Author Topic: Saita www. pomak.eu пред Света!  (Read 48704 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dobrev

• Forum fan
Re: Saita www. pomak.eu пред Света!
« Reply #45 on: June 21, 2009, 18:19 »
За какво са ви нови администратори?
Революция ли подготвяте?

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #46 on: June 21, 2009, 18:57 »
Dokato sme v otpuski, nyakoi da ne ni podgotvya uvolneniya na nas starite admini... ::)

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #47 on: June 21, 2009, 19:51 »
 За какви предизбори и предизборни диспути ми говорите.Някой хора съвсем се забравиха.Кой  е казал,че Мустафа_b,Метка,Снаке не са уважавани тук,напротив посочете ми един постинг.Те са лицето на сайта.Не виждам какво ще се промени ако са Админи,по силни ли ще сме,защо не се разбере доброволната роля на Админи и Модератори! Какво постове ли ще раздаваме тук,или по добре е да спомогнем и допринесем за лицето на сайта пред света.!

Offline suleman

• Member
  • **
« Reply #48 on: June 21, 2009, 20:00 »
Здравейте! Аз съм от много скоро тук. Засега все още не съм успял да разгледам в детайли всички теми и дискусии проведени по тях. Но от това което успях да прочета и видя не намерих основателни причини за притеснение. Не мога да разбераот къде се прокрадват тези зачатъци на страх и защо? Тук според мен всичко е нормално,само тенденциозно настроени елементи магат да видят каквато и да било заплаха към кавото и да е и който и да е!

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #49 on: June 21, 2009, 20:02 »
   Казах го ,а и не виждам напъни за тази отговорност и тровене на нерви и лично време.  Нека Mustafa_b да потвърди в името на истината още преди 6 месеца ние от Админите аз Рахмие Ондер му предложихме да е сред нас ,човека тактично отказа,въпреки това и до днес аз считам mustafa_b  за най-верния защитник на сайта,карали сме се,спорили с него в името на сайта.Де да имаше повечко такива,не виждам проблем,или по скоро той да оцени нашето уважение и разбиране!

Offline suleman

• Member
  • **
« Reply #50 on: June 21, 2009, 20:03 »
Извинявам се за грешките :) и пропуските в писаното по-горе.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #51 on: June 21, 2009, 20:10 »
Разбира се, Назми, аз ще взема отношение по-късно. Засега изчаквам отговора за "личните нападки" от Селча.

Selcha

• Guest
« Reply #52 on: June 21, 2009, 20:16 »
Ама защо в кавички, приятелю, Мустафа..Бързо ли забравяме? Цели дискусии се водеха около присъствието ми, самия ти правилата на форума искаше да променяш.Ако ти дадат власта да бъдеш модератор, прощавай, но ще настане небивала цензура.Мога само да гадая какви правила ще си измислиш - например, освен , че трябва мненията да следват някаква линия, която ти ще посочиш разбира се, но и вероятно ще трябва някак стилово да са издържани, да не са "провокативни" (каквото и да значи това)..Не съм сигурен дали имаш качествата да си над личностните пристрастия, а за модератор се изискват такива

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #53 on: June 21, 2009, 20:29 »
Защото са твой цитат. Не съм те обиждам лично, а дискутирахме системните нарушения на един неуравновесен младеж, който се регистрира тук с "41 ника". Ще спомена само - Метко, Pomakbg, mustaka_b, естествено за да дискредитира съответните редовни участници. Възродител  - за да провокира горчиви спомени от близкото минало, Христо Стоянов - намек за любимия на помаците писател. FSB_Bulgaria - за подмазване спрямо един от Админите, заради поздравите към него от тази група...

Сега недей да ми се правиш на света вода ненапита, защото има и още неизвестни на форумното общество тук обстоятелства около теб. Така, че по-добре трай докато се докажеш, а пък после изказвай мнения и препоръки по отношение на другите.    

