Български > Политика
Политика - къде е бъдещето на България?
EVROPOMAK:
Амь, то нали казват, че и пътя към Джаньема (Ада) е бил застлан с добри намарения! 8)
Така и разните, там партии, включая и тая! ;D ;)
Dilmana:
--- Quote from: EVROPOMAK on July 08, 2009, 00:04 ---Амь, то нали казват, че и пътя към Джаньема (Ада) е бил застлан с добри намарения! 8)
Така и разните, там партии, включая и тая! ;D ;)
--- End quote ---
е, това не значи да се откажем от добрите намерения,нали?:)
Лека нощ на всички и хубави сънища ви желая!
Metka:
--- Quote from: Dilmana on July 08, 2009, 00:09 ---е, това не значи да се откажем от добрите намерения,нали?:)
Лека нощ на всички и хубави сънища ви желая!
--- End quote ---
Дилмана , бъди готова по жълтите медий в скоро време да бъдеш разпната на кръст подобно на Мартина Балева!
Това вече се случи на Хусейн Мехмед..
Ще бъдеш наречена инородка, родоотсъпничка и така нататак,..няма край..
Призовам всеки който намери такъв клеветнически материал да го копира тука, за да
може да защититим Дилмана..
Българин:
Селям на всички от Pomak.eu!
Сърфирайки из нета видях, че най-после сте отворили тази дълго очаквана тема. Дано след 5 юли да се чувствате по-освободени, защото ДПС дълго време няма да бъде във властта. Моята партия - също. Но в повечето случаи в политиката е така - има победители, има и победени. Аз съм сигурен, че Бойко Борисов ще отвори партията си точно към вашия регион, защото има много потенциални избиратели и симпатизанти сред вас. Както и много бъдещи управленци. Дано и левицата най-после се осефери за това. Лично аз ще работя за тази кауза.
Поздрави! И горе главата! Няма от какво да се притеснявате. :)
П.П. - Скоро ще си променя аватара, та да не ви дразни... :)
Snake:
Селям братко българин,сега вече разбирам ,че влизаш с добри намерения в сайта.Щом ни поздравяваш със Селям ,това значи ,че искаш мир на всички .политиката е тънка работа и много мръсна.Кой е виновен на нас ,че страната ни се намира в това състояние само не почвай с дежурното -турците са ни виновни,гърците са ни виновни а ние сme невинни.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version