Author Topic: Saita www. pomak.eu пред Света!  (Read 48726 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
Re: Saita www. pomak.eu пред Света!
« Reply #60 on: June 21, 2009, 20:56 »
на Админите е Забранено да публикуват лични данни за наши потребители и съфорумници,в това отношение следим правилата. Спазвайте ги в името на Форума ни,чете се в целия свят! Поздрави Назми.

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #61 on: June 21, 2009, 21:04 »
Аз съм против това , да се дават интервюта на медиите,относно сайта! Така ще завъртят нещата,че ще се чудите, от къде ви е дошло! 8) Не разбрах,защо толкова искате да се пръкнете в някоя телевизия, "звезди" ли искате да ставате? ;)

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #62 on: June 21, 2009, 21:07 »
          Аз предлагам и подкрепям нашите братя -Метката и Мустафа–б,да бъдат избрани за администратори.Мисля ,че техните теми са най - добрите .Те двамата защитават най -добре позициите на нас помаците .Те са нашите лидери  и представители които живеят сред нашите хора в БГ.Смятам ,че те двамата биха ни предаствили най-добре пред медиите,ако се наложи да ни представя някой.

Snake, благодаря за доверието, братко! В интерес на истината, аз отказах модераторска длъжност още преди няколко месеца. Прецених, че моето участие тук като редовен член би било в по-голяма полза за форума. Освен това моите теми няма как да са били най-добрите, тъй като са само (момент да проверя)...- 9 на брой. Или аз отварям нова тема горе-долу на всеки 100 мои постинга. Което пък от друга страна свидетелства, че не съм тук с пропагандна цел. Аз се включвам почти във всяка тема, което внася разнообразие и съдейства за завръзването на дискусия.

Форумът няма нужда от нови Администратори на този етап. Което не означава, че всичко е 100% ОК. Има още неща за изглаждане, но те ще се поправят в движение. Аз си запазвам правото на критика, но моля Админите да не вземат тази критика лично. Градивната критика с последвал консенсус ще движи сайта напред ....

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #63 on: June 21, 2009, 21:09 »
Има логика в това, което Гелина казва.  Трябва много добре да се внимава с разни подхлъзващи въпроси.  После да не стане "иди доказвай, че нямаш сестра"...

Offline al-fatiha

• Senior member
« Reply #64 on: June 21, 2009, 21:12 »
А, грешна стъпка би било да се наместват и медиите. Ще почнат приказки коя политическа партия поддържа тоя сайт. Пък може и Яне Янев да извие глас!

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #65 on: June 21, 2009, 21:13 »
Интересът към сайта от страна на медийте изцяло ще изчезне след изборите. Някои от членовете тук ще ни напуснат. Казвал съм го и преди - www.pomak.eu няма нужда от представяне в медиите - ние сме вид медия.

Задайте си въпроса сами - има ли нужда от представянето ни в българска медия, след като сме № 1 сайт за помаците в света ?!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #66 on: June 21, 2009, 21:19 »
Не сме длъжни! А и не се крием! Нали влизат и четат?  8) Ама това си е ваша работа, аз само изразих лично мнение!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #67 on: June 21, 2009, 21:20 »
Темата е отворена от мен с ясното съзнание да е в полза на сайта по света,както и на съфорумниците ни тук.Ако не беше така хич нямаше да повдигам темата,.И без това преди 2 дни исках да напусна сайта,останах заради идеята и нашите членове тук!

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #68 on: June 21, 2009, 21:27 »
И ся кво? ::)

Offline abc

• Forum fan
« Reply #69 on: June 21, 2009, 21:54 »
Аз съм против това , да се дават интервюта на медиите,относно сайта! Така ще завъртят нещата,че ще се чудите, от къде ви е дошло! 8) Не разбрах,защо толкова искате да се пръкнете в някоя телевизия, "звезди" ли искате да ставате? ;)

Интересът към сайта от страна на медийте изцяло ще изчезне след изборите. Някои от членовете тук ще ни напуснат. Казвал съм го и преди - www.pomak.eu няма нужда от представяне в медиите - ние сме вид медия.

Съгласен!

Задайте си въпроса сами - има ли нужда от представянето ни в българска медия, след като сме № 1 сайт за помаците в света ?!

Несъгласен. Кока-Кола имат нужда от реклама, Мерцедес също... Помаците имат кауза. Медията би помогнала, но медията ще се закачи за поредица провокативни тези битуващи сред нас. И ако аз вярвам, че Гелина няма колан с бомби, повечето не го вярват. Каузата е тук някъде. Да разберат останалите, че родината е обща, че всичките боледуваме от грип и че Гелина не е муджахединка. Както и че Бог е един. Но дали има достатъчно подготвен, не само с данни а и психически на светлината на прожекторите?

Selcha

• Guest
« Reply #70 on: June 21, 2009, 22:30 »
С оглед на това, че ще се дават интервюта..и произтичащите от това последствия за мен и селото ми (а ще има такиваІ), моля да ми бъде сменен ник нейма, който не съм го избрал аз, а ми е служебно даден..Не искам по никакъв начин името и личността ми да се асоциират със Селча и с позицията на хората живущи там..Този ник натоварва мненията ми, създава впечатление, че съм говорител на хората от Селча - а аз не съм такъв...

Моля, администраторите да проявят разбиране...Ник "Цецо" или предишния "FSB_Bulgaria" е добре..

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #71 on: June 21, 2009, 22:46 »
А Селча,теб трябва да те знаят ,че си от Селча ,за да разберат из цяла БГ,че във вашето село живеят помаци.Защо искаш пак да се скриеш и от кого.Нека разберат повече за вас хората в София,Пловдив и другите големи градове ,че помаците са нормални хора и не ядат кучета като хората от Мугла.

Offline alie

• Senior member
« Reply #72 on: June 21, 2009, 22:49 »
eeee stigate de ima li nqkakvo zna4enie kak si ,vajno e kakvo 6et kaje6 i kak 6te ni za6titi6 pred sveta dali si  ceco ,ivan ili ibraihim  vajno e  otno6enieto ti kam  pomacite,imam 4uvstovot 4e s tova ti izkazvane Selcha  se sramuva6 ot seloto si ?

Selcha

• Guest
« Reply #73 on: June 21, 2009, 22:54 »
Напротив..Гордея се, че съм от Селча и че там мина детството ми.. Но, нека да обясня за да стане ясно, защо не искам този ник за себе си..

Моето мнение, си е само мое. Този ник не трябва да стои над тях, защото изглежда като позиция на множеството селчани..А то не е така..Има много други селчани, които вероятно изобщо няма да са съгласни с моите становища по разисквани върпоси.Те биха се обидили от това, някой друг (в случая аз) да говори от тяхнто име, приписвайки си ника Селча, само за себе си. Не разбирате ли, че бъдещото интервю пред медиите, ще навреди на престижа на селото и на неговите жители.Още повече, че аз не живея сега там, а живея в Пловдив..

Offline alie

• Senior member
« Reply #74 on: June 21, 2009, 22:56 »
izvinqvai za pogre6noto razbirane