Поздрави Торбеш страхотен си.
dim56 не се интересувам единствено от футбол. На мен повече ми допадат силовите спортове борба и бокс. Потренирвах на времето и от двата по малко. За Свилен Русенов какво да кажа. Преди да постъпя в Галата като имамин той се кандидатира за депотат. ТОгава беше и изборната кампания. Малко не му остана Дуган да го вреди. Не след дългу се кандидатира за Общински кмет. Тук в Тетевен по този случей се раздаваха разни брушури сред жителите на града, че не ви ли стигнаха 5 века и ако искате турците да ви оправляват още гласувайте за Св. Русинов. Понякога ставаме и турци, по някога сме бели цигани и по някога сме българи зависи от ситуацията. Ето за това и помаците в района са объркани. След като Свилен Русинов се яви на бараж с малко не можа да наделее над комуниската Цеца Димитрова. Тя до колкото ми беше известно му предложила да стане заместник преди това, но той и отказа. След се опита да стане областен прецедател на ДПС в Ловеч. Поради което се спречкаха с Алчо, шурек на сегашния областен прецедател Юнал Мъстън. Въпреки свичко и там не можа да пробие. Сега се кандидатира за кмет на село Градежница и оспя да стане такъв. Доколкото знам на старият му акт за раждане е с името Сюлейман. Да му пожелаем успех и в политиката.