Author Topic: Един от многото Българи !!!  (Read 8194 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Selcha

• Guest
Re: Един от многото Българи !!!
« Reply #1 on: June 15, 2009, 23:01 »
Няма какво да се чудите на тази реакция. Самият аз като се регнах за 1-ви път се шокирах..Наистина тук прочетох неща, които никога не съм знаел и предполагал, че са характерни за нас. Нито пък някои от моите близки е знаел. Ето защо аз съм против гоненето и на крайни националисти, защото те така нямат шанс да разберат що за хора сме и им даваме още хляб за подобни агитации..Трябва да се научим да защитаваме мнението си пред всички, за да разберат самите те, че сме достойни и искрени хора...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #2 on: June 15, 2009, 23:13 »
Демек откриваме предизборната си кампания с новото зло - "Гласът на помаците".

Кой знае може и да ни включат в новия си предизборен клип, редом с Ахмед Башев ???

Offline abc

• Forum fan
« Reply #3 on: June 15, 2009, 23:15 »
Атака и форума са критерии за нищо.

Offline YusnI

• Member
  • **
« Reply #4 on: June 16, 2009, 01:37 »

Ами нека ;)

Тъкмо ще представят сайта
пред по-широк обществен кръг
и ще насочат вниманието
на повече хора към него.

I az sam na tvoito mnenie! Pone 6te dadat saita po Skat ;) dobro na4alo hehehe

Offline fotakiev

• Forum fan
« Reply #5 on: June 16, 2009, 03:11 »
Ако е същият crusader ,който писа преди няколко дни не се учудвам да сме му изглеждали странни...Всички го нападаха, а в стаята за чат някой от форумците(те си знаят кои) се държаха грубо, без причина...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #6 on: June 16, 2009, 05:59 »
Ако е същият crusader ,който писа преди няколко дни не се учудвам да сме му изглеждали странни...Всички го нападаха, а в стаята за чат някой от форумците(те си знаят кои) се държаха грубо, без причина...

Предполагам, че е същият, който и сега продължава да пише тук, но с нов ник.

Offline Hashashin

• Defendor of the Truth
  • Forum fan
  • Has odabaşi
« Reply #7 on: June 16, 2009, 08:34 »
Crusader както винаги говори глупости. Нека си пише каквото ще. А тва за купените гласове дето се майтапехме в чата, явно го е взел на сериозно. А се държах аз лично грубо със него поради това, че говореше глупости и се месеше там където не разбира и доста му се издразних. Да, той е един от многото българи, но той наистина е  един между много. В смисъл, че повечето българи не мислят като него. Той е сред малцина изветрели мозъци, които избиват комплексите си обиждайки и хулейки другите скрити добре зад монитора.

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #8 on: June 16, 2009, 09:21 »
Crusader както винаги говори глупости. Нека си пише каквото ще. А тва за купените гласове дето се майтапехме в чата, явно го е взел на сериозно. А се държах аз лично грубо със него поради това, че говореше глупости и се месеше там където не разбира и доста му се издразних. Да, той е един от многото българи, но той наистина е  един между много. В смисъл, че повечето българи не мислят като него. Той е сред малцина изветрели мозъци, които избиват комплексите си обиждайки и хулейки другите скрити добре зад монитора.

Не Балканджия, аз не мисля че ти си се държал грубо с въпросната личност.Не бива да премълчаваме факта че именно Crusader ни заплаши със скорошно измиране.Аз също съм свидетел на агресията му, която никой не би изтърпял.
И кво ся , да сведем глави за да  потвърдиме поговорката че - "Наведена главица, сабя не отсича" ?
Аз също мисля че тези "българи " като този индивид са малцинство.Но не трябва да премълчаваме и другия факт - истина е че тука в сайта доминират представители именно на това малцинство.
Аз имам доказателство че наш "многоуважаван" съфорумец от наша сайт разпространява клеветническа дезинформация.
Например тиражиране на клеветата че в сайта ни се прокламират "антибългарски" песни от село Брезница и Неврокопско.
пп. Балканжия макар че не те познавам реално, считам че ти постъпи достойно, когато се подвизаваше кръстоносеца, поне от това което видях в чата.

