Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 631921 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline Turas

• Forum fan
Предполагам си съгласен и с приетия закон за криминализирането на всеки геноцид признат от френските закони?Той предвижда наказание от една година затвор и глоба от 45 000 евро за отричане на геноцид признат от френските закони.
То в турция турските закони не важат, ти искаш Френските да ти зачитат! ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
onegavon +  Вологез Ако питате мене клане е имало но и от двете страни
това е истината дали са 500 000 дали са 1 000 000 каква е разликата,никаква.
Арменците и те като българите се гордеят със своите чети който са били главорези.
Ако аз бях турчин щях да гласувам този закон в Турция и да се приключи с тези спекулации
Но и Франция има с какво да се срамума и да гласува нали.......

Offline Turas

• Forum fan
Арменците и те като българите се гордеят със своите чети който са били главорези.
Ти си луд!!! Едно и също ли е да загинеш само ти, с това да загине цялата ти рода?
И как се въстановява едномилионна популация, а имотите на тия хора? Освен това тия чети са се били за освобождаване, а не за поробване!!! Нещо почнах да се съмнявам, че си Помак! И не ме слагай под едни знаменател с който и да било в тоя форум.

Offline ibrahim65

• Moderator
 Вологез не съм адвокат на никой но дай с теб да изчистим този въпрос.
-1 Имало ли е клане да
-2 И от двете страни да
-3 Каузата е една и съща да
-4 Средствата едни и същи да
-5 Възможностите едни и същи да

Колко съвместни гробове отвориха в Турция знаеш ли
защо с този въпрос не се занимават историци а политици. 
Като им е зле колко арменци все още живеят в Турция.
Аз съм ПОМАК но и нещо повече и демократ за разлика от.....

Offline Turas

• Forum fan
Вологез не съм адвокат на никой но дай с теб да изчистим този въпрос.
Няма да изяснявам нищо, защото няма нищо общо с темата!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Когато О.Империя воюва нападната от кръстоносния съюз арменците изневеряват и чрез въоръжени чети правят чистки в раёна за да образуват '' Велика Армения'' обещана им от този съюз. По това време арменците имат и министри и генерали( паши) и посланници в империята което показва че те наистина са били '' теба-и садъка'' (верни поданници на империята). По време на война всяка изневяра се наказва най-жестоко. В сила са военни закони а там няма сълзи. Кавото си надробил ще го сърбаш.
След войната френската флота в Бяло Море бе препълнена със тези арменски чети (един френски полк бе изцяло с арменци) които бяха откарани във Франция. Франция има моралното задължение да се грижи за тях но не чрез забрана на правото на изказване което вече е съкровен принцип в демократичните страни и с право Hillary Clinton  критикува тази забрана на словото.

Offline Turas

• Forum fan
Когато О.Империя воюва нападната от кръстоносния съюз арменците изневеряват и чрез въоръжени чети правят чистки в раёна за да образуват '' Велика Армения'' обещана им от този съюз. По това време арменците имат и министри и генерали( паши) и посланници в империята което показва че те наистина са били '' теба-и садъка'' (верни поданници на империята). По време на война всяка изневяра се наказва най-жестоко. В сила са военни закони а там няма сълзи. Кавото си надробил ще го сърбаш.
След войната френската флота в Бяло Море бе препълнена със тези арменски чети (един френски полк бе изцяло с арменци) които бяха откарани във Франция. Франция има моралното задължение да се грижи за тях но не чрез забрана на правото на изказване което вече е съкровен принцип в демократичните страни и с право Hillary Clinton  критикува тази забрана на словото.
Яааа назначили са друг на тая работа! :) :) :) Предишния поне правеше копи - пейста правилно! :) :) :)

Offline sultan selim

• Forum fan
Франция   дали ще признае   геноцида над помаците     ???
Помак дасе наричам  първа радост е за мен

Offline Turas

• Forum fan
Франция   дали ще признае   геноцида над помаците     ???
Питай в някой Френски форум. :D

Offline sultan selim

• Forum fan
Питай в някой Френски форум. :D
Питам   теб 
Помак дасе наричам  първа радост е за мен

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
...........
Svetlina защо когато Франция гласува закон който не е само срещу Турция
а изцияло срещу свободното слово ръкопляскате а сега си показвате зъбите.

Прочети какво съм написала за Германия и І-та Световна война, както и вината на т.н. "велики сили" разпарцальосали цяла Европа, за да осигурят бъдеще на създадената изкуствено Югославия, как цели области от Унгария са дадени на Румъния (Трианон)..., вземи прочети също и Анри Пози за тези договори. Образовай се, душко.

Offline onegavon

• Forum fan
onegavon +  Вологез Ако питате мене клане е имало но и от двете страни
Ако аз бях турчин щях да гласувам този закон в Турция и да се приключи с тези спекулации
Но и Франция има с какво да се срамума и да гласува нали.......

Каква е раликата ли ? Двойна е разликата?Резултата е ,че почти няма арменци в Турция, както няма и  в Източна Тракия българи, а по Егейското крайбрежие и в Цариград гърци.Нещо много съвпадения?

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Мелето е станало само в источната част на сегашна Турция. Берлинският договор е предвиждал образуване на арменска държава в територията на Империята след което е взето решени да се образуват военни части ( Хамидийе Алайларъ ) от местното кюрдско население за да се защитават от потенциалният враг Русия която също подстрекава арменците и им обещава Велика Армения, но Ленин прави революция и Русия се оттегля от завоюваните Османски зeми. Въпреки че кюрди и арменци са се клали сега модерна Турция е обвинявана за ужким геноцид. Франция си прибра вересиите и сега там има повече от 500 000 арменци а в Америка 10 пъти повече.Само в Истанбул има повече от 100 000 нелегално работещи арменци от Армения които са дошли при своите роднини.Не е необходимо навсякаде да има арменци или българи както не е необходимо да има турци в Батак.
http://www.google.com.tr/search?q=hamidiye+alaylar%C4%B1&hl=tr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ejEkT_GxOofA0QWB2o3OCg&ved=0CD8QsAQ&biw=1280&bih=835

Offline Turas

• Forum fan
‎20 години български спелеоложки проучвания в Албания - обощения!
http://www.archive.org/download/http://www.archive.org/details/BulgarianSpeleologicalExplorationsInAlbania1991-2011

Offline ibrahim65

• Moderator
България пропада
България отбеляза нов позорен рекорд - в новия доклад на "Репортери без граници" за медийната свобода страната постига най-лошата си оценка, откакто се прави тази класация. В новия индекс България пропада с цели 9 места.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15688482,00.html