Много си забавна Фици, качете ги няма проблем нека се чува нещо и от нащо, дано да е нещо като реклама. Моето не беше заплаха, мислех с печалбата да организирам още един такъв запис на най-изявените ни певици от района. За сега не може да се осъществи заради слабия интерес. По мнението на младежите ни песните ни били старовремски и ако така гледаме на нещата, ще им се възхищават хората от страни, като ivetko, а ние ще и пляскаме с ръце. Иначе твоята забележка е основателна, можеше да им споменем и имената, заслужаваха си го.
Извинявай ,нищо лично нали знаеш
просто чаках разрешение за да не се обидиш нещо след това, въпреки че лоша раклама няма , може пък да потръгне и продажбата на дисковете, тук не се продават много защото можем да си ги слушаме и на живо, в изпълнение на ансамбъла, но може да има интерес към диска от друга страна, което е добре според мен, и след като вече имаме твоето разрешение, ще видя какво мога да направя по въпроса , незнам песните дали са старовремски по нечие друго мнение, но това са песни от моето детство,пеехме ги като деца в ансамбъла, пеят се и до днес ,и мисля че и за напред ще се пеят ,това е добър начин да се покажем ,не мисля че мероприятия от такъв род ще се забравят, винаги ще има народни надпявания , конкурси и т.н и винаги ще се намират музикални таланти да представят песните ни на тях , ;)един страхотен пример са двете прекрасни момиченца от Глогово, ;)а доколкото разбрах твоят помощник в издаването на този албум Красимир се подигра с трудът на малките деца и останалите жени от певческата група, обеща им едно участие в едно предаване, децата бяха доста ентусиазирани и с радост ходеха на репетиций ,а накрая се указа че му е било малко заплащането и участие няма и да има, това е по жалко според мен , ето такива хора отбиват интереса на младежта от хубавата народна музика , но благодарение на кметът Свилен Русинов, участие ще има ,желанието на децата ще се осъществи да се изявят в един телевизионен канал където могат да ги гледат всички които обичат хубавата народна музика, а господа като Красимир ,които се имат за музиканти а се подиграват с трудът на децата могат само да си стоят в къщи и да гледат , няма незаменими хора на този свят , жалко е че финансовата изгода е по -важна от това да зарадваш детските сърца.