На обществено място всеки има място. Влизаш в противоречие с подписа си - Не на расизма и ислямофобията! Дъра-бъра, ама на си ви куклите, дай си ми парцалките.
Лепа Брена ми е абсолютно безразборна и безразлична. Даже и една нейна песен се не сещам. Това, което ме впечатли е моменталното глобално заключетие, но не базирано на анкета мезду населентието, а емоционално, че ВСИЧКИ босненски жени се срамуват. Може и да е така, но може и да не е... В общи линии все ми е тая за Лепа Брена...
Ти обаче mustafa_b продължаваш да си ми противоречив. Хем си от гласа на разума, хем си краен. Защо? Никой никого не може да облагородява, защото надмеността е грях. А ти според мен си човек от който могат да се научат разни неща. Няма да ти правя повече комплименти, защото ще стане съмнително. Това е поредния и последен. Мнителността ти пречи. Тя винаги ще ти намира врагове. В мое лице нямаш такъв.
Край на епизода на Искрено и лично. Чудя се, ако ни бяха разменени ролите къде ли щеше да ни пратиш... Белене? Сибир?