Author Topic: До всички съфорумници  (Read 19078 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
До всички съфорумници
« on: June 23, 2009, 08:57 »
Драги съфорумници, приятели. Аз се регистрирах тук скоро и се чуствах като у дома си, уютно и добре. Тук ми харесаваше. Но напоследък всичко се промени, бях обвинен в какво ли не- от лицемерие до лошо отношение към помаците. Обидиха така мен, този който обича помаците от цялото си сърце и душа, който влезе тук не за друго а за да си общува с тези прекрасни хора. Аз съм израстнал с мюсюлмани и съм възпитан да ги уважавам и обичам. Но тук ми вмениха чужди мнения и ме обидиха много. Аз съм човек с чест, и като несправедливо и неоснователно обиден, честта ми е засегната. Тя не ми позволява да остана тука, където явно съм нежелан. Мястото което смятах за свой дом явно никога няма да ме приеме. Аз добре познавам помаците и знам че те са най милите и добри хора, и винаги ще нося обичта си към тях в сърцето си. Напускам този сайт огорчен от неверните клевети. Мъчно ще ми е за хората на които държа и с които съм се забавлявал тук- те си знаят кои са. Сбогом приятели!!! Ваш Петър- Адем!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Re: До всички съфорумници
« Reply #1 on: June 23, 2009, 09:08 »
Здравей Балканджия! Най-малко ти си човека нарушил Форума,правилата на Форума,както и уважение лично към наши съфорумници.Ще се искажа в името като един от Ръководителите-Админи на сайта помак.eu.И дума не е ставало дори за миг по отношение на постингите ти.Даже напротив,виждам уважавани членове тук сред нас те ценят,не виждам причина! Все пак ако си се почувствувал засегнат или провокиран,моля изпрати на Админите да преценим тежеста на нарушение.Право е на всеки наш член да пише на нас и Модератори за такива,досега никой не ми е казал за това.Тука ти е мястото сред нас в сайта  :)!

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #2 on: June 23, 2009, 09:08 »
Ей, братле, хайде стига с тия неща. На всеки поне веднъж му се е искало да напусне този сайт, но просто не мога да те разбера в случая. Помисли малко и се върни. Сайтът има нужда от такива като теб, защото в противен случай ще стане поле за изява на всякакви крайни елементи...

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #3 on: June 23, 2009, 09:39 »
Балканджия, не се прави на жертва! Знаеш заради кого стана всичко! Обидени трябва да сме ние! Това,че стоя безучастен и го защитаваше тук си е твое право. Теб никой не те нападна с подобни изрази! Помисли малко, и тогава се прави на обиден.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #4 on: June 23, 2009, 09:47 »
Балканджия, не се прави на жертва! Знаеш заради кого стана всичко! Обидени трябва да сме ние! Това,че стоя безучастен и го защитаваше тук си е твое право. Теб никой не те нападна с подобни изрази! Помисли малко, и тогава се прави на обиден.
Гелинке дори не гледах разговора ви тогава, защото си говорехте вие. А ми бе вменено нещо което не мисля и никога не съм си помислял. Това е. Не се правя на жертва а просто обеснявам причините за напускането си.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #5 on: June 23, 2009, 09:53 »
Eй аман вече. Какви хора какво нещо... Всеки ден сле някаква трагедия някой рони сълзи и си тръгва. Приятелю, това е като при самоубииците. АКо говорят много не се самоубиват. Или си тръгваш или не. Както го направи Чечлията. Каза отсеце и си тръгна заради мой пост. Чечлия, не съм искал да те обидя. Извинявай, нужен си във форума. Вземи та се върни, от сърдитковци никой няма нужда а и така не си помагаме/помагате.

Балканджия, като с в гората ще срещаш мечки. Не знам кой те е обидил, но чак такива драми във виртуала са прекалени.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #6 on: June 23, 2009, 09:59 »
Това, че уведомявам хора във форума не значи че съм като самоубийците. Аз напуснах сайта. А относно мечката- ще ти дам пример пак с една мечка и приказката че думата боли повече от раната, нали я знаеш. Мечката в гората може да ме разкъса, но оживеяли раната ще зарастне и няма да ме боли, но раната от дума боли винаги. За това като човек от планината и човек с чест аз се оттегих.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #7 on: June 23, 2009, 10:04 »
Е как си го напуснал като пишеш? Стегни се и стига с тия напусканици. В смисъл или обясни какво толкова са те разсърдили и карай напред или пък като си казал бъди пич и си удръж думата. Повечето са били засегнати от някой, но в крайна сметка тук понякога се случва. Жертви няма, ранени също. Който каквото и да е казал, ще е удоволствие ако някой ден го срещна.

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #8 on: June 23, 2009, 12:32 »
Балканджия, точно пък за теб си мислех, че си над тези дреболии. Тоз ме обидил, онзи ме наругал. Абе какво ви става тука на всички? Тука детска градина ли е?

Selcha

• Guest
« Reply #9 on: June 23, 2009, 12:49 »
Приятелю, не ни напускай.Виждаш , че всичко се заражда около мен и моята позиция относно Исляма,забрадките и фереджетата.. На никой не се харесвам в този сайт. Това си е моята лична позицията. Много хора ме хулят и откровено обиждат. Това, че те са хора с ниско ниво, теб не трябва да те засяга, независимо, че са ти приятели.
 Призовавам те, в името на патриотизма (понеже ти си такъв) да останеш тук и да надблюдаваш накъде ни повеждат някои кръгове нас истинските помаци.
 Ти си прекасен човек и имаш моето уважение..

Offline oruch

• Senior member
« Reply #10 on: June 23, 2009, 13:00 »
Балканджи, не знам кой те е засегнал и с какво.Ако им такова нещо, то трябва да е много основателна причина, за да напуснеш.Ми ако искаш, сподели я.Тук си сред приятели.Не мисля, че има някой против теб.Можеш да си вземеш думите назад.Ти си човек с добро сърце и мястото ти е тук и никъде другаде. :)

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #11 on: June 23, 2009, 13:09 »
Благодаря на всички за искренните и хубави думи- тук и на лични. Благодаря ви приятели, трогнат съм. Това е последният ми пост тук. От сега нататък няма да пиша. Сбогом приятели!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #12 on: June 23, 2009, 13:14 »
На никой не се харесвам в този сайт.

Сега ли се усети?!

Selcha

• Guest
« Reply #13 on: June 23, 2009, 13:14 »
Нали знаеш колко ме трогвате ? :)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #14 on: June 23, 2009, 13:18 »
Естествено. Но заради теб го отнесе Балканджия.