Author Topic: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ  (Read 70372 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #135 on: September 23, 2009, 22:45 »
В исляма това се нарича кибир и Аллах в повечето случаи натрива носовете на възгордялите се. Между другото и ние с теб сме хорица или хора от народа. Но тук е мястото да отбележа, че това за което пиша не е свързано с кибир, а с доказателството, че аз специално си знам религията и историята и съ го доказвал не еднократно във форума. В същото време аз познавам религията и историята на опонентите си и за това също не би трябвало да имате съмнение, тъй като и това съм го доказвал не еднократно във форума. Проблема е, че като попа се изправи срещу такъв човек като мен, ще разбере много от истените и на него това няма как да му стане приятно, точно обратното или ще се възмути от това, че сте го поканили или ще започне да гледа на исляма с друго око. За това не мисля че идеята ви е добра, ама както душите ви сакат все пак вие във форума стени като гости и като такива ние трябва да ви уважаваме идеите.   

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #136 on: September 23, 2009, 23:07 »
Благодарение на Исмаил от Брезница можете да се насладите на мероприятията на Юзеиров онлайн.
Питайте глобалния модератор Метка кой е Исмаил.
Метка сигурно и от първа ръка може да сподели как е протекло събитието, организирано от неговия добър приятел.
Интересното е, че в съседство с компютърната зала има молитвено помещение.
Някой да не си помисли, че децата ще ги карат да се молят. Сакън! Също така не обръщайте внимание на soundtrack-a възхваляващ Исляма и приканващ към молитви. Той затова си е поканил и поп да му говори, да не би случайно да си помисли някой нещо.
Той човекът от чисти помисли е създал всичко. Даже и гостите си ги е докарал с автобуси по позната предизборна схема.
Така и не разбрах обаче какво общо има Юзеиров с помаците и защо толкова му се обръщаше внимание тук ...

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Част 1

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Част 2

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Част 3

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Част 4

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Час 5

Български Червен Полумесец - Юзеир Юзеиров - Част 6

Клуб за Приятелство и Братство - Юзеир Юзеиров - Част 7

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #137 on: September 23, 2009, 23:19 »
Всъщност ,активните модератори в сайта стават все повече и повече заради все по голямото нашествие на к.....е/въздържам се от епитети/. Ако на Булгарин и на абс им  се иска поп да си го найдат. Ако на някой който не е ходил на казарма ,тук му се привижда казармен ред ,да напуска.
Всъщност сайта е регламентиран и никой не ви задължава с присъствието ви.
Папази тук не са ни нужни ,щото сайта не е поле за междурелигиозен диалог.
Доколко Юзеиров прави провокации ,това си е негов проблем и проблем на ония които му се връзват.Във всеки случай  най добре ще е да се разкарате,щото тука не е  място за междуетнически ,междурелигиозен и т. н . форум. Записано е още  в заглавието.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #138 on: September 23, 2009, 23:28 »
Всъщност ,в отговор на Б.Д. то се вижда кой се връзва на Юзеиров . Това си ти Б. Д ,Абс, Булгарин, и още един беше  някакъв си.
А, на теб ,Б. Д. не ти прави чест, да казваш кой какъв е ,кой откъде е , кого да питаме и т. н. ако имаш лично мнение си го кажи,не намесвай трети лица.

Offline Dobrev

• Forum fan
« Reply #139 on: September 23, 2009, 23:36 »
Всъщност ,активните модератори в сайта стават все повече и повече заради все по голямото нашествие на к.....е/въздържам се от епитети/. Ако на Булгарин и на абс им  се иска поп да си го найдат. Ако на някой който не е ходил на казарма ,тук му се привижда казармен ред ,да напуска.
Всъщност сайта е регламентиран и никой не ви задължава с присъствието ви.
Папази тук не са ни нужни ,щото сайта не е поле за междурелигиозен диалог.
Доколко Юзеиров прави провокации ,това си е негов проблем и проблем на ония които му се връзват.Във всеки случай  най добре ще е да се разкарате,щото тука не е  място за междуетнически ,междурелигиозен и т. н . форум. Записано е още  в заглавието.

