Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640557 times)

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
Ако се вгледаме внимателно под булото на тези макроикономически показатели, то ние ще открием, че България е страната на мизерията, това е най-бедната страна в Европейският съюз, а и в голяма част от света. Освен това, е най-корумпираната държава в съюза. Не случайно, холандците са непреклонни и твърдо отказват да приемат българите в шенгенското пространство. Как може такава държава да ни бъде давана за пример? На България ли трябва да заприлича Европейският съюз, ако е така то ние на часа сме готови да го напуснем.
---------------------------------------------------------
Това е поредната национална катастрофа. Някои лумпени се радват че са станали ''европейци'' но дали тази радост има някакво основание. Повикали магарето на сватба а то горкото отказало защото знаело какво го очаква там. (ще носи товар).  А има магарета които приемат подобни покани та още не могат да си вдигнат главата от работа.  :D :D :D

Ама ти много "бързо" загряваш, нео-османски реотане!!! Това на мислещите граждани в България им беше ясно още на изборите 1991 г. Затова и много напуснаха още тогава страната.
Затова и беше  създаден хаоса в държавата, за да спечелят изборите комунистите и тяхното ДуПиСе (както пише в някои родопски форуми). То и ти затова гласува за ДуПиСе под строй и себеподобните ти, защото си с антибългарски, т.е. комунистически ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ възгледи, ако разбираш значението на думите, разбира се.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ама ти много "бързо" загряваш, нео-османски реотане!!! Това на мислещите граждани в България им беше ясно още на изборите 1991 г. Затова и много напуснаха още тогава страната.
Затова и беше  създаден хаоса в държавата, за да спечелят изборите комунистите и тяхното ДуПиСе (както пише в някои родопски форуми). То и ти затова гласува за ДуПиСе под строй и себеподобните ти, защото си с антибългарски, т.е. комунистически ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ възгледи, ако разбираш значението на думите, разбира се.

Не знам значението на думите но предполагам че ДуПиСе трябва да е някакъв национален ритуал или навик на българите. :D
Какъвто е народа, такова му е и правителството.  Като те гледам какви ги плямпаш та си мисля че точно такива като доган ви трябват за да ви оберат и последните грошове. :D Доган е маша в ръцете на бившите комунисти които сега управляват БГ и не ми се прави че не го знаеш. Тази клика плаща на Болен  Серков да тероризира и плаши мюсулманите вследствие на което да се гласува за Доган. Балкански хитрини които ще потопят БГ ама май че като народ си го заслужавате.  :D ;D

Offline sultan selim

• Forum fan
.........

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
България е сред най-нещастните държави в света

На дъното на класацията се намират предимно държави на юг от пустинята Сахара – Того, Бенин, Централноафриканската република, Сиера Леоне. Изненадващо обаче сред тях се нарежда и България, която според анализа е десетата най-нещастна страна на Земята.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Zащо ли аджаба е така? Някой да ни светне ако знае. Има ли роля в това ксенофобията, нетолерантността към различните и пр.

http://novinar.bg/news/balgariia-e-sred-naj-neshtastnite-darzhavi-v-sveta_Mzg4NDs0Mw==.html

Offline Svetlina

• Forum fan
ИЗТРИТО ОТ МОДЕРАТОР

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Светла светна със светилото и като основен градивен елемент на българската нация
 ни обясни защо българите са най-нешастните не само в Европа но и в света. Просто, такъв е матреяла. :D :D :D :o

Offline ibrahim65

• Moderator
Абе какво е светнала,тя направо се е разбесняла,сигорно....... ;D

Offline Svetlina

• Forum fan
Не знам значението на думите но предполагам че ДуПиСе трябва да е някакъв национален ритуал или навик на българите. :D
Какъвто е народа, такова му е и правителството.  Като те гледам какви ги плямпаш та си мисля че точно такива като доган ви трябват за да ви оберат и последните грошове. :D Доган е маша в ръцете на бившите комунисти които сега управляват БГ и не ми се прави че не го знаеш. Тази клика плаща на Болен  Серков да тероризира и плаши мюсулманите вследствие на което да се гласува за Доган. Балкански хитрини които ще потопят БГ ама май че като народ си го заслужавате.  :D ;D
Както вече ти обясних, ама ти не загряваш, ДуПиСе заимствах от един линк (към родопски форум), който Ибрахим65 беше пуснах тук за протеста в Брезница.
Не ми обяснявай кой, кога и къде е създал ДуПиСе, защото всички мюсУлмани (както пишеш ти) гласувахте дружно и под строй за Меди Доганов по нареждане на К.Луканов. И сега продължавате да го правите, пък плачете още за "възродителния процес", който беше преименуване на практика.

Трябва четене, самопросвета, а не да разправяш измислици. Просвещавай се, Вълко син на Михо=Куртчо Субигиев, просвещавай се, че както виждам даже и хронологията на събитията от последните 5 години бъркаш.

Какво да ти обяснявам, щом започна да си въобразяваш, че си НАД НАРОДА - над кой по-точно народ си, че не мога да разбера?

Да не би да си и НАД ХЛЯБА, я сподели пред нас, на всеослушание.

Offline Svetlina

• Forum fan
Светла светна със светилото и като основен градивен елемент на българската нация
 ни обясни защо българите са най-нешастните не само в Европа но и в света. Просто, такъв е матреяла. [/color]:D :D :D :o

Аз и моите близки и приятели не сме нещастни, но виждам, че ти си нещастен без да го подозираш дори, защото явно целта ти е да се занимаваш с другите и да се  РАДВАШ НА ЧУЖДИТЕ НЕСГОДИ, та мога да си представя от какъв МАТРЕЯЛА си направен.;D

Казвам се Светлина, а не Светла!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Просвещавай се, Вълко син на Михо=Куртчо Субигиев, просвещавай се, че както виждам даже и хронологията на събитията от последните 5 години бъркаш.
Какво да ти обяснявам, щом започна да си въобразяваш, че си НАД НАРОДА - над кой по-точно народ си, че не мога да разбера?
Да не би да си и НАД ХЛЯБА, я сподели пред нас, на всеослушание.

Нека да не се подразбира че мразя българите или нещо подобно но слава богу нямам нищо българско в рода си иначе бих го казал.
За мен всички народи и етноси са добри, но както се знае във всяко стадо си има и мършави и ние трябва да се борим против тях.
Не ти разбирам омразата която си натрупала в подсъзнанието и която постоянно те гази, може би поради социални причини но бих ти помогнал ако е по възможностите ми. Все пак сме чада на Адам и Ева. ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
България - бедният спонсор на ЕС

http://www.dw.de/dw/article/0,,15852585,00.html

Offline skoti3

• Forum fan
И после не се обиждайте като ви казват, че в този сайт се води целенасочена антибългарска пропаганда. Тези неща, които се постват се знаят и едва ли нещата ще се оправят като се постват. Негативните неща не са нещо ново, и с нищо не помагат. България като е беден спонсор отивайте в някой по богат спонсор като сте такива умници това важи за всички, дори и за християните, защото и те имат такова повърхностно мислене.

Offline ibrahim65

• Moderator
Чакаме да се дръпните от политическата сцена,тогава виш какво ще стане с България рай,рай,ще стане.