Български > Политика

Политика - къде е бъдещето на България?

<< < (2/411) > >>

Nazmi:
Много правилно изразено мустафа_b, не само Рибново но и други селища на помаклъка гласуваха по инстинкт от зараждащия се национализъм в Родопските селища главно от средите на Атака. Помаклъка нямаше шанс,за кого да гласува,кой ще ни защитава,къде са субсидиите за нашите райони по програма на ЕU?

mustafa_b:
Бойко в никакъв случай няма да покани ДПС в управлението на страната. Ако го стори това би било голяма грешка от негова страна. Вотът на избирателите през тези избори бе "Анти-ДПС", т.е. предимно етнически. Все пак Кметът ще предложи министерството на културата на Вежди Рашидов, за да си измие ръцете пред българските турци.

В условията на икономическа криза нищо добро не я очаква страната ни. Генералът ще дръпне малкото останали средства за столицата и магистралите. Ние в провинцията сме обречени.

Selcha:
Бойко+Костов и поне за 4 години да си починем от ДПС. Току-виж и Родопския помаклък прокопсал.Вярно, че Бойко Борисов и той е вятърничев, ама поне обеща да озапти малко ДПС..Аз му пожелавам успех, макар да не съм негов фен.И друго - цялата история за заиграването с етнокартата е плод на страха на ДПС да не изгубят гласове - толкова е елементарно.

Nazmi:
Благодаря Салих,така и не разбрах кои от моя край Гоцеделчевско са влезли като депутати,искаше ми се Ахмед Башев,палев,има ли резултати кои от Благоевградска област са избрани от ДПС.

dimitar:
Доган направи толкова глупави изказвания в кампанията и така помогна на ГЕРБ, че Бойко трябва да му е благодарен.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version