Author Topic: Майкъл Джексън почина- Света загуби много..  (Read 22661 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline fotakiev

• Forum fan
 mustafa_b, какъв е този сарказъм от теб за човек дето света днес тъжи.Пак ли ще го караме на политика или религия днес!?.От тук на живо гледам света се прекланя пред него.Да,човека прие нашата религия Исляма,тук го приеха за нормално впредвид милиони почитатели по света на него,има ли значение как и с какво ще го погребат и с какво ще се промени света след погребението ,това което знам е -Света загуби много от смърта му!
mustafa_b чака да види дали ще го погребът с имамин, за да скърби за него с чиста съвест..

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Света не е фанатизъм ,или да крием себе си зад религията.Религияте е нещо свято за душата на човек,в независимост каква е! Майкъл Джексън прие исляма доброволно,за успокоение на душата! Един певец в душите на народа по света остана. Неговото погребение ще от типа на Принцес Диана през 1997 година когато загина в катастрофа със приятела и мюсюлманин от Египет.Света замълча за което пак...http://www.youtube.com/watch?v=_Efz3s7QiM8&feature=related#lq-lq2-hq
" В душата ни всеки има скрита болка"
 Самоопределението какви сме,е нашето решение"!

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Срамота е в 21 век хора имащи пари милиони  да им вярват по света така да си отидат! Защо се изтъква Религията днес пак,нима сега в Иран е по друго- избиват се шиити и сунити мюсюлмани!  Света не е фанатизъм ,или да крием себе си зад религията.Религияте е нещо свято за душата на човек,в независимост каква е! Майкъл Джексън прие исляма доброволно,за успокоение на душата! Един певец в душите на народа по света остана. Неговото погребение ще от типа на Принцес Диана през 1997 година когато загина в катастрофа със приятела и мюсюлманин от Египет.Света замълча за което пак...http://www.youtube.com/watch?v=_Efz3s7QiM8&feature=related#lq-lq2-hq

Политика брат, всичко е планирано за Даяна. Всичко!

mustafa_b чака да види дали ще го погребът с имамин, за да скърби за него с чиста съвест..
Фотакиев, какво ти става на теб? Какво значи да скърбиш с чисти и с нечиста съвест?
Какво значение кой ще го погребе, ако е за Дженнета, няма кой да го спре, а ако е за Джехеннема няма кой да му помогне. Сега ще надделее мнозинството какво да правят с него.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Не преиначавайте думите ми! Вижте добре заглавието на темата -Майкъл Джексън ,умря като мюсюлманин!!!. Аз казвам - ако е починал като мюсюлманин би трябвало да го погребе мюсюлмански свещеник.

Скръбта и съболезнованията са отделни неща, които нямат нищо общо с религията.
Онзи, който има нужда да се възбужда, когато
говори за своята родина, обича своята възбуда
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Назми, починалият не е "кралят на рока".
повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Мюфтия: Аутопсия на тялото на Майкъл Джексън, приел исляма, е допустима
BLITZ - 26 Юни 10:56
Аутопсия на тяло на мюсюлманин за установяване на причините за смъртта е допустима, когато става дума за такъв световно известен човек като Майкъл Джексън, каза за РИА “Новости” заместник-председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Дамир Гизатулин.
През ноември 2008 г. британският вестник “Сън” съобщи, че Майкъл Джексън е приел исляма, като е приел името Микаил в чест на един от ангелите на Аллах. Кралят на попа е израснал с религията на Свидетелите на Йехова.
“Това беше велик човек в света, който се труди за любовта и съгласието. Неговата дейност принадлежи на цялата световна общност. И медиците, и специалистите трябва да кажат своята дума”, смята Гизатулин.
Той поясни, че милионите поклонници на Майкъл Джексън, включително и в мюсюлманския, арабския свят трябва да бъдат убедени “от както се е случило това /от което е починал певецът/, за да няма неверни тълкувания и вълнения”. /БЛИЦ

http://novini.dir.bg/2009/06/26/news4674481.html

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Лекарите опитвали да спасят живота на Майкъл повече от час

Майкъл Джексън вече не е дишал, когато медиците от пожарната команда на Лос Анджелис се отзовали на повикване от дома му около 12,30 ч. местно време, съобщава Дойче веле. Те се опитали да го реанимират и го откарали в болницата на Калифорнийския университет. Стотици хора се събраха пред болницата, след като новината се разчу.

Лекарите се опитвали да спасят живота на Майкъл повече от час, заяви на пресконференция няколко часа след внезапната му смърт неговият брат Джърмейн Джексън, който е и официален говорител на семейството.

