Български > Eзик

Помашки език - (Поматски език) - Pomak language - Pomakcha !

<< < (60/102) > >>

ibrahim65:
Ще ми е интересно в този форум да има истински македонци.
Тогава на някой хора ще им се развали рахата.
Трябва да помисля върху това. ;)

Pirinski Grivaci - Ljubehme Se S Edna Moma - Folk Song From Pirin Macedonia

Rasate:

--- Quote from: ibrahim65 on April 14, 2012, 07:51 ---Ще ми е интересно в този форум да има истински македонци.
Тогава на някой хора ще им се развали рахата.
Трябва да помисля върху това. ;)

--- End quote ---

Па на кои бре анам.
Да не забравяш ке другата част от родата са ми от Кукуш.Там предедо ми се е бил со андартите-повекето бугари-гръкомани от Южна Македония-да кажем бугари от градот Негуш и околия.

Вака е-Я сум потомък на една рода от Предбалкана и Шоплука,друга от Кукуш дека са бегали у роднини во Бугария,и таквиз дека са от Спахийски род.Имам кръв от разни бугарски краища и поради оти бричам на разни бугарски диалекти.

Поздрави.

Mariana:

Докато, след толкова много прения и коментари в тази тема, някои още не искат да знаят или да повярват, че има разлика между диалект и език, и не могат/не искат да разберат тази не толкова сложна разлика, ще се повтарят и предъвкват, казано в някакъв смисъл, едни и същи неща.

Адель:
Тази тема зацикли. Изчерпахме ли я вече?

ibrahim65:

--- Quote from: Mariana on April 14, 2012, 18:27 ---Докато, след толкова много прения и коментари в тази тема, някои още не искат да знаят или да повярват, че има разлика между диалект и език, и не могат/не искат да разберат тази не толкова сложна разлика, ще се повтарят и предъвкват, казано в някакъв смисъл, едни и същи неща.

--- End quote ---

Mariana за мен български език няма и като мен го мислят милиони от Македония до Русия от  Истамбул до Прага.
Не може да си предписвате всичко на ваш гръб, преличате ми на македонците.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version