Author Topic: Божидар Димитров-- спорен историк !  (Read 43069 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

user1

• Guest
Re: Божидар Димитров-- спорен историк !
« Reply #60 on: August 07, 2009, 18:13 »
Който е с комунистически убеждения или агент на чужди държави (като дедите на Метка и Помак БГ) каква да му е съдбата??????? Питам аз????

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #61 on: August 07, 2009, 18:13 »
Нито сте били хиляди, нито сте били стотици, десетина предатели купени от Гърция, гръцки агенти. Ето това се вика историята да те осъди на позор...
Ти изобщо чел ли си нещо за Горяните?
Нещо да си слушал за достойния българин антикомунист и легенда от село Корница - Спас Белухов по прякор Пането?
А?
Които е бил командир на Горянска чета в която е имало и българи и помаци , даже е имало и един ходжа джихадист които също се е бил срещу болшевишката сволач окупирала тогава България..Но са умрели за тази кауза .. убити по време на бой..защото това и за християните и са помаците тогава е било нещо като джихад.

И ще ни казваш предатели...
Как не те е срам ?

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #62 on: August 07, 2009, 18:17 »
Тези партизани не са били чужди агенти, а хора които искали да живеят в държава която да е на страната на Запада. Но тъй като се учертавало противоположното водачите Алиреза Кехайов и пр. са избягали в Турция, а не в Гърция, както се изразяваш.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #63 on: August 07, 2009, 18:17 »
Който е с комунистически убеждения или агент на чужди държави (като дедите на Метка и Помак БГ) каква да му е съдбата??????? Питам аз????
Агент е била баба ти, защото е посрещала комунистите с хляб и сол.
Моят дядо до последно беше следен и преследван за това че е бил окупатор в Гърция преди 1944 година.
И не плямпай глупости че почна да прекаляваш май..

Offline pomak BG

• Historian
« Reply #64 on: August 07, 2009, 18:19 »
 Не сме ли били ние помаците по предвидливи от вас а? Сега заедно берем плодовете на комунизма и вместо да напредваме ние изоставаме в сравнение с Полша, чехия, Унгария и пр.

user1

• Guest
« Reply #65 on: August 07, 2009, 18:20 »
Ти не меси баба ми, нито дядо ми и не им приписвай комунистически нюанси, защото това е точно обратно на истината. Дядо ми е лежал в затвор за дето не е съдействал на партизаните и на такива като дедите ви...

Германия на изток ли се намира????

Offline pomak BG

• Historian
« Reply #66 on: August 07, 2009, 18:24 »
А с кого воюваше Германия. Май с историята не си на ти. Щом дядоти и бабати не са били и с нашите, значи са били с фашистите, правилна преценка на комунистите в случея. 

user1

• Guest
« Reply #67 on: August 07, 2009, 18:27 »
Със сепаратисти и техните потомци отказвам да споря...Айде...

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #68 on: August 07, 2009, 18:30 »

Германия на изток ли се намира????
Да на изток до Кавказ.Ама преди 1944 година

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #69 on: August 07, 2009, 19:06 »
Патриотизмът на някои хора се е изпарил явно. Колеги, в момента в "македонски" затвор една българска гражданка, майка, излежава присъда. Едно невръстно дете е лишено от майчината грижа. Чудовищен варварски акт. За лишение от свиждане на бащата, да се даде 3 месеца ефективна присъда?!. Невиждана строгост дори и за американските съдилища. Вони, та се не трае от политика в тази присъда. И тук, у нас, в България все ще се намерят хора, които да насърчават сръбската пропаганда в тези изконно български земи. Досущ като русофилската напаст прояждаща обществото ни след Освобождението.

България не е САЩ, а и не може да бъде. Нашите граждани не са граждани на света, които не зачитат чуждестранните закони.

Offline Serif mkd

• Adviser
« Reply #70 on: August 07, 2009, 19:13 »
            uzer1 !molam za pristojnost ! Bez navredi na soforumci ! Ne sakam da koristam pravo na trienje (koe go imam kako moderator) no ako se povtori ce moram ! Ima podobar nacin da se iskaze poinakvo mislenje od kvalifikacii -licni ili na dedovci seedno!!

Shumarov

• Guest
« Reply #71 on: August 07, 2009, 19:31 »
Uvajaemi syforumnici!Izumqva me tonyt, koito pridobiva diskusiqta.Ne znam dali e udachno az da vi pripomnqm, che tova e forum, i vseki izkazva mnenie, koeto moje da ne byde spodeleno, no e jelatelno da byde uvajeno.I e forum za pomaci.Ima pomaci, koito vqrvat na tezata na "Vreme Razdelno", i se imat za potomci na Han Asparuh, ima i takiva, koito ne se opredelqt za takiva.Vsqko opredelenie e uvajitelno, i ne biva da byde tryn v ochite na inakomisleshtiq.Az se registrirah v tozi website za da moga da si komunikiram sys pomaci-bez da me interesuva tqhnoto samoopredelenie, i pri krainite mi desni ubejdeniq, uvajavam, i lqvomisleshti hora.Neka da se opitame da bydem korektni.Kakvato i da e istinata za proizhoda ni-vsichki bqhme machkani ednakvo.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #72 on: August 07, 2009, 19:41 »
Kakvato i da e istinata za proizhoda ni-vsichki bqhme machkani ednakvo.

E, не е съвсем така. Тези, които вярваха във версията на "Време разделно" не бяха мачкани, а дори облагодетелствувани.

Az se registrirah v tozi website za da moga da si komunikiram sys pomaci-bez da me interesuva tqhnoto samoopredelenie

Тук си противоречиш - хем искаш да си общуваш с помаци, хем не те интересува тяхното самоопределение.

Offline Kaplan

• Adviser
« Reply #73 on: August 08, 2009, 09:14 »
 vsqka darjava  iska da darji malcinstvata pokorni i da go priobshti kam svoqta naciq-takava e i celta na bojidar dimitrov.nikoga toi nqma da kaje che sme pomaci, toi dori za kosovarite i goranite kazva che sa bulgari no taka ne stava.Nie sme pomaci i tolkova.

Shumarov

• Guest
« Reply #74 on: August 08, 2009, 12:00 »
DO MUSTAFA_B "Тук си противоречиш - хем искаш да си общуваш с помаци, хем не те интересува тяхното самоопределение."Kyde vidq protivorechieto?Iskah da kaja, che ne me pritesnqva, ako nqkoi vqrva vyv versiqna na "Vreme Razdelno", i se opredelq, kato bylgarin, hristiqnin, budist, ili kakvoto i da e.Bih uvajil negovoto samoopredelenie-moje da ne go spodelqm , no bih go uvajil.Ne sym az tozi, koito bi osydil.Znachi li, moeto uvajenie na razlichni mneniq, che ne trqbva da komunikiram sys inakomisleshti?Ne znam dali si syvremennik na drugo edno nedalechno edinomislie, no beshe ujasno da ne mojesh da kajesh tova, koeto mislish.Davash li si smetka, che shte byde ujasno, ako pak vsichki zamislim ednakvo, i kolektivno.