Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 631899 times)

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Offline abc

• Forum fan
"Долу турците от власт" е доста първосигнално, но както съм споменавал във всяка група цари 70% посредственост. Във всеки случай огромната част от негативите към мюсюлманите се дължат именно на ДПС. Не казвам, че е правилно, но за да се намери решение на някой проблем, то той трябва да се разрови.

За журналистите, те са обикновено репортери. Надъхани млади и глуповати човеци. Няма нужда да споменавам ценостите и морала в днешните дни. Безумно ме дразнеше една репортерка на НОВА, мисля Вероника Христова. Уникално нахална и супер манипулираща. Мога да изброя само няколко журналиста чието мнение, стил и съждения ми допадат.

Бай Ганьо

• Guest
Е, добре! Нека бъде " Долу антибългарите! " А лично за мен ДПС е антибългарска партия.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Само партията ли или и избирателите й са антибългари?
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Isyankar

• Guest
Партията не е антибългарска, а мафиотска. Избирателите са на първо място по относителен дял продажни, на второ - виртуални и на трето - феодализирани.  Стига с етническата карта. Темата за ДПС е политико-мафиотска, а не етническа. Ако има нещо етническо то е свързано с това, че с най-голям относителен дял от етносите гласували по убеждение (за убеждение не приемам, че негласувайки на ДПС случайно няма да получиш дърва за зимата или тютюна ще бъде оценен друга категория) са циганския електорат на партията, но това няма чак такова значение - просто за информация.

ПАТРИОТ

• Guest
От 3-4 дни гледам ДПС са в някакъв тотален транс от загубата.Само +30 процента гласове им е в устата, а реално сега 4 години ще са безгласни.Покрай тях много забогатяха, къщи построиха, джипове карат, келепир - яви им се пост на Солунската митница, както би казал Бай ви Ганя...Ех, живот, защо си тъй интересен?
ДПС трябва да изчезне от политиката на БЪЛГАРИЯ за да се оправи държавата

Isyankar

• Guest

Това могат да решат само избирателите. Те впрочем го решиха на последните избори...Който прекалява с власт - стои в опозиция и се моли да не се сезира прокуратурата (аз се моля в обратното). Но все пак кандидат-затворници има не само в ДПС ... и в БСП, и в НДСВ....

Бай Ганьо

• Guest
Само партията ли или и избирателите й са антибългари?
Знаеш отговора.

Offline shaban

• Forum fan
ДПС,СДС,БСП ,ГЕРБ,АТАКА и всички др.партии  ще изчезнат от политиката на България ,когато се оправи държавата или когато те я "дооправят" или когато България стане демократична република..Всички партии в България почиват на мафиотския принцип  на октопода с многото пипала и една глава ,а също така и на принципа  на автократичността .
В ДПС има идея,визия,електорат,стратегия ,капацитет и всичко това води и до бъдеще запартията , а и за България .
Срещу ДПС има и силен и неразумен антагонизъм, а това я превръща в разумна и силна партия.
Така ,че ако ще чистите кочината си ,почистете първо вашите боклуци от всякакъв десен, а за ДПС няма какво да се притяснявате ,защото след като се почистите , тогава и ДПС ще стане излишна партия и ще се саморазпусне..

Offline shaban

• Forum fan
Благодаря  Исианкар :),беше много убедителен и почти ме убеди, но много малко не ти достигна. :( :( :(

Isyankar

• Guest
Благодаря  Исинкар,беше много убедителен и почти ме убеди, но много малко не ти достигна.

Какво да те убеждавам...Тоталитаризма на ДПС се е разпрострял октоподските си пипала и в тази тема явно с грубата си цензура...

Какво да се прави...Истината за ДПС ще я видим през 2011 г на местните избори .. Когато няма да има изборен туризъм, няма да има гласове от Турция, ще има добър избирателен кодекс, няма да има случайно подгънати протоколи, няма да има мъртви хора гласували, няма да има явен вот и доста други неща. Аз залагам на 200 000 гласа - или срив от 2/3. Да видя тогава какво ще обяснява алкохолизирания лидер за подема на партията...Иначе все ми е едно - ако иска да си запазва резултата...Българския избирател разбра колко струват и съм убеден, че няма да ги изпрати на власт в следващите 10 години поне.

Offline shaban

• Forum fan
Много лош,ама много много лош пророк за ДПС. А,ко ше каиш и за другите партии ,ко ше стане до десет години с тях ,а,имаш ли некви видения..

Тоталитаризма на ДПС се е разпрострял октоподските си пипала и в тази тема явно с грубата си цензура...