"Личният му лекар, който бил с него, се е опитал да реанимира брат ми, както и медиците, които са го транспортирали до болница "Роналд Рейгън" в Калифорнийския университет. При пристигането му там екип от лекари кардиолози се е опитвал да го върне към живота повече от един час, но не са успели", каза Джърмейн, който прочете пред репортери написан текст, без да отговаря на въпроси.

"Аллах да бъде с теб Майкъл, винаги!", продължи Джърмейн, който е мюсюлманин.

http://all.actualno.com/news_247841.html

templar

• Guest
Джако е доста противоречива фигура и изобщо не е краля на рока... Покрай историите с избелването му (което, както с религията му е вид бунтарство), придружени с обвиненията за педофилия, не мисля, че трябва току така да се възхвалява тук, като акцента доколкото виждам е върху религията. Споменаването на принцеса Даяна отново е свързано с религия - спорната й връзка с един египтянин...
И 2-та примера са неадекватни за пропаганда на Исляма - нека ходжата по-горе да се поохлади малко, че не дава добър пример за праведни мюсюлмани.

Offline dim56

• Forum fan
Почина един велик певец - Нека Всевишния му отреди това, което е заслужил!
Мустафа, той не беше Кралят на рока, а Кралят на попа - така го характеризират всички медии...

Аутопсия на тяло на мюсюлманин за установяване на причините за смъртта е допустима, когато става дума за такъв световно известен човек като Майкъл Джексън, каза за РИА “Новости” заместник-председателят на Съвета на мюфтиите на Русия Дамир Гизатулин.

Аутопсия трябва да е допустима за всеки, ако трябва да се изсняват точно причините за смъртта.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Мустафа, той не беше Кралят на рока, а Кралят на попа - така го характеризират всички медии...

Именно. Затова и репликирах Назми :

Отиде си завинаги" Краля на рока".! Света загуби много...  http://www.youtube.com/watch?v=P06fI4n1MH8&feature=channel#noexternalembed-lq-lq2-hq                                                                http://www.youtube.com/watch?v=W61Q-EZ8R7M&feature=channel#noexternalembed-lq-lq2-hq    http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/31553849#31553849 - Ретроспекция и видеобиография

повече от своята родина
.
(Tagore)

Offline shaban

• Forum fan
quote author=mustafa_b link=topic=2142.msg28506#msg28506 date=1246024987]
Назми, починалият не е "кралят на рока".
[/quote]
Така е ,Елвис е жив, оня ден го видях да се промъква дегизиран в Грейсланд. :D

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
Джако е доста противоречива фигура и изобщо не е краля на рока... Покрай историите с избелването му (което, както с религията му е вид бунтарство), придружени с обвиненията за педофилия, не мисля, че трябва току така да се възхвалява тук, като акцента доколкото виждам е върху религията. Споменаването на принцеса Даяна отново е свързано с религия - спорната й връзка с един египтянин...
И 2-та примера са неадекватни за пропаганда на Исляма - нека ходжата по-горе да се поохлади малко, че не дава добър пример за праведни мюсюлмани.

Какъвто и да е Джако, за мен той си остава една от най-големите фигури в музиката и в шоу бизнеса въобще. Майкъл Джексън едва ли в скоро време ще бъде достигнат от който и да е в поп музиката като брой хитове, като брой продадени албуми и т.н.
Като бях 11-12-годишен (1989-1990 г.) почти всички бяхме луди по него. Аз даже членувах в някакъв негов фенклуб, събирахме се всеки петък следобед в Младежкия дом в Лозница, танцувахме, пеехме, забавлявахме се... Сега всичко това сигурно изглежда много наивно и смешно, но тогава си беше истинска мания.

RIP, Michael!
Fortuna Favet Fortibus - Съдбата обича смелите

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Темплар,
Добрият пример е Пратеника на Аллах с.а.с.
А и само публикувах статии от други сайтове.

Offline alie

• Senior member
Kakavto i da e bil ostana v istoriqta ,4ovek koito  go poznavat vsi4ki ,celiq svqt!A a religiqta prosto e podrobnost 4e e priel islqma ,koeto li4no men kato musulmanka mnogo me radva!Ako naistina  e priel islqma ,Allah da e dovolen ot nego!!!

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
Kakavto i da e bil ostana v istoriqta ,4ovek koito  go poznavat vsi4ki ,celiq svqt!A a religiqta prosto e podrobnost 4e e priel islqma ,koeto li4no men kato musulmanka mnogo me radva!Ako naistina  e priel islqma ,Allah da e dovolen ot nego!!!
Да Алие, така е. И мен ме радва, а гледай че ме обвиниха в какво ли не.