Türkçe > Müzik

Yüksek Sadakat- Kafile

<< < (2/4) > >>

plevnepomak:

--- Quote from: daylek on June 17, 2009, 12:34 ---Kopmazmı agam! Önce İnsan sonra Pomak dedik anlatamadık...
Hoş şimdide anlayacaklarını sanmam insanların, bu seferde kesin dinsiz derler :D amma velakin yinede ben diyim diyeceğimi; tarih sayfalarından geçtiğini idda ettiğiniz her şey ama herşey önce o sayfaları yazan insanların beyninden ve kalbinden geçmektedir asla atlanmaması gereken hadise budur ki bu yüzden hiç bir sayfa ve kitap ve yazı objektif değildir olamaz... 

--- End quote ---

Sanırım önümüzdeki saatler ve günlerde pek işin yok gibi! gelecek tepkiler ve eleştiriler çok  farklı ve değişik boyutlarda olacaktır. Bela !! aldın. Buna hazırlıklımısın?

daylek:
http://www.dailymotion.com/relevance/search/helldorado+drinking+song/video/x5nbwm_helldoradoa-drinking-song_music

agam düşünce beyan etmek bela ise nema problema ! cevabım şimdi ki eklediğim şarkıdadır benim yerime Helldorado versin cevaplarını. :D ;)

daylek:
madalyonlar çift yüzlüdür dostlar! asla tek yüz olamaz çünkü çok boyutlu bir nesnedir madalyon tıpkı Pomaklar gibi ! siz istediğiniz kadar tek yüzünü görmeye çalışın bu arka yüzün var olduğu gerçeğini değiştirmez! biraz akıl edip arka yüzü çevirerek görürsen eğer asıl o zaman madalyonu gerçekten tam anlamıyla görmüş olursun. ! Ancak inatla insanları "bu bizden bu bizden değil şu bizden e hadi şuda bizden oluversin ne olacak" diye sınıflarsan bölersin bölünürsün paramparça olursun sonrada böyle yalvar yakar olursu ! çalıştırın gönül gözünüzü beyler ve bayanlar BU MADALYON TEK YÜZLÜ DEĞİL! ;)

bello:
http://video.google.com/videoplay?docid=-1496580748934309860&ei=LME4Som5GZ6U2wKIh8ytCQ&q=mevlana+demedim+mi

daylek:
Sende mi Brütüs! diyeceğim ayıp olacak şimdi! ozaman buyrun size mevlana söylesin;

...
Aşıklarla başa çıkacak gücün yoksa eğer
Aşka öyleyse ne diye hayret ediyorsun etme

İsyan et ey arkadaşım söz söyleyecek an değil
aşkın baygınlığıyla ne meşk ediyorsun etme
...

Mevlana Celaleddin Rumi

;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version