Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640364 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

десс

• Guest
всички сме еднакви в различието си

Субективен

• Guest
Уланов, тук е по правилата да обсъждаме светлото бъдещето на България, което ти така въодушевено си се заел да изградиш. Ако отказваш, значи се проваляш като помашки лидер още преди старта.

Offline roikata1

• Member
  • **
Добро утро на всички съфорумници!Ша трябува да са скрием в той падинка да приказувоме за нашта още нирудена,може терористична за някои партия!Не мисля,че точно ние ще изградим светлото бъдеще на България,а и това са комунистически изрази,които е нежелателно да използваме,поне ние Помаците!Само не мога да разбера,какво точно от моята биография,някой толкова много го гъделичка? Какво точно иска да знае за мен,че чак не спи спокойно? Па и никой не е обявил лидерски амбиции,камо ли па да са е провалил вече!

десс

• Guest
Добро утро на всички съфорумници!Ша трябува да са скрием в той падинка да приказувоме за нашта още нирудена,може терористична за някои партия!Не мисля,че точно ние ще изградим светлото бъдеще на България,а и това са комунистически изрази,които е нежелателно да използваме,поне ние Помаците!Само не мога да разбера,какво точно от моята биография,някой толкова много го гъделичка? Какво точно иска да знае за мен,че чак не спи спокойно? Па и никой не е обявил лидерски амбиции,камо ли па да са е провалил вече!
Както бе казал един наш публицист-100 българе-100 партии.:D :D :D

Shumarov

• Guest
Уланов, тук е по правилата да обсъждаме светлото бъдещето на България, което ти така въодушевено си се заел да изградиш. Ако отказваш, значи се проваляш като помашки лидер още преди старта.

Днес си направих труда да погледна кога субективният се е регистрирал в сайта.Датата е 22 декември, а се оказва, че е запознат с "клоунадата" на Юзеирови, която е била подкрепяна(според него) от нашия сайт мноого преди датата на неговата регистрация.
Параноикът в мнене веднага си помисли, че е някой от провокаторстващите, гостувал ни с друг ник.Дали пък не е някоя особа, която притежава паранормални способности да разбира какво къде се случва???

Offline Gelina

• Forum fan
Ученик на баба Ванга? :o :-\ ???

Offline vladoatan

• Member
  • **
Днес си направих труда да погледна кога субективният се е регистрирал в сайта.Датата е 22 декември, а се оказва, че е запознат с "клоунадата" на Юзеирови, която е била подкрепяна(според него) от нашия сайт мноого преди датата на неговата регистрация.
Параноикът в мнене веднага си помисли, че е някой от провокаторстващите, гостувал ни с друг ник.Дали пък не е някоя особа, която притежава паранормални способности да разбира какво къде се случва???

Като нерегистриран посетител също може да се чете!

Shumarov

• Guest
Да, сигурно е така!Не ми се рови в постингите му за да ти ги изцитирам, а и не намирам за нужно.Просто ми се струва малко нагличко да влизаш със 100 ника и да искаш ройката да си разкаже автобиографията, или да ти се доплаква от действията на тези безумци, дръзнали да регистрират помашка партия!Такова поведение е по-нагло от това да се изтървеш в края на трамвая и да обвиниш ватмана, когато се разнесе вонята!

Субективен

• Guest
Уланов гледам нищо не е дал като биография. Защо така? Уланов, това е първото с което трябва да излезете пред нас, чак тогава са прессъобщенията. Вярвам, че участието ви тук е само и единствено за ползата на помака. Като ви прегледах коментарите освен каруцарски език друго не видях. Не ви ли е неприятно някой друг да търси и обявява информаци вместо вие сам лично да го направите в тази представителна медия. Още повече, че името на вашата партия съвпада с името на сайта. Само слагате .bg и имате готов домейна на партията.
Виждам и че много хора тука ви подкрепят в сянката в която сте тука. Започват подозрения в мен, че те са от вашето обкръжение, регистрирани с цел тук да ви бранят. Повярвайте, това ще се спука рано или късно.

Offline Metka

• Forum fan
Започват подозрения в мен, че те са от вашето обкръжение, регистрирани с цел тук да ви бранят. Повярвайте, това ще се спука рано или късно.

