Не знам значението на думите но предполагам че ДуПиСе трябва да е някакъв национален ритуал или навик на българите.
Какъвто е народа, такова му е и правителството. Като те гледам какви ги плямпаш та си мисля че точно такива като доган ви трябват за да ви оберат и последните грошове. Доган е маша в ръцете на бившите комунисти които сега управляват БГ и не ми се прави че не го знаеш. Тази клика плаща на Болен Серков да тероризира и плаши мюсулманите вследствие на което да се гласува за Доган. Балкански хитрини които ще потопят БГ ама май че като народ си го заслужавате.
Както вече ти обясних, ама ти не загряваш, ДуПиСе заимствах от един линк (към родопски форум), който Ибрахим65 беше пуснах тук за протеста в Брезница.
Не ми обяснявай кой, кога и къде е създал ДуПиСе, защото всички мюсУлмани (както пишеш ти) гласувахте дружно и под строй за Меди Доганов по нареждане на К.Луканов. И сега продължавате да го правите, пък плачете още за "възродителния процес", който беше преименуване на практика.
Трябва четене, самопросвета, а не да разправяш измислици. Просвещавай се, Вълко син на Михо=Куртчо Субигиев, просвещавай се, че както виждам даже и хронологията на събитията от последните 5 години бъркаш.
Какво да ти обяснявам, щом започна да си въобразяваш, че си НАД НАРОДА - над кой по-точно народ си, че не мога да разбера?
Да не би да си и НАД ХЛЯБА, я сподели пред нас, на всеослушание.