Български > Eзик

Помашки език - (Поматски език) - Pomak language - Pomakcha !

<< < (57/102) > >>

onegavon:
Не ви щем ни меда ни жилото.Достатъчно бяхме обединени с вас видя се , че не става.То кой ли пък иска да живе с вас щом учителите ви по вяра се отвърнаха от вас значи има нещо във вас което отблъсква останалите. Кюрди,араби,гърци,сърби,албанци,арменци никой , ама никой не иска да живее в една държава с вас .Всички до един са водили въоръжена борба само и само да се махната от вашия ярем.

Svetlina:

--- Quote from: subigi kurt on March 14, 2012, 19:50 ---Тази пък си е развалила главата със Субиги Курт'а и сигурно сънува кошмари с вълци. Обещал съм тук във форума че ще дишам по вратовете на ксенофоби, фашисти, чекисти, лумпенски нео-възродители и пр. Другите няма за какво да се притесняват. Всички ние сме БГ граждани а България ce състои от разни етноси и култури което считам че е богатсво за родината ни. Нека да бъдем различни което е естественно, но обединени.Поздрави!

--- End quote ---
Е, изчерпа си научените наизуст думи, на които не им знаеш значението. Сега очакваме да прекопираш нещо...Иначе си плямпаш едно и също, откакто си тука. Но щом ти дават да "се изяваваш" чрез плещене и това ти помага - бръщолеви си.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on March 14, 2012, 22:53 ---Е, изчерпа си научените наизуст думи, на които не им знаеш значението. Сега очакваме да прекопираш нещо...Иначе си плямпаш едно и също, откакто си тука. Но щом ти дават да "се изяваваш" чрез плещене и това ти помага - бръщолеви си.

--- End quote ---

С право е казано ''Гузен негонен бяга'' :D :D :D

Rasate:
И нищо по темата. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rasate:

--- Quote from: KaraIbrahim on February 26, 2012, 22:09 ---   Защо,когато ти кажат,че си неверник не се обиждаш,а когато ти кажат,че си гяур се обиждаш?Двете думи означават едно и също,просто са на различни езици.
Ако  те нарекат unbeliever,ще го приемеш ли толкова тежко?
 Защо на различните езици обидата е с различна тежест?
 Аз например  циганите си ги наричам цигани и им обяснявам,че на моя език така ги наричаме,а на техния те как се наричат си е тяхна работа.Проявяват разбиране.
А съдейки по грамотното писане,едва ли там пишат цигани.На мен ми намирисва на нарочно направен сайт за провокации.Пък който се върже-върже.

--- End quote ---

Караибраим ага-думата гяур не е обидна по принцип,но употребена в този контекст е.
Т.е. в този форум се прави опит да се обидят всички българи-ако не е така щяха да пишат българската полиция.

Но в случая тези "държатели" на форума обиждат и собствената си общност-половината от циганите в България са християни.

Поздрави

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version