Мустафа,
Ето какво гласят точки 1 и 2 от Правилата на форума:
1- Във нашият сайт, религиозна пропаганда, расизъм, сексуалност, политическа пропаганда, клевети, нарушение на етиката в смисъл на цинични статии визуално е забранено. Не трябва да бъде забравена началната цел за създаването на сайтата ни, което е да представиме пред обширната аудитория от цял свят помашката култура, бит, нашите ценности и наи-важното да не забравяме, че сайтат ни е международен.
2- Сайтът ни, на преден план оттдава значение, както на националната чувствителност,на членовете ни към тяхната родина, така също и чувствителността на нас помаците. Участниците в нашият сайт, е също така необходимо да обърнат внимание и не забравят нашата помашка чувствителност.
Отговорете ми на следните елементарни въпроси. Да допуснем, че влизам за първи път в този сайт. Прочитам горните разпоредби. Кажете ми как мога аз да знам каква точно е
чувствителността на помаците? И след като пише, че основна цел на сайта е да се покажат
помашките ценности пред обширната аудитория, къде точно е показано това? Може би някъде в хилядите спорове във форума...
Или аз се изказвам неправилно или вие ме разбирате погрешно...