Български > Eзик

Помашки език - (Поматски език) - Pomak language - Pomakcha !

<< < (79/102) > >>

havaika:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 11:25 ---  Такова расистко племе сте,че за вас е по-важно дали мъж-жена, или християнин-мюсюлманин е срещу вас и говори или пише.Толкова много сте го задръстили ,че какво да се очаква помак да е съдия, прокурор или историк.(който задължително трябва да открива черкви).Абе как тези "непоръчкови историци " за 500г турско присъствие не откриха при разкопки поне една джамия ,БЕ ??? ::) ;D ;D

--- End quote ---
точка!.
Айде приятен ден ще си пиша с нощната ви смяна ;)

zinia:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 11:25 ---  Такова расистко племе сте,че за вас е по-важно дали мъж-жена, или християнин-мюсюлманин е срещу вас и говори или пише.Толкова много сте го задръстили ,че какво да се очаква помак да е съдия, прокурор , съдия или историк.(който задължително трябва да открива черкви).Абе как тези "непоръчкови историци " за 500г турско присъствие не откриха при разкопки поне една джамия ,БЕ ??? ::) ;D ;D

--- End quote ---

Ами сам си отговаряш! Защото джамиите не са били под земята, а гордо са се издигали нависоко, докато черквите не можело да са по-високи от турчин на кон.

zinia:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 11:25 ---точка!.

--- End quote ---

Не мисля, че ти се отнасяш по-различно. Добър ли е, лош ли е човекът не е важно, щом е българин значи е лош задължително.

Mariana:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 11:25 ---  Такова расистко племе сте,че за вас е по-важно дали мъж-жена, или християнин-мюсюлманин е срещу вас и говори или пише.Толкова много сте го задръстили ,че какво да се очаква помак да е съдия, прокурор , съдия или историк.(който задължително трябва да открива черкви).Абе как тези "непоръчкови историци " за 500г турско присъствие не откриха при разкопки поне една джамия ,БЕ ??? ::) ;D ;D

--- End quote ---

Дрън-дрън.

Не знам защо много държиш да се представяш за жена,
но така сам се правиш смешен.

Не реви до Бога така че,
не търси "аргументи" през девет земи в десета,

ако имаше достатъчно самоуважение,
вече трябваше да си сменил женския ник.

skoti3:

--- Quote from: havaika on July 26, 2012, 11:25 ---точка!.

--- End quote ---

Явно и ти си нощна, но аз слава богу не съм и ще се размина с такива същества като тебе хавчо.

--- Quote ---И вместо да спамите защо не ми преведохте 
--- End quote ---

А ти самия можеш ли да го преведеш едва ли ? На бас, че никой не може да го преведе. Радвате се, че имало някакъв език наречен помашки, което няма общо с говора на помаците. Кажи можеш ли да преведеш или само така пишеш да не заспиш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version