То в БГ няма една партия дето да знаят хората, какво защитава (освен може би ДПС). Нима БСП е лява партия, ами ДСБ е дясна! Ами ГЕРБ, какво е? Тоя филм го гледахме преди 8 години, резултатът е още няколко стотин доста по-богати хора успяли да натопят ръце в кацата. Някой да е чувал някоя партия да е говорила за истински партийни идеи, само популизъм до припадък, гледат какво са ос..ли придшните, за да яхнат народното недоволство и да се включат в кражбата (в този смисъл ми приличат на псевдо-врачките, които задават въпроси и се ориентират по реакциите ти). Наясно съм, че по изключение може да влизат и някакви хора-идеалисти, но те бързо биват вкарани в правия път или отстранявани. А мое лично мнение е, че Доган трябваше да се оттегли по-навреме, защото благодарение на дългото му застояване на върха на ДПС се появи този ужас за всички нормалномислещи хора - Волен Сидеров
! Този човек е успял да увеличи изборния си резултат спрямо предишните избори, а аз бях готова да се закълна, че тази "партия" не може да просъществува повече от 2-3 години.