Български > Политика
Политика - къде е бъдещето на България?
Gelina:
Ако трагна да пиша опровержение след всеки журналист, който иска да се прави на интересен, няма да ми стигнат години.Изобщо не се впрягам. ;) Всеки има глава на раменете си, или като напиша опровержение ти веднага ще повярваш? ;)
mustafa_b:
Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"
Selcha:
А уж всички помаци са от ДПС...Я чети по-долу:
Симпатизанти на ГЕРБ имат намерение да блокират главни пътища в област Смолян във връзка с отнетия мандат на ГЕРБ за сметка на ДПС в Смолян. По непотвърдена информация група хора имат готовност да блокират главния път Смолян-Мадан в квартал „Устово", както и главния път за община Златоград. От полицията в Смолян посочиха, че за момента няма затворени пътища, но започват проверка на сигналите за готвени блокади.
Протестна подписка срещу подмяната на вота и втория депутат на ДПС започна в община Златоград. Това съобщи кметът на общината Мирослав Янчев. Той обясни, че хората в общината смятат да организират митинг. По закон 48 часа след връчено уведомление може да се прави митинг и тогава той ще бъде организиран, посочи Янчев. Протестна подписка е започнала и в други населени места в Родопите.
Metka:
--- Quote from: mustafa_b on July 08, 2009, 16:31 ---Метка, това се нарича свобода(ия) на словото. Или ако трябва да префразирам цитата на ПЕТЕР с думите на Волтер - "Може и да ме боли от обидата ти, но ще се боря за правото да продължаваш да ме псуваш!"
--- End quote ---
Напълно съм съгласен.
Аз нямам нереални очаквания от ПЕТЕР.Тои е хардлайнер и няма да се промени.
Не ми и пука за него.
Боли ме това че останалите гледат като мумий и лицемерно мълчат.
Изненадан съм приятно от факта че все пак Гелина си е на мястото.
Гелина впечатлен съм.
PETER:
1. Волтер: Не съм съгласен с Вашите убеждения, но съм готов да умра за правото ви да ги изказвате.
2. Валтер (9 милиметров): Не съм съгласен с Вашите убеждения, готов ли сте да умрете за правото Ви да ги изказвате?
От двата вариянта предпочитам първия.
А ти Мустафа? :)
Метка, употребата "хардлайнер" от теб също е свобода(ия) на словото. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version