Български > Политика

Политика - къде е бъдещето на България?

<< < (6/411) > >>

Nazmi:
Дилмана ми се обади,предстои интересно включване.. Освен ПЕТЕР е хубаво да чуем и други ;)

Nazmi:
Излизам,лек ви  ден и да спазвате правилата на Форума! :)

mustafa_b:
В момента съм свидетел на Бай Ганьовщината на Божидар Димитров по Канал 1 ...

Dilmana:
Здравейте, приятели,
Съвсем набързо,защото ме чакат.
1. Случаят с Рибново беше скандален и съм го писала и съм го казвала многократно (по БНР, по Дарик радио, по РФИ и на различни форуми),че става дума за престъпна злоупотреба с власт от страна на ДАНС и за изпълняване на политическа поръчка.
Петко Сертов трябва или да накаже въоръжените и закачулени дансаджии,които нахлуха призори в домовете на двама български граждани да търсят престъпници...без да има извършено претсъпление,(как така търсиш престъпници след като няма престъпление?) или да си подаде оставка и да си носи отговорността, ако както подозирам той им е наредил.
 Акцията, обаче, забележете беше срещу кмет, който не искаше да играе за ДПС.
Е, след като дансаджиите му нахлуха в дома, кметът кандиса да е от ДПС.
Не ви ли се струва подозрително всичко това? Не мислите ли, че Яне Янев, Атака и ДПС са едни скачени съдове?
Поздрави и до по-късно.  

muti6:

--- Quote from: mustafa_b on July 07, 2009, 21:02 ---В момента съм свидетел на Бай Ганьовщината на Божидар Димитров по Канал 1 ...

--- End quote ---
   За българската история. Божидар Димитров 2/2
7 мин
www.youtube.com

Божидар Димитрив изръси поредната лъжа по  БТВ тази сутрин:
"Целият род Дуло са християни"

Цитат:
Волжка България или като Волжко-Камска България е средновековна държава, обхващаща територията около сливането на реките Волга и Кама. Смята се, че Волжка България е основана около 660 г. от хан Котраг, един от синовете на хан Кубрат, който основава според „Джагфар Тарихи“ т.нар. Сакланска династия - разклонение на династията Дуло. Страната обаче става независима едва след като отхвърля хазарския сюзеренитет в края на 9 или началото на 10 век. През 922 г. държавата приема за официална религия "Исляма"и постепенно създава висококултурна цивилизация.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version