Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640796 times)

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Аз в какво вярвам това е лично и не е за обсъждане и за говорене.На какъв въпрос да ти отговоря като го задаваш глупаво и неумесно.

Аз не се възхищавам на хора ,които мразят България. Иначе си права вярваш в каквото искаш и това е твое право.Просто си признай,че не можеш да се аргументираш и да приключваме

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Цитат на: SIVEK в Днес в 19:11
Недей да бъркаш.Това няма нищо общо с любовта и дълга.Нима журналиската от Скат мисли че тези хора са от Марс.

Кое бъркам само ми кажи?
Превод

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
Чуждото си е чуждо нямам никакъв интерес да го защитавам.Аз обичам родината си и всичко и всеки които не ми вреди в нея ми е мило.Но това се осъзнава когато си далеч от родното място, това не можеш да го разбереш.

Offline KaraIbrahim

• Moderator
По принцип си прав ,но да напишеш пост толкова неграмотно и да призоваваш за скромност е меко казано смешно. Хубаво е всеки за себе си да отговаря и в този ред на мисли да ти кажа ,че се започва от езика и после се преминава към другите нива. Не разбирам с какво аз съм виновен за споменатите от мен неща. Ще ти кажа ,че вие не живеете ,а паразитирате. Има голяма разлика ,ако ти не е правиш мога да ти го обясня. Кюрдите не ги и споменавай редом до циганите, най-малкото защото те са много по организирани от тях. Ако имаше свястна политика за малцинствата щеше да видиш конкретни резултати

Чист българин трябва да си,орльо.Щом все някой от различните ти е виновен.
 Познавам много народ от всякакъв вид малцинства.Навсякъде картинката е една и съща- има паразитиращи,има и работещи,които плащат и твоите разходи.Не може да обобщаваш на етнически принцип.
  Например моите данъци за "твоята" държава възлизат на повече от това,което твоята държава ти дава като социална помощ.И не ми се разправяй,че не получаваш такава.Не получаваш кеш,но за образованието ти например държавата доста дава .И не само.За съжаление,както виждам,ти с образованието отдавна си скъсал  ;D 

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
   Чист българин трябва да си,орльо.Щом все някой от различните ти е виновен.
 Познавам много народ от всякакъв вид малцинства.Навсякъде картинката е една и съща- има паразитиращи,има и работещи,които плащат и твоите разходи.Не може да обобщаваш на етнически принцип.
  Например моите данъци за "твоята" държава възлизат на повече от това,което твоята държава ти дава като социална помощ.И не ми се разправяй,че не получаваш такава.Не получаваш кеш,но за образованието ти например държавата доста дава .И не само.За съжаление,както виждам,ти с образованието отдавна си скъсал  ;D
Тук бъркаш читак. Този на снимката ти е българин,хубаво е да го знаеш  ;D ;D ;D

Offline KaraIbrahim

• Moderator
  Значи и българин не си.Щом казваш,че бъркам.
  Абе знаех си аз,че не биваше да пиша "Чист българин".Но поставях под съмнение само определението.
Нищо не казваш за твоя паразитизъм на гърба на държавата?

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
  Значи и българин не си.Щом казваш,че бъркам.
  Абе знаех си аз,че не биваше да пиша "Чист българин".Но поставях под съмнение само определението.
За кой паразитизъм бе урод?  ;D ;D ;D По-добре дъщеря курва ,отколкото с турчин ;D ;D ;D

AZ

• Guest
Po moi danni pomacite nai malko ili po4ti nikak ne se polzwat ot pomo6ti, sociqlni i drugi predobivki. Na kakvo sa dulji tova? Gordost, lipsa na poznanie ili interes ili ne6to drugo? Po sociqlni programi za vremenna zaetost i operativna programa razvitie u4astieto e su6to minimalno vupreki che obu4enieto e bezplatno i sled tova sa nazna4eni na rabota!

Offline SIVEK

• koгато орелът е ранен полита към върха на планината
  • Moderator
За кой паразитизъм бе урод?  ;D ;D ;D По-добре дъщеря курва ,отколкото с турчин ;D ;D ;D
Абе Българско пиле защо не вземеш да престанеш да пишеш глупости.Вземи понаучи малко попрочети и тогава драскаи глупости.Не желая да кореспондирам с ашлаци които още миришат на майчино мляко.

AZ

• Guest
ела при мен в диспансера
Kak pi6e6 s usmiritelna riza? :D :D :D

Offline ibrahim65

• Moderator
Здравейте приятели утре от 13,00 до 15,00 по Mimoza Bahçesi,de, Rumeli тв, ще бъдат излъчени Помашки песни пяти от група Гайтани с. Брезница, желая ви приятно гледане и искам още един път да благодаря на госпожица Mimoza Elezi за положеният труд и да знае че ние Помаците се гордеем с такива приятни красиви и достоини хора като нея.
http://www.canlitv.com/?id=899
Rumeli Tv Canlı Yayını - Canlı Tv izle
www.canlitv.com
Rumeli Tv izle, Rumeli Tv seyret, Rumeli Tv Kanalınının internet yayınını canlı olarak izleyebileceğiniz sayfa.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Абе Българско пиле защо не вземеш да престанеш да пишеш глупости.Вземи понаучи малко попрочети и тогава драскаи глупости.Не желая да кореспондирам с ашлаци които още миришат на майчино мляко.

И аз не искам да кореспондирам с турски подлоги. Нали съм тук да науча нещо за помаците ,засега научих ,че са български мюсюлмани и че за теб гражданството е по-важно от националната сигурност. Изобщо не съжалявам за нищо написано. Даже съм прекалено любезен

Offline ibrahim65

• Moderator
Аз ли си другар ли си незнам ама си пълен тъпанар да ма извинянт тъпанарите вземи и си свали кирилица бе простак толкова ли е трудно програмата се знае и от малките деца бе цървул някаде бях чел че цървулите са били българско изобретение нали им са трябвали да доидат от тази далечна русия да ни тровят нервите.Асъл толерантноста е на нас в момента че тези говеда ги търпим в този сайт.

Offline onegavon

• Forum fan
Те , че не са за търпене е ясно, ама и ти с това " тъпанар" и не само с него плачеш за бан.

Offline ibrahim65

• Moderator
Политика - къде е бъдещето на България

Гафове в "СКАТ" ( "Господари на ефира")