Здравейте и от мен... Поздрави на всички...
Аз искам да кажа, че "ДПС" въпреки тов, че е в опизиция не е загубила, напротив, това е единствената партия която има устойчиво развитие. На тези избори за ДПС са гласували 600 хиляди души, а преди около 450 хиляди, кажете ми ДПС не увеличавали своите гласове всеки път. Хората които вярват в политиката на ДПС са все повече и самата мисия на Ахмед Доган е такава, устойвиво развитие, вче е време за промяна на българското съзнание, следващия етап на развитие е да го няма това етническо разделение на българските граждани. Може би с тези исказвания Ахмед Доган направи услуга на Борисов, но в България наистина е нужна промяна, и аз вярвам, че Ахмед Доган и Бойко борисов ще управляват БГ заедно, това което се лансира в медиите е заблуда, те двамата си пият кафето на една маса. Промяната няма как да стане с БСП това е един карумпиран електорат. Промяната и ограничаването на корупцията е задалжителна нямам друг начин и това БГ политици са го разбрали, този път няма да им се размине, ЕС няма да им позволи да се подиграват с хората още 20 години.