Какво да се прави...Истината за ДПС ще я видим през 2011 г на местните избори .. Когато няма да има изборен туризъм, няма да има гласове от Турция, ще има добър избирателен кодекс, няма да има случайно подгънати протоколи, няма да има мъртви хора гласували, няма да има явен вот и доста други неща. Аз залагам на 200 000 гласа - или срив от 2/3. Да видя тогава какво ще обяснява алкохолизирания лидер за подема на партията...Иначе все ми е едно - ако иска да си запазва резултата...Българския избирател разбра колко струват и съм убеден, че няма да ги изпрати на власт в следващите 10 години поне.
А,а само в ДПС ли има тоталитаризъм,а, ама ,ха.
А тия блянове за забрана на правото на глас на български граждани забравете ,щото това е потъпкване не само на българската Конституция , но и на Авропската или искате Авропата да ни се кара .
Непротивоконституционствувателствувайте,ако обичате България.

Isyankar

• Guest
Като не вярваш на моите видения - вярвай на алкохолика. Той сега в опозиция 4 години ще те убеждава денонощно какъв подем е направил, ако междувременно не го тикнат в затвора заедно с още 50-60 депутата от БСП и ДПС....

Подем беше когато с 2 пъти по-малкото си дептуати през 2001 г успя да управлява, защото българската нация му гласува доверие, а сега не знам какъв подем е когато има 2 пъти повече депутати, а българската нация не му гласува доверие да управлява. Каквото сам си направиш - никой не може да ти го направи. Когато през 2001 г. дойде на власт - много толерантна беше нацията, когато 2005 г пак го оставихме на власт - пак ашколсум, сега като му дадохме малко почивка - уу нетолерантни станахме. Не става така. Ще трае в опозиция докато българския избирател реши. А той има винаги последната дума. А, че ще има срив през 2011 г - пак ще си говорим да те питам тогава....

За другите партии питаш - БСП поради демографски причини ще намали влиянието си още, а за другите още не ми дава кристалната топка. УТре пробвай.

Isyankar

• Guest
А тия блянове за забрана на правото на глас на български граждани забравете ,щото това е потъпкване не само на българската Конституция , но и на Авропската или искате Авропата да ни се кара .
Непротивоконституционствувателствувайте,ако обичате България.

Тя Авропата не умира от кеф, че 100 000 постоянни жители на Бурса и други европейски градове са избирали национален парламент от европейската федерация (скоро така ще се казва ЕС)...Хич даже...Хеле Саркози....Особено пък Европейската народна партия дето има сега внушително мнозинство в ЕП...ГЕРБ са им първи дружки...Само гледай на следващите избори...Ама не знам що се плашиш толкова от гласовете от чужбина...Поне 100-150 хил са фалшифицираните гласове за ДПС тук на място....Те са много по-проблемни...Абе само гледай 2011 г какъв срив ще има...Тогава и циганите ще се обърнат на където духа вятъра и 150-те хиляди (това са реалните човешки гласове за ДПС) подръжници бързо ще се преориентират...

Offline shaban

• Forum fan
Тия 100 000 жители на Бурса ,са български и европейски граждани по право и по закон. Анадъмму Исианкар.

...Поне 100-150 хил са фалшифицираните гласове за ДПС тук на място....Те са много по-проблемни...Абе само гледай 2011 г какъв срив ще има...Тогава и циганите ще се обърнат на където духа вятъра и 150-те хиляди (това са реалните човешки гласове за ДПС) подръжници бързо ще се преориентират...
Ами то тогава вапроса ви е решен,що оревахте орталъка на хакере,бе хора.Спрете  се бе.

Isyankar

• Guest
Тия 100 000 жители на Бурса ,са български и европейски граждани по право и по закон. Анадъмму Исианкар.

Такива са. Но къде пише, че всеки гражданин трябва да има право на гласува ? На изборите за ЕП - защо ЕС не даде да гласуват тези граждани ? Нали с него ме плашеше, че нямало да допусне да не гласуват за национален парламент ??? Именно той не ги допусна за ЕП ...  (пропуках ти тезата)

Впрочем, наскоро имах разговор с две имена от българската електорална география - М. Константинов (беше случайно на среща при един мой преподавател с когото работя по един проект) и (другото име ще запазя в тайна за сега) и извода е, че вече не е тема табу - "данъчния ценз" при гласуване....Който си плаща данъците - той ще гласува....Както и някои добри практики от Търновската конституция - 50 000 гласа - 1 депутат - Намаля населението - намалят депутатите - никакви многомандатни райони, никакъв регионален дисбаланс, както аномалиите при тези псевдомажоритарни избори при които отделните мажоритарни депутати са избирани с огромни разлики в гласовете по между им в абсолютен брой.

Пътят на където вървим: Пълни мажоритарни избори, 50 000 гласа - 1 депутат; данъчен ценз; Евентуално, ако има в Бурса или Берлин някой дето си плаща данъците в БГ и е живял повече от 6 месеца през последната година в България и иска да гласува - само на българска територия - сиреч в българските посолства.

Е, тва е. Както искаш го интерпретирай. Кога ще стане не гарантирам...Но първите стъпки ще видиш в рамките на 6 до 12 месеца.