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #9 on: June 16, 2009, 10:35 »
Атака и форума са критерии за нищо.

С 11.96 % резултат от изборите (след ГЕРБ, КБ и ДПС) не може да се каже, че "Атака и форума са критерии за нищо", дори напротив!  Това са едни тревожни факти, върху които трябва да се замислим всички.

Многократно съм споделял в този форум, че помаците не трябва да са капсулирани, което е пагубно за тях.  Този сайт е едно добро начало, но не е това, което трябва да бъде.  Замислете се какво знаят хората за помаците в действителност.  Нищо конкретно.  А какво ще научат, когато случайно влязат в този сайт?  Виждат един форум, където се водят само спорове.  Не мисля, че така се постига нещо значимо.

The Choice is Yours,  както се казваше в една реклама...       

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #10 on: June 16, 2009, 10:56 »
PNK2003, спорове има във всеки дом. Мен обаче не ме засягат кавгите в твоя дом. Въпросът тук е дали сайтът www.pomak.eu да си остане виртуален дом на помаците или един вид "разграден двор"? Лично аз предпочитам първото.

Offline PNK2003

• Forum fan
« Reply #11 on: June 16, 2009, 11:27 »
Мустафа,

Моят дом е моята крепост.  Той не е отворен за всички, а само за близките и приятелите ми.  Имам метална врата, която е заключена постоянно.  Ключ имат само близките ми.  За останалите има звънец и шпионка.  По принцип всеки приятел е добре дошъл, но за да влезе трябва да позвъни и да му отворя.  С приятелите си споделяме общи интереси и се уважаваме взаимно, познаваме се отлично. 

Във виртуалното пространство нещата стоят по аналогичен начин, погледнато от една страна и по коренно различен начин - от друга.  Въпросът е какво точно желаят собствениците на виртуалния дом.  Ако се знае това,  то проблеми не би имало или най-малкото ще са сведени до минимум.

Разбирате ли ме какво искам да кажа?         

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #12 on: June 16, 2009, 11:49 »
Разбирате ли ме какво искам да кажа?        

Да. Но мисля, че проблемът е в неспособността ни да вникнем в посланието на т.1 и т.2 от Правилата на форума (и най-вече в метафората "помашка чувствителност").  

Offline PNK2003

• Forum fan
« Reply #13 on: June 16, 2009, 12:06 »
Мустафа,

Ето какво гласят точки 1 и 2 от Правилата на форума:

1- Във нашият сайт, религиозна пропаганда, расизъм, сексуалност, политическа пропаганда, клевети, нарушение на етиката в смисъл на цинични статии визуално е забранено. Не трябва да бъде забравена началната цел за създаването на сайтата ни, което е да представиме пред обширната аудитория от цял свят помашката култура, бит, нашите ценности и наи-важното да не забравяме, че сайтат ни е международен.

2- Сайтът ни, на преден план оттдава значение, както на националната чувствителност,на членовете ни към тяхната родина, така също и чувствителността на нас помаците. Участниците в нашият сайт, е също така необходимо да обърнат внимание и не забравят нашата помашка чувствителност.

Отговорете ми на следните елементарни въпроси.  Да допуснем, че влизам за първи път в този сайт.  Прочитам горните разпоредби.  Кажете ми как мога аз да знам каква точно е чувствителността на помаците?  И след като пише, че основна цел на сайта е да се покажат помашките ценности пред обширната аудитория, къде точно е показано това?  Може би някъде в хилядите спорове във форума... ???

Или аз се изказвам неправилно или вие ме разбирате погрешно...

Offline mirvam

• Adviser
  • Помакът си е помак!
    • Ислям
« Reply #14 on: June 16, 2009, 12:17 »
Мисля, че има разлика между ценност и чуствителност.
А относно каква е нашата чуствителност, предлагам всеки помак да се изкаже.
Моята "чуствителност" е Исляма и братята и сестри помаци. Всяка нападка срещу Исляма и помаците е обида и много ме наранява.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42