Author Topic: Политика - къде е бъдещето на България?  (Read 654873 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Да вярваш ли......

http://play.novatv.bg/play/263606/

Offline ibrahim65

• Moderator
Гръцките евреи до ООН: България спаси само сънародниците ни на своя територия

Централният съвет на еврейските общности в Гърция е поискал от ООН, когато се отбелязва, че България е спасила своите евреи по време на Втората световна война, официално да се посочва и ролята на българите за геноцида над гръцките евреи. Близо 4000 гръцки евреи са предадени на нацистите за тяхното избиване от българските власти, се казва в документа.

Чакайте да подчертая това още един път-
Близо 4000 гръцки евреи са предадени на нацистите за тяхното избиване от българските власти, се казва в документа.
 8) ;D ;D ;D ;D
http://www.blitz.bg/news/article/129027

Offline С.Стефанов

• Avarage member
               V inters na istinata Bulgariq e ima.Oba4e ima i mnogo bolni mozaci.Nikoy ne iska da prieme realnoto,4e pomacite sa tuk v Balgariq.Ogledayte se.Koyto iska da gi vidi,6te gi vidi,ako e slqp,6te mu gi pokajat.

Offline С.Стефанов

• Avarage member
             Ako iskame BALGARIA da q  ima v bade6teto, trqbva da se gleda realno na ne6tata,koito sa ot golqmo zna4enie.Istinite ne trqbva da se protivopostavqt.

Offline skoti3

• Forum fan
ИБРАХИМЕ пак си назад с материала. Не знам какво ти е толкова смешно, това не е смешно. Явно си личи твоят негативализъм към България и се радваш много, когато откриеш негативни новини - успех ти пожелавам. Дори и в учебниците пише, че България е спасила евреите нa сегашната своя територия, обаче не са спасени тези във временните заволюирани земи през втората световна война в Гърция и Македония. За мен това не е ново и го знам, за разлика от теб, който ги разбираш за първи път. И не знам какво общо има тази новина с политиката и бъдещето на България ? И друго тези гърци да не говорят за геноцид, защото те прилагат най-голямия геноцид, а днес се правят на жертва и се оправдават с кризата, че Германия не им е платила реперациите от втората световна война- к'во да кажа болни мозъци. В историята е имало такива случаи и к'во - всички страни има такава черна страница в историята си. Но поне това за гръцките евреи не е скрио.

А С.Стефанов България я има 13 века в миналото и ще я поне още толко в бъдещето. Помаците са тук, никой не ги е отрекъл, кой те е излъгал ? Но основния спор е какъв е произхода ? Имат ли нещо общо с другите християни. а това не означава, че няма помаци. До сега в БГ никой не ги отрекъл. Аз ги виждам, но не мога да ги различа от останалите.

Offline sultan selim

• Forum fan
13 века   с доста    векове прекъсване 

Offline skoti3

• Forum fan
С прекъсване без прекъсване важното е, че през тези векове сме се развили и запазили като народ !!!

Offline sultan selim

• Forum fan
И  много   омешване е имало    ;D

Offline С.Стефанов

• Avarage member
              Kakav e smisala na spora?Kakvo zna4enie ima proizhoda?Vajnoto za men e,4e az sam pomak i nqma nikakvo zna4enie proizhoda.Vsi4ki okolo men me znaqt,4e sam pomak.I turci,i balgari ,i cigani i pr.Se sme si na na6ite i vashite.13 veka e silno kazano,no day  Boje da q ima.

Offline skoti3

• Forum fan
Всеки е омешан бе султане, нима ти си чист, нима аз съм чист, нима комшията е чист, нима кучето е чисто :D.  Няма запазили се чисти хора нито сред българите, нито сред мюсюлманите- кой с кумански, славянски, тракийски, прабългарски или други черти, всеки до различна степен носи тези гени. Та когато ми докажеш, че някой се е запазил чист с античен произход аз ще стана трамвай.
Стефанов - бъди такъв какъвто се чувстваш, въобще не съм тръгнал да казвам, кой как трябва да се чувства. Произход и чувство са различни неща и когато някои спори по този въпрос е абсурд да говори за чувство. Спорът е дали помаците и християните са имали общ корен от преди османската империя ? Та това е въпроса, иначе всеки може да се чувства как се иска, и аз мога да се чувствам как си искам. Но това за произхода го поставих само като въпрос, всичко, което съм казал за произход съм го написал в съответните теми и не ми се повтаря, нека това остане до тук.

Offline ibrahim65

• Moderator
 skoti3 ти си най свястният от нас вала
тук сме като бермутският триъгалник
ПОМАЦИ+БЪЛГАРИ+ТУРЦИ
няма какво да делим освен дертовето си

Offline Marlboro

• Forum fan
Всеки е омешан бе султане, нима ти си чист, нима аз съм чист, нима комшията е чист, нима кучето е чисто :D.  Няма запазили се чисти хора нито сред българите, нито сред мюсюлманите- кой с кумански, славянски, тракийски, прабългарски или други черти, всеки до различна степен носи тези гени. Та когато ми докажеш, че някой се е запазил чист с античен произход аз ще стана трамвай.
Стефанов - бъди такъв какъвто се чувстваш, въобще не съм тръгнал да казвам, кой как трябва да се чувства. Произход и чувство са различни неща и когато някои спори по този въпрос е абсурд да говори за чувство. Спорът е дали помаците и християните са имали общ корен от преди османската империя ? Та това е въпроса, иначе всеки може да се чувства как се иска, и аз мога да се чувствам как си искам. Но това за произхода го поставих само като въпрос, всичко, което съм казал за произход съм го написал в съответните теми и не ми се повтаря, нека това остане до тук.

"Спорът е дали помаците и християните са имали общ корен от преди османската империя ?"
  Nemoje da imat obshti koreni...  izvodite sa tuk :  (trimbali )ot severozapadna  B-q  i vizantijski naslednici  ot uyjna i isto4na B-q nqmat nishto obshto s anti4nite frigijski  preselnici ot anadola prez 12v pr..n.e koito sa govoreli muezian.
 Nqkoi ot abAlgarite sa bili hristiqni predi  9 vek  koito sa naslednici na vizantijci. A  osnovatelite na Bulgar-Tuna sa jestoko podlojenite na ekzekucii turki koito ne iskat da smenqt vqrata si na Tanri (kato tehnite bratq vuv Volshka Bulgar)  bulgar,.kumani,pe4enegi-  i taka  vsi4ki dosega izbroeni sa ot razli4ni narodi i geni toest proizhoda im ne e edin i susht. Sushto i   proizhoda na uyjnite  turci   ne sa edni i sashti s dobrudjanskite turci (koito sa omesheni prez komunizma s uyjnite) taka  i uyjnite abAlgari ne sa ot edin i susht prizhod s tezi na  sever abAalgari, sushto taka i zapadni pomaci ne sa ot edin i susht proizhod s izto4nite.

Offline skoti3

• Forum fan
Хубави лични съчинения, от утре трябва и аз да започна да си пиша история :D Леле колко сигурен е човека, тия такива, ония онакива, тия трети. Колкото до произхода - всеки носи гените сам за себе си и няма закономерност всички помаци са от такъв произход или българите от друг, просто всеки индивидуално носи своите гени. И всичко това няма нищо общо с съзнанието.

Offline Turas

• Forum fan
ПОМАЦИ+БЪЛГАРИ+ТУРЦИ
Траки+траки+траки! ;)