа,преди една седмица ми се наложи да отида до там,тъйкато аз живея сравнително наблизко до нея и съм заведен при спешност да се лекувам там.Гледката беше неописуема.Похарчени са милиони  евро ./А ужким в Испания е имало финансова криза/ Но си е струвало парите.Такива грижи ,за болния и такова обслужване ,повярваите ми никаде няма.Никои не те пита ,българин ли си, помак ли си ,имаш ли осигоровка ,нямаш ли осигоровка?И тогава си помислих:-Кога ще ги стигнем, не Американците , а Испанците.

А етто я и самата болница и някои данни направо смаиващи за мен:

http://www.youtube.com/user/NuevoHospitalLaFe1?ob=0&feature=results_main

Инвестирани са:- 500 мил.евро за построяването и .Плус  :-120 мил.евро за новотехнологична техника.В нея работят 6000 работници / лекари ,медицински сестри,санитарки,лаборанти,шофьори и т.н.Обслужва около -300 000 свои пациенти.3000 прегледа на ден.1000 пациента на постоянно лечение  в болницата. Извършват се 110 хироргични операции ,2000 диагнозни проби,и 700 спешни случаи на денонощието.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ще се построи най-големият паметник в най-изостаналата европейска държава. Егаси и парадокса. Дерзайте лумпени и фашисти, много ще ви заприляга. :D :D :D

Offline skoti3

• Forum fan
Ще се построи най-големият паметник в най-изостаналата европейска държава. Егаси и парадокса. Дерзайте лумпени и фашисти, много ще ви заприляга. :D :D :D

К'во те грее това па теб. Както изглежда лумпен си ти.

Offline ibrahim65

• Moderator
Sevimmiks чакай ,чакай малко ти говориш за Гоце делчев, бил ли си на други места.Мой болен трябваше да го направят операция.Първо се плати под масата,второ всички медикаменти си ги взехме ние, трето одияло чаршафи храна превръзки абе не искам да обеснявам циялата система е боклук ще го повторя защото съм побеснял :-боклук.После някой хора пишат че давам само лоши новини абе вие даите нещо хубаво бе братя нещо хубаво напишете и аз ще се радвам повярваите ми и аз, тази държава е и моя.
За паметника и аз искам защо не когато минават турците ще казват ей този го сме обесили заради.........Две седмици е стоял на бесилката и не му се знае каде е гробът предаден от българи и ...........Тази държава е номер едно на парадоксите това е и няма шанс няма аз вече губя надежда защо ли......

НЦИОМ: 51,4% одобряват Борисов

http://www.blitz.bg/news/article/136148

Безработицата в България вече е потомствена

http://www.blitz.bg/news/article/133756

Пернишка мутра умря от преяждане

http://www.blitz.bg/news/article/136142

И това е само от един вестник друготовие си го мислете.

Offline skoti3

• Forum fan
Навсякъде здравоопазването е зле. За нещата в БГ не са виновни само политиците, но и хората. И християни и мюсюлмани разсъждават по един и същи дебилски начин. Винаги има изключения, но мнозинството хора разсъждават глупаво и именно за това сме на това дередже. Давай лоши примери, но тези неща се знаят, и какво ще се промени - НИЩО . Трябва някои действия на хората. Оставете точно този паметник, навсякъде се правят такива неща, дори не знам чак толкова за какво става въпрос. От една страна е добре, защото някак си се развива културата, но не ми се задълбава в тази насока.
По първата новина- явно може да не ти харесва това, че БОЙКО е одобравян. Е има много неща да се желае днес, да се върнат откраднатите пари, да се вкарат в затвора мутрите, крадците- да се въведе някакъв ред. Много неща не харесвам в ГЕРБ, но Борисов днес има ли алтернатива ( говоря от сегашните политици)- май няма. Може би ще има ако обикновените хора направят някое движение- но нито Станишев, нито Кунева, нито Доган, който го е "грижа" за хората, нито изперкалия Сидеров, нито Костов, никой от действащите политици не са по добри от сегашния премиер- за съжаление.  Безработица има навсякъде, проблема е в ниските заплати. И най-лошото хората са виновни за това, че позволиха парите да отидат в малък кръг от хора, които живеят разкошно. Лошо това време създаде обстановка, в която богарите стават по богати, а бедните по бедни. За положението в България освен политиците, които управляваха е виновно цялото население, че допусна това.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

К'во те грее това па теб. Както изглежда лумпен си ти.

Лумпените са заслепени от пропаганда хора сиреч те са с промити мозъци и не виждат парадоксите колкото и големи да са те.
А някои са лумпени с тапия, и го доказват, точно като тебе.  :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
skoti3 нямаш право да казваш-----К'во те грее това па теб. Както изглежда лумпен си ти. даже трябва да се извиниш.
Тази държава не е само на вас, с това трябва да свиквате, че името и е само вашо другото е общо.

Offline skoti3

• Forum fan
И да се извинявам и да не се извинявам вече съм го казал. Това, което казах няма нищо общо с произход или регилия или каквото и да е от тази тематика.  До колкото разбирам този човек е там някъде си в Турция и постоянно пуска някакви мухи, говори глупости, които някои не отговарят на истината. И какво като оплюе държавата, то и много християни го правят и какво от това като я оплюе. Във всичко това няма асболютно нищо националистическо. Не съм гонил никой, но дори да го правя аз съм никой. Проблема е, че трябва нещо градивно, а не българи били такива, държава такава, четвърто, пето и т.н. Държавата не е в добро положение, но това не значи, че трябва да се плюе, и зради някой националист всички да се наричат лумпени и фашисти.