Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 631896 times)

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Offline Тодора

• Member
  • **
То в БГ няма една партия дето да знаят хората, какво защитава (освен може би ДПС). Нима БСП е лява партия, ами ДСБ е дясна! Ами ГЕРБ, какво е? Тоя филм го гледахме преди 8 години, резултатът е още няколко стотин доста по-богати хора успяли да натопят ръце в кацата. Някой да е чувал някоя партия да е говорила за истински партийни идеи, само популизъм до припадък, гледат какво са ос..ли придшните, за да яхнат народното недоволство и да се включат в кражбата (в този смисъл ми приличат на псевдо-врачките, които задават въпроси и се ориентират по реакциите ти). Наясно съм, че по изключение може да влизат и някакви хора-идеалисти, но те бързо биват вкарани в правия път или отстранявани. А мое лично мнение е, че Доган трябваше да се оттегли по-навреме, защото благодарение на дългото му застояване на върха на ДПС се появи този ужас за всички нормалномислещи хора - Волен Сидеров  :o! Този човек е успял да увеличи изборния си резултат спрямо предишните избори, а аз бях готова да се закълна, че тази "партия" не може да просъществува повече от 2-3 години.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
И не само Волен Сидеров. Щурото Яне също влезе в парламента, благодарение на "антитурцизацията".
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Тодора

• Member
  • **
Яне май само изпълнява поръчки, така че май не е толкова опасен  ;)

Offline Gelina

• Forum fan
Яне май само изпълнява поръчки, така че май не е толкова опасен  ;)

Зависи от вида на поръчките! Това не може да бъде политик! През цялата кампания никой не говореше за идеи,за това как ще се отрази кризата и какви мерки да се взимат. Всеки плюеше,ама на тоя му преля чашата от слюнка! :D

Offline Тодора

• Member
  • **
Чиста проба артист! Видя ли го после (май по Нова го гледах аз), как се беше омазнил? Мирише му вече на хубави неща... кой знае, сигурно вечер като си легне се вижда министЕр  :D

Offline Gelina

• Forum fan
Да, гледах всички пресконференции. ;) Нямало да търсят постове пък веднага намекват белким Бойко ги покани във властта. :) Така и с Костов! Нали го видяхме и той какво представлява! Сега е ред на Борисов! След четири години пак ще се свали това правигелство, защото така си е тръгнало по начало! :D Търси се винаги новото!

Offline PETER

• Forum fan
9:1 :)

216:24  ;)

Назми, не съм вярващ, но за Доган мога да кажа че срещу него има конституционно мнозинство и гладни гербери, а на народа му трябват хляб и зрелища ...
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Gelina

• Forum fan
На теб лично какво ти трябва?

Offline PETER

• Forum fan
Искам всичко! :)
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Gelina

• Forum fan
Искам всичко! :)

Най-после да имаме допирна точка! :D

Offline abc

• Forum fan
Исянкяр е единственият представители на непомашката общност в този форум, който пледира за въвеждане квотен принцип за представителство на малцинствата (етнически и религиозни) във всички етажи на властта, респективно в избираемите места на всички политически партии. Това изглежда е и единственият правилен подход за решаване проблема с етническия вот.

Постове по милост? Щом това те радва, да кажат - мани го, не е кадърен ми защото трябва да има за цвят )))

Всеки с приоритетите си.

Offline oruch

• Senior member
Добре де, винаги съм се чудел, толкова пъти се опитвахме да създадем партия с ядро помаци и все не успяваме.Каква е причината за неуспеха?Ясно е,че тази партия няма да е етническа като ДПС, а ще бъде истински национална партия.Просто това ще ни е единственият шанс да се покажем и да участваме във власта.При добре организирана кампания ще получим много християнски и турски гласове, освен тези на нашите си хора. 200 000 гласа биха били съвсем реална летва.
То и сега ДПС го прави.Няма афинитет към етно и религиозно деление.Някой вече го разбират, но са твърде малко все още.На митинг в с.Брезница, Доган дари парични суми, и на църквата, и на джамията.

Offline muti6

• Adviser
Бойко+Костов и поне за 4 години да си починем от ДПС. Току-виж и Родопския помаклък прокопсал.Вярно, че Бойко Борисов и той е вятърничев, ама поне обеща да озапти малко ДПС..Аз му пожелавам успех, макар да не съм негов фен.И друго - цялата история за заиграването с етнокартата е плод на страха на ДПС да не изгубят гласове - толкова е елементарно.

Selcha,dimitar,
Говорете си,каквото си искате,но запомнете само едно:
При Доган, няма случайни неща!!!
По късничко ще разберете посланието!

Offline abc

• Forum fan
Ей голяма галактичност на този Доган... Той по велик от великите излезе. ДПС и БКП са излязли едно от друго. Двете са един дол дренки партии.

Жалко е, че Доган е станал герой, но за да е такъв има много други причини породени от слабата ни държава. Доган не е избор, а ЛИПСА на такъв.

Offline abc

• Forum fan
Хубаво е наоколо да се навъртат виновни.