Offline PNK2003

• Forum fan
  • Ius Est Ars Boni Et Aequi...
« Reply #54 on: June 21, 2009, 20:35 »
Ама защо в кавички, приятелю, Мустафа..Бързо ли забравяме? Цели дискусии се водеха около присъствието ми, самия ти правилата на форума искаше да променяш.Ако ти дадат власта да бъдеш модератор, прощавай, но ще настане небивала цензура.Мога само да гадая какви правила ще си измислиш - например, освен , че трябва мненията да следват някаква линия, която ти ще посочиш разбира се, но и вероятно ще трябва някак стилово да са издържани, да не са "провокативни" (каквото и да значи това)..Не съм сигурен дали имаш качествата да си над личностните пристрастия, а за модератор се изискват такива

Мустафа е споделял мнението си.  Лично аз не съм видял да е обиждал или нападал някого.  Може да е бил принципно против определени тези и схващания, изразявани от някои членове на сайта, но това са две коренно различни неща. 

Освен това Мустафа е с над 1000 мнения в този форум и е един от малкото, които не търсят конфронтация, което недвусмислено говори за положителния му принос за развитието на сайта.   

Selcha

• Guest
« Reply #55 on: June 21, 2009, 20:37 »
Значи не искам темата да се превърне в диспут мен vs теб Мустафа. Не се притеснявам да кажеш за мен каквото и да е.Каквото и да извадиш, се съмнявам да се промени отношението на останалите съфорумци към мен.Не мисля, че съм "неуравновесен младеж".Никак.Противоречива личност, да, може би, но "неуравновесена личност" и провокатор - НЕ!Още повече, че ако се вгледаш юридически в правилата на форума, но ги чети дословно,без да ги тълкуваш, аз не съм го нарушавал..но не искам да говора сега за това..

Посещаващите сайта ги интересува какво ще е неговото бъдеще когато те "овластят" с титлата модератор.Сподели ни какви са идеите ти

Offline Snake

• Forum fan
« Reply #56 on: June 21, 2009, 20:39 »
Селча,дошъл си вчера и вече почна да определяш,кой кой е в помак.еу.Имай поне малко ",ако имаш де", уважение.Всички ли от вашето село са толкова нагли. С влизането налитат.Мисля ,че на един постинг добре беше писано за теб.Ти май от вашето село по далече неси ходил.Хай създраве и върви да си лекуваш нервите ,че в тия жеги ставате малко агресивни  нервноболните.

Selcha

• Guest
« Reply #57 on: June 21, 2009, 20:42 »
"Вчера съм дошъл"?????? Аз съм тук от самото създаване на сайта, Snake..Па и бая съм пообиколил, явно само в Неврокопско съм пропуснал...

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #58 on: June 21, 2009, 20:42 »

Посещаващите сайта ги интересува какво ще е неговото бъдеще когато те "овластят" с титлата модератор.Сподели ни какви са идеите ти

Нещо не си разбрал правилно - става дума за Администратор, на за модератор. А бъдещето на сайта няма как да се разбере дали ще е положително, ако не се изпробва този вариант.

Offline Nazmi

• Charter member
  • Да почива в мир!
« Reply #59 on: June 21, 2009, 20:45 »
Не говорим за мнения като количество,а като стойност на мислене и разбиране.В това отношение казвам mustafa_b e едно богатство за сайта тук сред нас,а и пред света.Не съм видял досега негов постинг да е обидил наш член в името на истината.По принцип Админите стоим далеко над тези неща и нямаме право да вземаме лично мнение в името на наш Форумник.След време сайта има среща с Медии по предварителни зададени въпроси,споменах това/На този етап виждам защита или да речем представяне на сайта помак.еу в лицето на Хюсеин Мехмед/ pomak.BG,ходжа на най-голямото помашко село в Ловешко/,както и на mustafa_b,na Isyankar или абс,,Метка винаги е готов да ни защити,така че съм спокоен. както и аз съм готов,нека сме реалисти и защитим сайта ни ,за нас си е като народ....