Български > Политика
Политика - къде е бъдещето на България?
fotakiev:
--- Quote from: muti6 on July 07, 2009, 22:16 --- За българската история. Божидар Димитров 2/2
7 мин
www.youtube.com
Божидар Димитрив изръси поредната лъжа по БТВ тази сутрин:
"Целият род Дуло са християни"
Цитат:
Волжка България или като Волжко-Камска България е средновековна държава, обхващаща територията около сливането на реките Волга и Кама. Смята се, че Волжка България е основана около 660 г. от хан Котраг, един от синовете на хан Кубрат, който основава според „Джагфар Тарихи“ т.нар. Сакланска династия - разклонение на династията Дуло. Страната обаче става независима едва след като отхвърля хазарския сюзеренитет в края на 9 или началото на 10 век. През 922 г. държавата приема за официална религия "Исляма"и постепенно създава висококултурна цивилизация.
--- End quote ---
Знам , че тамата не е такава, но немога да не ти кажа, че не си прав.Археологиата 100% доказа, че кан Кубрат е бил християнин...и т.н....съветвам те, преди да почнем да спамим пак, както аз сега, да прочетеш повече за рода Дуло.Поздрави и продължаваите все така с добър тон.
Nazmi:
Искам да благодаря на всички за дискусията и огромния интерес да се дискутират важни неща за помаците! Дилмана ми обеща съдействие с нейни колеги журналисти от БНР и Телевизии за истинското представяне на сайта и живота на помаците,благодаря на Дилмана за което,и друго..освен тази тема,друга за политика или политици НЯМА да има!
Gelina:
На мен лично не ми хареса системата за мажоритарни кандидати. Не може един човек събрал 17 000 гласа да бъде в парламента, а друг с 32 000 да не може.
Ако ГЕРБ предложи коалиция на РЗС и Атака,това ще бъде най-голямата грешка. Защото РЗС само плюят и нямат никакви идеи. Доколкото чувам Яне Янев е бил маша в ръцете на американски служби и хора на МОСАД. Искането им да бъде забранено двойното гражданство също е абсурдно, тогава ще трябва да се забрани и на тези от другите страни. За гласуването от чужбина също. По теливизиите излъчваха ,че има туризъм от Турция, а за туризма от Македония, които гласуваха в с.Бяло поле и околностите на гр.Благоевград дадоха само кратък репортаж. Затова нямам никаква вяра и на медиите.
А относно снимката,която Петер е побликувал от Рибново, ще му кажа,че единствено той ни посети и единствено той се грижи за населението в района. ГЕРБ също са правили предизборна кампания в Рибново, но дали знае в колко часа - 24.00 в едно заведение.
После хората били виновни. Пожелавам успех на ГЕРБ, дано пък направят нещо за всички, не само да правят копки и магистрали в големите градове.
mustafa_b:
Снощи в предаването "Референдум" на БНТ Яне Янев отново демонстрира пренебрежението и неприязънта си към помаците. Без изобщо да му мигне окото каза, че на изборите бил изправен срещу "радикалния ислямист" Ахмед Башев. И никой в предаването не се възмути от това изказване.
Докато има политици, които необезпокоявани продължават да си служат с подобно заиграване с религията (етноса) на българските граждани, нищо добро не я очаква държавата ни.
Gelina:
Яне е един болен мозък. Всъщност той колко гласа събра в област Благоевград?
Ами ще говори с този език, езика на омразата, защото няма достатъчно умствен потенциал да говори за икономика, политика и т.н. Този човек вече се износи и то доста бързо. Пък като знам и кои го подкрепяха при нас! :D Ужас!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version