Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640736 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Това нека да ти е за капак ако искаш ела и утре вечер приятни сънища и от мен Аз съм ПОМАК но не и врак това го закачи на ухото. ;)

Не знам от къде да започна, но знам, че съм ПОМАК.
Да ПОМАК, гордост, слава начин на живот.
ПОМАК - гордост стига да знаеш да се гордееш с думата ПОМАК.
Да ПОМАК, тежест, стига да можеш да носиш тази тежест ПОМАК.
Да ПОМАК, тази единствена дума само от пет букви описваща толкова много.
Да, да аз съм ПОМАК в душата си, в сърцето си толкова дълбоко,
че е само за мен, само на мен, да на мен и никой друг.
ПОМАК толкова просто, толкова леко, че чуствам крилата си.
Обичам да наричам нещата със истинските имена.
Обичам да се определям, а не да ме определят.
Обичам хората до мен, а не над мен.
Обичам всички въпреки различията.
Но за да обичам всичко това, трябва да обичам себе си.
Но най вече коренът, а той е един и той е дълбок.
Клони може да кършите колкото си искате .
Но коренът е мой, само мой дълбоко в душата ми.
А когато нямам душа, нямам корен, нямам нищо.
Без душа не мога да обичам, не мога да живея.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Аз съм българче и силна
майка мене е родила;
с хубости, блага обилна
мойта родина е мила.

Аз съм българче. Обичам
наште планини зелени,
българин да се наричам -
първа радост е за мене.

Аз съм българче свободно,
в край свободен аз живея,
всичко българско и родно
любя, тача и милея.

Аз съм българче и расна
в дни велики, в славно време,
син съм на земя прекрасна,
син съм на юнашко племе.

Offline sultan selim

• Forum fan
"юнашко племе"    хахахихихахаха     заболяме корема от смях   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
"юнашко племе"    хахахихихахаха     заболяме корема от смях   ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ами турчин няма как да знае смисъла на думата "юнашко". Не трябва да забравяме варварските им маниери. Те нямат никаква представа за добро и зло.Чуждото нещастие за тях е най-важно. Ние българите сме подкрепяли мюсюлманите в трудни моменти,спомнете си Сребраница ;D ;D ;D  Ние дадохме коридор да бомбандират Югославия,но разбира се за турците думи като чест,достойнство и признателност са чужди. ;D ;D ;D Какво да ви кажа? Султане,ти си срам за Ататюрк.Ако беше жив и те беше видял какви ги плещиш  щеше да си изповръща червата. Примитивни хора сте и вашите разбирания са като за 15 век. Жалко за Ататюрк ,явно не е успял да ви вкултурчи

Offline onegavon

• Forum fan
Какъв Ататюрк не виждаш ли , че е от Велинград и се турчее.

Offline sultan selim

• Forum fan
Ами турчин няма как да знае смисъла на думата "юнашко". Не трябва да забравяме варварските им маниери. Те нямат никаква представа за добро и зло.Чуждото нещастие за тях е най-важно. Ние българите сме подкрепяли мюсюлманите в трудни моменти,спомнете си Сребраница ;D ;D ;D  Ние дадохме коридор да бомбандират Югославия,но разбира се за турците думи като чест,достойнство и признателност са чужди. ;D ;D ;D Какво да ви кажа? Султане,ти си срам за Ататюрк.Ако беше жив и те беше видял какви ги плещиш  щеше да си изповръща червата. Примитивни хора сте и вашите разбирания са като за 15 век. Жалко за Ататюрк ,явно не е успял да ви вкултурчи
аз   знам ти не знаеш    кво значи     вие  сте роби    от как свят светува    все ви   .бът      и    все  между вас си се предавате     не    юначно а   помиярско  подлогарско племе   хубаво вие   все когато сте  във   партер     то сие  ген   заложен  от   хиляди  години        помията  ражда помии   

Offline С.Стефанов

• Avarage member
                     Примитивизмът е заложен в твоят ген.Кой си Ти. и от 4ие име пишеш тия глупости в тоя сайт?Кой ти плати? До тук ли достигна?Спиш ли спокоен сън? И национализма си има граници.Премине ли границата става фашизъм.И накрая и фашизъма и неговите врагове в една дупка.

Offline tersid

• Adviser
Misla , 4e moderatorite trebva da iztriat vsi4ki postove na AZ i Bulgaria_eagle  i otgovorite na tehnite postove ili da gi premestat v temata  Kenef kadeto im e mestoto

Offline onegavon

• Forum fan
А на Селим да се болднат и да се повтарят на всяка страница като пример за възпитан и толерантен диалог :o.

Offline tersid

• Adviser
Sishto taka predlagam  vsi4ki postove sadarjashti negativno otnoshenie kam koiato i da e darjava i etnos , sihto da se brisat

Offline tersid

• Adviser
А на Селим да се болднат и да се повтарят на всяка страница като пример за възпитан и толерантен диалог :o.
Selim ne e natrapnik. Drugi doidoha s lainiani gazove i umirisaha ortaluka.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Misla , 4e moderatorite trebva da iztriat vsi4ki postove na AZ i Bulgaria_eagle  i otgovorite na tehnite postove ili da gi premestat v temata  Kenef kadeto im e mestoto

Мисля ,че имаш известно право. Някои неща да бъдат премахнати  ,но само наистина обидните. Обаче нищо не казваш за Султана ;D ;D ;D Явно ти не искаш да живееш в България.Не я обичаш , но все пак живеем в свободни времена и лесно може да отидеш на друго място,където да се чувстваш у дома си. АКо пенсията не ти стига ,ще ти купя билет за където искаш ;D ;D ;D

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Selim ne e natrapnik. Drugi doidoha s lainiani gazove i umirisaha ortaluka.

Селим е в България и от тази гледна точка е натрапник

Offline tersid

• Adviser
Мисля ,че имаш известно право. Някои неща да бъдат премахнати  ,но само наистина обидните. Обаче нищо не казваш за Султана ;D ;D ;D Явно ти не искаш да живееш в България.Не я обичаш , но все пак живеем в свободни времена и лесно може да отидеш на друго място,където да се чувстваш у дома си. АКо пенсията не ти стига ,ще ти купя билет за където искаш ;D ;D ;D
Vseki Golem govneli4 iska da e Orel, ta dori i bulgaristanski.
Sia da ti kajem kakva e razlikata mejdu pomazite i bulgaristancite - nie mojeme da jiveme nasekade a vie samo u Bulgaristan. Taka 4e az jiveia kadeto si iskam, zatova ne se har4i za bilet , a si kupi gazova hartia dase izbrisash.
A Za Balgaria da ia obi4am oshte ne sam porasnal .

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Vseki Golem govneli4 iska da e Orel, ta dori i bulgaristanski.
Sia da ti kajem kakva e razlikata mejdu pomazite i bulgaristancite - nie mojeme da jiveme nasekade a vie samo u Bulgaristan. Taka 4e az jiveia kadeto si iskam, zatova ne se har4i za bilet , a si kupi gazova hartia dase izbrisash.

Ето един пост ,който трябва да бъде премахнат. Всеки пост на маймуница трябва да се премахва. Иначе модераторите прилагат двойни стандарти  ;D ;D ;D