Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 631482 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline dimitar

• Avarage member
Назми, коментирай изказването - " Аз управлявам управляващите". С тези изказвания той плаши Вас за му се подчинявате. ДПС е БКП.

Offline PETER

• Forum fan
По-правилното е - докато го има българския национализъм, ще го има и ДПС.

Също така докато го има ДПС, ще го има и българския национализъм... Скачени съдове. ;)

Всъщност това даже не е етнически а както казва Вежди е феодален вот.

Вежди Рашидов: В Кърджали няма етнически вот
07 юли 2009 / News.dir.bg
Депутатът от ГЕРБ от Кърджалийския район Вежди Рашидов заяви пред БНР, че в Кърджали няма етнически вот, а мотивите на хората там са икономически.
"20 години всички български партии и цялата държава направиха едно престъпление, като абдикираха тотално от българските си граждани с небългарски имена и 20 години много сериозно е работено върху една форма на феодализъм в града. Там хората отиват по страх и гласуват по страх. Дълбоко мислех в себе си, че има етнически проблем. Слава Богу установих, че няма, защото направих една тежка кампания от село на село от врата на врата, такава, каквато не очакваше ДПС. И просто се бях заинатил наистина много сериозно да подхвана тази кампания и да видя състоянието. Хората отиват да гласуват поради икономически страх, в който са ги вкарали за 20 години цялата тази шайка," заяви Рашидов.
"Държавата трябва да вземе в ръце своите лостове държавни и да приобщи по някакъв начин това население към едно нормално гражданско общество. Това трябва да се случи. Трябва да се затвори кранчето на обръчите от фирми. Системата е обръчи от фирми, които работят," посочи депутатът от ГЕРБ.
Рашидов изтъкна, че анти ДПС риториката не е срещу българите с турски имена, а нещо друго. По думите му "отдавна ДПС не е партия на български граждани, ДПС е партия на един човек".
Кой ще бъде министър на културата ще реши Бойко Борисов, каза пък по bTV Вежди Рашидов, цитиран от БГНЕС. Да бъде министър на културата не е детската ми мечта, но ако се наложи, ще приема тази отговорност, допълни той. Рашидов заяви, че не знае дали са водени разговори и с Божидар Димитров за този пост, както и какво смята Борисов за бъдещия си кабинет. Но е готов да поеме своите отговорности.

http://dnes.dir.bg/2009/07/07/news4728034.html

Този "феодализъм" на Доган не ви ли пречи?
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
ДПС НЕ е БКП,а единствена алтернатива за помаците в този момент.И аз искам помаци във власта ама как? Нима един Арбен Мименов или Ахмед Башев няма да са в полза за помаците по Чеча..?
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Selcha

• Guest
Защо да не може да го изкара..В крайна сметка Бойко може да включи и Янев.Повече от стабилно правителство става.Атака са пас през цялото време и ще остане да си лаят БСП и ДПС

П.С. За феодализма - идете до Девин и ще видите - хотел до хотел, все на Доган

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Selcha,дай факти а не само мрънкане и безмислици! Както и да е в момента помашката партия е слаба и не виждам алтернатива кой да брани и защитава помаците,кажете ми.......?

Offline shaban

• Forum fan
Бъдещето на България ,ще е на светло място ,но само когато умре и последния политически представител от поколението родено през  комунизЪма и национализЪма,без значение от партийната принадлежност.За съжаление все още сме на фаза поредния политически представител , а не последния.Дано да бъркам.

Selcha

• Guest
Коя е помашката партия Назми?? И такава ли има?Малее. аз нещо не съм в час.
Какви факти искаш хотелите Орфей (най-големият) и СПА хотел Девин са на Доган  - това са двата големи европейски хотела.Леля ми работи там - 240 лева взима заплата.Подигравка.Калеко ми го видях един път едва не целуваше на Доган обувките, за това , че му е дал да слага плочките на хотела.Демек, че му дал работа.По-голямо унижение не съм виждал да е правил човек.
Защо си мислите, че някой ни плаши с нещо и т.н?Аз реална заплаха изобщо не вижда, дори симптоми даже.От ДПС не съм видял нищо добро за себе си конкретно в който и да е аспект, така, че няма защо да ги защитавам..Нека се оттеглят за известно време - да се даде и на други хора да пробият в помашките региони, току виж съм се оказал добър пророк.
Нека да поживеем и да не изпадаме в паника предваритено.

Offline Metka

• Forum fan
Бъдещето на България ,ще е на светло място ,но само когато умре и последния политически представител от поколението родено през  комунизЪма и национализЪма.За съжаление все още сме на фаза поредния политически представител , а не последния.Дано да бъркам.
Изобщо не бъркаш Шабане.
Виждаш ли тука колко бетоннирани  тимби има.Неизживяния национален комплекс предполага че виновни за днешния хал са само малцинствата и никой друг.
Аз давам прогноза че трябва да минат най малко кам стотина години докато сивото вещество на Бай Ганю, почне да функционира по предназначението си.