Да Субективен.
Някой надроби каша в която на лека ръка фърля морални авторитети в бунището на историята.
Хубаво е обаче и ти да се разкриеш а не да копираш опонента си, че както се вижда "пърдите в един кюп".
Като скачен съд. Извинявай за израза но това всички го усещаме.
Защото "когато мечката играе в двора на съседа, после тя идва да играе и в твоя двор".
Иначе пукането на балоните , дето казваш си е зрелище.
Особено когато става "клонирано пукане на балони".

Субективен

• Guest
Ще се разкрия в момента в който тръгна да ставам лидер на Движението за помашко спасение (ДПС) или други като например прясната "Партия за облагодетелстване на Мехмед, Ариф и Къдри", както някой сполучливо се изрази. Аз съм обикновен помак и нямам абсолютно никакви подобни намерения.

Offline Metka

• Forum fan
Ще се разкрия в момента в който тръгна да ставам лидер на Движението за помашко спасение (ДПС) или други като например прясната "Партия за облагодетелстване на Мехмед, Ариф и Къдри", както някой сполучливо се изрази. Аз съм обикновен помак и нямам абсолютно никакви подобни намерения.
Наследника на Ахмед Доган, когато се оттегли от власта ще бъде Николай Бареков.
Така ми каза едно пиленце.

Субективен

• Guest
По-голяма глупост не можа ли да изръсиш?

Offline Metka

• Forum fan
По-голяма глупост не можа ли да изръсиш?

Фелибеецо виж ко , тоо Бюрека е по потаен от тебе:

Топ разкритие! Доган подготвя Бареков за свой наследник!

Топ разкритие! Доган подготвя Бареков за свой наследник!

Публикувано от Karolina на 24 декември 2009 в категория Новини, Политически RSS коментари

Слушам и не вярвам на очите си, сигурно ще си кажете, че това е долнопробна клюка. Може да е клюка, но не е долнопробна и отговаря на истината. Ахмед Доган и хората му от ДПС в действителност подготвяли Николай Бареков за бъдещ лидер на ДПС. Следващата и по-следващата година в правенето на имиджа му щели да се вложат много пари. Твърди се, че работодателите му искат да го пробутат за наследник на Ахмед Доган, пише в. „ШОУ”.

Имаме новина, сам би казал Бареков. Всъщност новината не би трябвало да учудва. „Разкрития” първи съобщихме за задругата Доган – Бареков, чието начало се състоеше в участието на журналиста в няколкото медии на лидера на ДПС. ВАЦ-овите вестници – последната покупка на Сокола – вече са сложени в ръцете на Бареков, който трябвало да им вдига рейтинга.

Бареков сам призна в интервю за предаването на Иван и Андрей, че се е насочил към политиката. „Аз отдавна съм политик, но не съм обявил само от коя партия съм”, загадъчно подхвърли Барека по време на гостуването си в шоуто. Тогава той така и не пожела да коментира към коя формация се е насочил, но ето, че амбициите му излязоха наяв

След като Доган даде заявка, че ще се оттегли от лидерския пост, много имена бяха спрягани за негови наследници – като се започне от незаконния му син и се стигне до Таркан (шега). Предполагаше се, че новият водач на ДПС може да е Джейхан Ибрямов – лидерът на младежката организация.

Според запознати обаче Ахмед Доган е избрал именно Бареков за свой наследник, защото известността му и политическите му умения биха донесли много активи на ДПС. Сокола решил да рискува, като избере българин за свой наследник. След скандалното му изказване, че властта е в неговите ръце, и след слуховете за турски бунтове по селата, доверието на малцинствата към ДПС падна. Спорът около турските новини също допринесъл за решението на Доган.

Запознати дори вещаят, че на следващите парламентарни избори новото ДПС, с лидер Николай Бареков, ще бъде водеща политическа сила.

Offline muti6

• Adviser
Кметът - кум за кадем
Новата мода властва от София до Каварна

Бойко Борисов се яви като кум под прикритие при гражданския брак между Николай Бареков и любимата му Евгения

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-11-18&article=168354

Бареков заемаше възлово място в българските телевизионни предавания, но личното място на Николай Бареков съвсем не е така възлово…
Не подскачайте, а движете напред, това е простата историческа истина, която ни е време да научим