Български > Политика

Политика - къде е бъдещето на България?

<< < (5/411) > >>

shaban:
Бъдещето на България ,ще е на светло място ,но само когато умре и последния политически представител от поколението родено през  комунизЪма и национализЪма,без значение от партийната принадлежност.За съжаление все още сме на фаза поредния политически представител , а не последния.Дано да бъркам.

Selcha:
Коя е помашката партия Назми?? И такава ли има?Малее. аз нещо не съм в час.
Какви факти искаш хотелите Орфей (най-големият) и СПА хотел Девин са на Доган  - това са двата големи европейски хотела.Леля ми работи там - 240 лева взима заплата.Подигравка.Калеко ми го видях един път едва не целуваше на Доган обувките, за това , че му е дал да слага плочките на хотела.Демек, че му дал работа.По-голямо унижение не съм виждал да е правил човек.
Защо си мислите, че някой ни плаши с нещо и т.н?Аз реална заплаха изобщо не вижда, дори симптоми даже.От ДПС не съм видял нищо добро за себе си конкретно в който и да е аспект, така, че няма защо да ги защитавам..Нека се оттеглят за известно време - да се даде и на други хора да пробият в помашките региони, току виж съм се оказал добър пророк.
Нека да поживеем и да не изпадаме в паника предваритено.

Metka:

--- Quote from: shaban on July 07, 2009, 20:22 ---Бъдещето на България ,ще е на светло място ,но само когато умре и последния политически представител от поколението родено през  комунизЪма и национализЪма.За съжаление все още сме на фаза поредния политически представител , а не последния.Дано да бъркам.

--- End quote ---
Изобщо не бъркаш Шабане.
Виждаш ли тука колко бетоннирани  тимби има.Неизживяния национален комплекс предполага че виновни за днешния хал са само малцинствата и никой друг.
Аз давам прогноза че трябва да минат най малко кам стотина години докато сивото вещество на Бай Ганю, почне да функционира по предназначението си.

PETER:

--- Quote from: Nazmi on July 07, 2009, 20:19 --- Selcha,дай факти а не само мрънкане и безмислици! Както и да е в момента помашката партия е слаба и не виждам алтернатива кой да брани и защитава помаците,кажете ми.......?

--- End quote ---
Ако има помашка или турска партия ще има и етнически българска партия и накрая ще се сбием по границите на анклавите на партийните феоди.
Това не е решение.

Партиите трябва да се образуват на базата на икономически и управленски идеи,
а не за да осигуряват закрила и поръчки за хора от своя етнос.

Помаците и всички останали трябва са защитени от държавата и конституцията, не от някаква партия.

mustafa_b:

--- Quote from: dimitar on July 07, 2009, 20:12 ---Назми, коментирай изказването - " Аз управлявам управляващите". С тези изказвания той плаши Вас за му се подчинявате. ДПС е БКП.

--- End quote ---

Глупости! Доган разясняваше принципа на взаимоотношенията по веригата партиен лидер-депутати-общински служители. Визираше конкретно община Сатовча, в която кметът е от ДПС. На местните избори този кмет изкарва 9000 гласа за ДПС, а на евроизборите 3 пъти по-малко. Доган намекна за своята заслуга при реализирането на проектите в общината, които избирателите неправилно преписват единствено на общинския кмет. Но българският избирател е най-лесно манипулираният и това бе доказано в неделя.

Димитър, ти да не би да мислиш, че депутатите от Герб ще разпределят парични потоци (реализират проекти) без "благословията" на техния лидер ли? Точно шефът на новоизлюпената мажоритарна партийка ще ви покаже как действително функционира тази формула. Ще го разберете, ама ще бъде късно.

--- Quote ---Изказването на лидера на ДПС Ахмед Доган в община Сатовча е по конкретен повод на конкретно място и става въпрос за инвестиционната политика в общината, защити лидера си пред журналисти Алиосман Имамов.
„Защо търсите противоречия и конфликти между представителите на различните власти, след като лидерът е заявил, че трябва да има ясна консолидация, комуникация и трябва да се работи в екип като политически сили по отношение на всички политики в общината“, попита Имамов.
Той твърди, че в случая ставало дума за общинската политика за инвестиции, което е бил конкретният случай за изказването.
„Лидерът на ДПС Ахмед Доган каза, че депутатът трябва да си гледа депутатската работа, кметът да си гледа кметската работа, лидерът на партия да си гледа лидерската дейност“, допълни Имамов.
/VESTI.BG/
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version