Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 640672 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Seiko

• Global moderator
J
Трябва и ти да го посетиш ,че с това чОжбина само се излагаш

Ти да не би да си редактор в някоя печатница.А бе злобарчето си е злобарче ,с такива като тебе България няма да се оправи.Трябват умни и интелигентни хора .Ти явно не си измежду тях.Аллах да ни е на помощ с такива съграждани!

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
J
Ти да не би да си редактор в някоя печатница.А бе злобарчето си е злобарче ,с такива като тебе България няма да се оправи.Трябват умни и интелигентни хора .Ти явно не си измежду тях.Аллах да ни е на помощ с такива съграждани!

В случая ти се извинявам. Не си длъжен да пишеш грамотно. Съжалявам ,не знаех ,че не понасяш критика . Надявам се да приемеш моите извинения ,въпреки че не си длъжен ,нито пък те задължавам да го правиш. Обаче говориш за умни хора ,а самия ти допускаш грешки. Няма безгрешни хора ,но нека се стараем поне да намаляваме грешките. Да , така е на България и трябват хора ,които са интелигентни хора като тебе ,султана ,ибрахима и всички други . Явно е ,че българи не и трябват.Само не знам каква България ще бъде с хора ,които я мразят.  Виждам ,че си модератор ,но поне приемай  критика .  На България и трябват умни и интелигентни хора ,които да я ОБИЧАТ ,а не да я обиждат и хулят

Offline Seiko

• Global moderator
Зависи какво разбираш под-понятието грамотност.Ако за тебе грамотен човек е този които пише бесмислици но поставя правилно точките и запетаиките , да аз съм неграмотен.Но я кажи ми ти къде е твоята култура ,влизаш тук ,хващаш се за една запетаика и започваш да критикуваш. За мен ти си неграмотния.Да аз понасям критика но от хора които са нещо повече от мен ,но ти с нищо не си показал че си .Засега ръсиш само назубрени изтъркани,фрази от някаде,но нищо съществено.

Offline ibrahim65

• Moderator
Svetlin-ка моя само моя и на никой друк, защо ме обиждаш бе душо, преписвал съм, не виждаш ли в мене потенциял, качества на творец,и аз имам сърце и мога да обичам да обичам и да творя.Има някой неща който не мога да приема а това преписването на вина искам да ми докажиш от каде преписвам това е единствената ми молба ако не го направиш ще трябва да ми се извениш, чакам.

Offline tersid

• Adviser
  На България и трябват умни и интелигентни хора ,които да я ОБИЧАТ ,
Prav si ,ama kade gi tezi umni i inteligentni.

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Зависи какво разбираш под-понятието грамотност.Ако за тебе грамотен човек е този които пише бесмислици но поставя правилно точките и запетаиките , да аз съм неграмотен.Но я кажи ми ти къде е твоята култура ,влизаш тук ,хващаш се за една запетаика и започваш да критикуваш. За мен ти си неграмотния.Да аз понасям критика но от хора които са нещо повече от мен ,но ти с нищо не си показал че си .Засега ръсиш само назубрени изтъркани,фрази от някаде,но нищо съществено.

А извинявай ,но да ми напишеш чОжбина е смешно. Напиши го веднъж ,случва се, но в едно изречение да я напишеш два пъти грешно... Всеки допуска грешки ,но основния въпрос е да не се допуска  тенденциозно . На тебе лично нищо няма да доказвам. Особено в този сайт или в който и да е друг сайт. Каквото имам да доказвам ще го докажа в живота. Първо на себе си ,после на близките и чак тогава на околните. Виждам ,че си човек по-възрастен от мен ,с по-голям житейски опит и ние младите можем да се учим от теб. Пак ти се извинявам и сега няма да ти се заяждам за другите грешки ,които си допуснал. Надявам се да си ме разбрал правилно  :)

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Prav si ,ama kade gi tezi umni i inteligentni.

