Български > Политика
Политика - къде е бъдещето на България?
dimitar:
Назми, коментирай изказването - " Аз управлявам управляващите". С тези изказвания той плаши Вас за му се подчинявате. ДПС е БКП.
PETER:
--- Quote from: mustafa_b on July 07, 2009, 19:44 ---По-правилното е - докато го има българския национализъм, ще го има и ДПС.
--- End quote ---
Също така докато го има ДПС, ще го има и българския национализъм... Скачени съдове. ;)
Всъщност това даже не е етнически а както казва Вежди е феодален вот.
--- Quote ---Вежди Рашидов: В Кърджали няма етнически вот
07 юли 2009 / News.dir.bg
Депутатът от ГЕРБ от Кърджалийския район Вежди Рашидов заяви пред БНР, че в Кърджали няма етнически вот, а мотивите на хората там са икономически.
"20 години всички български партии и цялата държава направиха едно престъпление, като абдикираха тотално от българските си граждани с небългарски имена и 20 години много сериозно е работено върху една форма на феодализъм в града. Там хората отиват по страх и гласуват по страх. Дълбоко мислех в себе си, че има етнически проблем. Слава Богу установих, че няма, защото направих една тежка кампания от село на село от врата на врата, такава, каквато не очакваше ДПС. И просто се бях заинатил наистина много сериозно да подхвана тази кампания и да видя състоянието. Хората отиват да гласуват поради икономически страх, в който са ги вкарали за 20 години цялата тази шайка," заяви Рашидов.
"Държавата трябва да вземе в ръце своите лостове държавни и да приобщи по някакъв начин това население към едно нормално гражданско общество. Това трябва да се случи. Трябва да се затвори кранчето на обръчите от фирми. Системата е обръчи от фирми, които работят," посочи депутатът от ГЕРБ.
Рашидов изтъкна, че анти ДПС риториката не е срещу българите с турски имена, а нещо друго. По думите му "отдавна ДПС не е партия на български граждани, ДПС е партия на един човек".
Кой ще бъде министър на културата ще реши Бойко Борисов, каза пък по bTV Вежди Рашидов, цитиран от БГНЕС. Да бъде министър на културата не е детската ми мечта, но ако се наложи, ще приема тази отговорност, допълни той. Рашидов заяви, че не знае дали са водени разговори и с Божидар Димитров за този пост, както и какво смята Борисов за бъдещия си кабинет. Но е готов да поеме своите отговорности.
--- End quote ---
http://dnes.dir.bg/2009/07/07/news4728034.html
Този "феодализъм" на Доган не ви ли пречи?
Nazmi:
ДПС НЕ е БКП,а единствена алтернатива за помаците в този момент.И аз искам помаци във власта ама как? Нима един Арбен Мименов или Ахмед Башев няма да са в полза за помаците по Чеча..?
Selcha:
Защо да не може да го изкара..В крайна сметка Бойко може да включи и Янев.Повече от стабилно правителство става.Атака са пас през цялото време и ще остане да си лаят БСП и ДПС
П.С. За феодализма - идете до Девин и ще видите - хотел до хотел, все на Доган
Nazmi:
Selcha,дай факти а не само мрънкане и безмислици! Както и да е в момента помашката партия е слаба и не виждам алтернатива кой да брани и защитава помаците,кажете ми.......?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version