ИБРАХИМЕ пак си назад с материала. Не знам какво ти е толкова смешно, това не е смешно. Явно си личи твоят негативализъм към България и се радваш много, когато откриеш негативни новини - успех ти пожелавам. Дори и в учебниците пише, че България е спасила евреите нa сегашната своя територия, обаче не са спасени тези във временните заволюирани земи през втората световна война в Гърция и Македония. За мен това не е ново и го знам, за разлика от теб, който ги разбираш за първи път. И не знам какво общо има тази новина с политиката и бъдещето на България ? И друго тези гърци да не говорят за геноцид, защото те прилагат най-голямия геноцид, а днес се правят на жертва и се оправдават с кризата, че Германия не им е платила реперациите от втората световна война- к'во да кажа болни мозъци. В историята е имало такива случаи и к'во - всички страни има такава черна страница в историята си. Но поне това за гръцките евреи не е скрио.
А С.Стефанов България я има 13 века в миналото и ще я поне още толко в бъдещето. Помаците са тук, никой не ги е отрекъл, кой те е излъгал ? Но основния спор е какъв е произхода ? Имат ли нещо общо с другите християни. а това не означава, че няма помаци. До сега в БГ никой не ги отрекъл. Аз ги виждам, но не мога да ги различа от останалите.