Ами има ги ,но не получават възможност за изява. Старите комунисти държат кокала и не го пускат ,пазят го за децата си

Offline ibrahim65

• Moderator
А на някой хора си им остава само лаенето.Турците са навсякаде като гледам.

https://www.facebook.com/bulgaristan.turkiye

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=314464121951867&set=a.144929975571950.29669.144776962253918&type=1&theater

Offline Seiko

• Global moderator
А извинявай ,но да ми напишеш чОжбина е смешно. Напиши го веднъж ,случва се, но в едно изречение да я напишеш два пъти грешно... Всеки допуска грешки ,но основния въпрос е да не се допуска  тенденциозно . На тебе лично нищо няма да доказвам. Особено в този сайт или в който и да е друг сайт. Каквото имам да доказвам ще го докажа в живота. Първо на себе си ,после на близките и чак тогава на околните. Виждам ,че си човек по-възрастен от мен ,с по-голям житейски опит и ние младите можем да се учим от теб. Пак ти се извинявам и сега няма да ти се заяждам за другите грешки ,които си допуснал. Надявам се да си ме разбрал правилно  :)

Пак на твоето си? Но тъй като си млад човек няма да споря излишно.Аз винаги съм бил с младежки  дух.Една от основните ми причини да се съглася да съм модератор в този сайт е да се опитам  доколкото мога да променя негативното мислене за нас помаците от една част от българите.Ставало е въпрос  за  правописа в този сайт и друг път, но тук основно пишат хора  помаци на които учителите са били основно българи изпратени в подграничните раьони поради дисциплинарни наказания, или връзкари неграмотници.Говоря ти за времето преди около 30 години по –времето на комунистическият режим.Сега 99 процента от учителите в помашките раьони са помаци , и то доста интелегентни.Нещо полужително в България.Но не се оправдавам а и тук  по –важното е да се пишат неща които да допринесът за духовното развитие на нас Помаците,в смисъл да се покаже ,бйт,традиций ,обичаии, за да не се забравят от другите.Другото е история,която също е важна разбира се защото ние трябва да научим за корените си.И накрая са безмислените спорове и караници които ги има във всички сайтове ,включително и в българските

Offline Bulgaria_eagle

• Avarage member
Пак на твоето си? Но тъй като си млад човек няма да споря излишно.Аз винаги съм бил с младежки  дух.Една от основните ми причини да се съглася да съм модератор в този сайт е да се опитам  доколкото мога да променя негативното мислене за нас помаците от една част от българите.Ставало е въпрос  за  правописа в този сайт и друг път, но тук основно пишат хора  помаци на които учителите са били основно българи изпратени в подграничните раьони поради дисциплинарни наказания, или връзкари неграмотници.Говоря ти за времето преди около 30 години по –времето на комунистическият режим.Сега 99 процента от учителите в помашките раьони са помаци , и то доста интелегентни.Нещо полужително в България.Но не се оправдавам а и тук  по –важното е да се пишат неща които да допринесът за духовното развитие на нас Помаците,в смисъл да се покаже ,бйт,традиций ,обичаии, за да не се забравят от другите.Другото е история,която също е важна разбира се защото ние трябва да научим за корените си.И накрая са безмислените спорове и караници които ги има във всички сайтове ,включително и в българските
Когато толерирате хора като Султана и курта няма да промените нищо.  Променете си манталитета и тогава може.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=314464121951867&set=a.144929975571950.29669.144776962253918&type=1&theater

Да Ибраим ага-това май чак сега го забелязваш-използват религията за своята експанзия- Неосманизъм.Виж им новите географски карти дека си вземат парченца от тук от там.

Поздрави

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!

Не знам кой лае, както казваш, Ибрахим65, но точно такова поведение като твоето имат турците, които са навсякъде и се възползуват точно от такива като тебе.
Като чета някои изказвания тук, искрено съжалявам, че няма закон забраняващ и наказващ лошото отношение и неприличен език в общественото пространство към българския дух, език, стойности, история.

Offline sultan selim

• Forum fan
български дух 

Offline ibrahim65

• Moderator
Здравей Mariana да стиховете са мой дано да ти са харесали.

Над този свят,като птича прелетях,
на живота си не обичта, а края видях.
Над този свят,като песен прозвучах,
на живота не обичта, а мъката изпях.

Ако бях аз цвете,в джехенема щях да отида
със цветовете си там,дженет да направя.
Ако бях аз снежинка,в дженема щях да отида,
със силата си там дженет да направя.

Offline Mariana

• Forum fan
Здравей Mariana да стиховете са мой дано да ти са харесали.

Над този свят,като птича прелетях,
на живота си не обичта, а края видях.
Над този свят,като песен прозвучах,
на живота не обичта, а мъката изпях.

Ако бях аз цвете,в джехенема щях да отида
със цветовете си там,дженет да направя.
Ако бях аз снежинка,в дженема щях да отида,
със силата си там дженет да направя.

Какво значат думите дженехем, дженет и дженем?