Offline PETER

• Forum fan
Selcha,дай факти а не само мрънкане и безмислици! Както и да е в момента помашката партия е слаба и не виждам алтернатива кой да брани и защитава помаците,кажете ми.......?
Ако има помашка или турска партия ще има и етнически българска партия и накрая ще се сбием по границите на анклавите на партийните феоди.
Това не е решение.

Партиите трябва да се образуват на базата на икономически и управленски идеи,
а не за да осигуряват закрила и поръчки за хора от своя етнос.

Помаците и всички останали трябва са защитени от държавата и конституцията, не от някаква партия.
Истината е въпрос на гледна точка, или на точна гледка.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Назми, коментирай изказването - " Аз управлявам управляващите". С тези изказвания той плаши Вас за му се подчинявате. ДПС е БКП.

Глупости! Доган разясняваше принципа на взаимоотношенията по веригата партиен лидер-депутати-общински служители. Визираше конкретно община Сатовча, в която кметът е от ДПС. На местните избори този кмет изкарва 9000 гласа за ДПС, а на евроизборите 3 пъти по-малко. Доган намекна за своята заслуга при реализирането на проектите в общината, които избирателите неправилно преписват единствено на общинския кмет. Но българският избирател е най-лесно манипулираният и това бе доказано в неделя.

Димитър, ти да не би да мислиш, че депутатите от Герб ще разпределят парични потоци (реализират проекти) без "благословията" на техния лидер ли? Точно шефът на новоизлюпената мажоритарна партийка ще ви покаже как действително функционира тази формула. Ще го разберете, ама ще бъде късно.

Изказването на лидера на ДПС Ахмед Доган в община Сатовча е по конкретен повод на конкретно място и става въпрос за инвестиционната политика в общината, защити лидера си пред журналисти Алиосман Имамов.
„Защо търсите противоречия и конфликти между представителите на различните власти, след като лидерът е заявил, че трябва да има ясна консолидация, комуникация и трябва да се работи в екип като политически сили по отношение на всички политики в общината“, попита Имамов.
Той твърди, че в случая ставало дума за общинската политика за инвестиции, което е бил конкретният случай за изказването.
„Лидерът на ДПС Ахмед Доган каза, че депутатът трябва да си гледа депутатската работа, кметът да си гледа кметската работа, лидерът на партия да си гледа лидерската дейност“, допълни Имамов.
/VESTI.BG/
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Дилмана ми се обади,предстои интересно включване.. Освен ПЕТЕР е хубаво да чуем и други ;)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Излизам,лек ви  ден и да спазвате правилата на Форума! :)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
В момента съм свидетел на Бай Ганьовщината на Божидар Димитров по Канал 1 ...
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline Dilmana

• Editor
Здравейте, приятели,
Съвсем набързо,защото ме чакат.
1. Случаят с Рибново беше скандален и съм го писала и съм го казвала многократно (по БНР, по Дарик радио, по РФИ и на различни форуми),че става дума за престъпна злоупотреба с власт от страна на ДАНС и за изпълняване на политическа поръчка.
Петко Сертов трябва или да накаже въоръжените и закачулени дансаджии,които нахлуха призори в домовете на двама български граждани да търсят престъпници...без да има извършено претсъпление,(как така търсиш престъпници след като няма престъпление?) или да си подаде оставка и да си носи отговорността, ако както подозирам той им е наредил.
 Акцията, обаче, забележете беше срещу кмет, който не искаше да играе за ДПС.
Е, след като дансаджиите му нахлуха в дома, кметът кандиса да е от ДПС.
Не ви ли се струва подозрително всичко това? Не мислите ли, че Яне Янев, Атака и ДПС са едни скачени съдове?
Поздрави и до по-късно.  

Offline muti6

• Adviser
В момента съм свидетел на Бай Ганьовщината на Божидар Димитров по Канал 1 ...
   За българската история. Божидар Димитров 2/2
7 мин
www.youtube.com

Божидар Димитрив изръси поредната лъжа по  БТВ тази сутрин:
"Целият род Дуло са християни"

Цитат:
Волжка България или като Волжко-Камска България е средновековна държава, обхващаща територията около сливането на реките Волга и Кама. Смята се, че Волжка България е основана около 660 г. от хан Котраг, един от синовете на хан Кубрат, който основава според „Джагфар Тарихи“ т.нар. Сакланска династия - разклонение на династията Дуло. Страната обаче става независима едва след като отхвърля хазарския сюзеренитет в края на 9 или началото на 10 век. През 922 г. държавата приема за официална религия "Исляма"и постепенно създава висококултурна цивилизация.