Author Topic: Среща с Шефкет Чападжиев в София  (Read 10943 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
Re: Среща с Шефкет Чападжиев в София
« Reply #15 on: June 20, 2009, 22:48 »
Зацепвам за какво горе долу става въпрос, но Българин е все пак член на форума ни.
Той има свободата да избере , дали да бъде там нещо като наш лобист.Това едва ли ще ни навреди.

Но аз например малко съм вузмутен че би могло името на Шевкет да  се употреби политически от Любо Дилов син.
Той драпа одавна към голямата политика.
Иначе съм чел книгите на баща му , който ми бяха нещо като настолни книги за българската научна фантастика едно време.
Неговият син , очевидно се  опитва да плува в политическото блато.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #16 on: June 20, 2009, 23:10 »
Не, по-скоро няма да бъда там като журналист, а като човек, който иска да научи повече за Шефкет Чападжиев и да се запознае с него.

С Любо Дилов може и да имаме различни политически разбирания, но преди всичко сме колеги и добри познати.

Offline jemal

• Historian
« Reply #18 on: July 03, 2009, 18:35 »
Аз ще ти отговоря..Но не ме трийте. Имам си вътрешен човек в семейството на Чападжиев.. Той е морално разложен човек, няма да споменавам конкретно. Това което се знае за него в БГ е само положителното, едва ли не свят човек. Той е милиардер и отделя трохи за благотворителност и спорт.
Чак и книга някой му написал..А вие вярвайте....

Selcha, ти май си човек на цру или кгб или пък на нашата славна дс, след като имаш вътрешни хора навсякъде. Преди да правиш характеристика на човека, опитай се да се срещнеш с него или пък направи един разговор по телефона.В противен случай горните квалификации охарактеризират самият тебе си. Аз съм се виждал и разговарял с г-н Чападжиев и мога да кажа с открито лице, че той е един достоен и порядъчен човек и прави много повече добри неща от много други емигранти по света.

Selcha

• Guest
« Reply #19 on: July 03, 2009, 20:56 »
Jemal, ама вярвай си, нали съм ви казал...Нема лошо.