Ммм да, да - ще се оправим бързо и скоро ...
Като имаш нещо против християните тук - пиши им на лични.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #140 on: September 23, 2009, 23:42 »
Никъде не съм видял в правилата да пише ,че сайта е християнски.На лични не пиша, на лични мога само да се срещна.Все пак това е ФОРУМ.Чий Форум.

Offline Azi-2000.

• Avarage member
« Reply #141 on: September 23, 2009, 23:44 »
В интерес на истината е! Всеки който е гледал репортажа на БТВ и директно на А.Хекимян се убеди в следното.Нищо не е без цел то си личи.Репортетката и водеща на БТВ отчете 4 грешки допуснати с цел или умишлено от братята Юзеирови! Първата е свързана с уж незнанието да раздават по 2 кг брашно ден преди изборите само и само да се гласува за ДПС.??? Втората е,че НЕ са знаели? че седем метровия паметник издигнат смесено с полумесец и кръст е незаконен? После се мина на това директно за какво се прави всичко това- Отговора на Али Юзеиров беше" да видим"? А целта е ясна да се рег партия" И на тях е ,че такава не се допуска съгласно член 11 от Конституцията че партии на етническа и верска основа НЕ се допуска!!! И какво остава-братята Юзеирови знаят много добре това със закона,но постигнаха ефекта си,цяла Медия като БТВ след Рибново обърна внимание на хипотезите с цел на Юзеирови.И това беше целта,дано се оправдае и намери хора от другия свят да повярват на тях и се дари за" благородното дело на братя Юзеирови".Смешно е,повтарям смешно е от Брюксел и съмнителни да използват влияние за лични цели.Всичко това ще бъде разкрито,на 22 октомври ако не се лъжа паметника ще бъде обявен за незаконен,както и това да си присвоиш правата на МЧК,лошото е че исползват сайта на помак.еу за лични цели,моля екипа да вземе отношение.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #142 on: September 23, 2009, 23:55 »
Юзеирови ,са доста авангардни и за това са непонятни ,особено за някои които са свикнали да им се дава направление.

Offline Azi-2000.

• Avarage member
« Reply #143 on: September 24, 2009, 00:07 »
Шабан,прав си нека сме искрени.Юзеирови не са толкова глупави и знаят предварително ,че паметника им в двора е незаконен,както и сега в събота под предлога на събор ще се положат основите на нова партия- не се сещам но на плакатите които гледах беше " мюсюлмански демократичен прогрес или нещо подобно.Да ама НЕ.Камерите на БТВ ще са в събота там,самите организатори знаят,че съда няма да допусне рег.на такава партия или сдружение. Преди време един такъв се опита баш на Бузлуджа да рег партия на етн.основа- Мендерес Кунгьо,не стана.Тогава какво остава-остава че с действията си Юзеирови се опитват да привлекат внимание върху себе си в световната общественост,белким някоя арабсак фондация се излъже.Това е,всяко едно хуманитарно дело се прави от сърце без много шум,тук обратно били раздали по 5 кг брашно преди изборите, или направили клуб с интернет.. се раздухва до незнам къде,както и Клуба им за приятелство и подпомагане в Белгия. !!!!! Съда ЩЕ ги откаже,остава резонния въпрос защо се прави всичко това!?

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #144 on: September 24, 2009, 00:18 »
Паметникът не е незаконен. Виж темата за паметника.Нова партия се прави с най малко 5000 души членове и за да се регистрира си има изисквания. За Червения полумесец се върнете от началото на темата.
Арабска фондация нема да се излъже ,защото арабите никога не се лъжат.
Въпросът ти може да е резонен ,но ти и аз нямаме право да им го задаваме. Това което правят ,го правят със собствени средства и ако не нарушават законите на РБ никой нема право да ги съди.Щом харчат своите си пари те са в правото си да правят каквото си искат ,ако не пречи основателно някому. 

Offline Azi-2000.

• Avarage member
« Reply #145 on: September 24, 2009, 00:31 »
Паметникът не е незаконен. Виж темата за паметника.Нова партия се прави с най малко 5000 души членове и за да се регистрира си има изисквания. За Червения полумесец се върнете от началото на темата.
Арабска фондация нема да се излъже ,защото арабите никога не се лъжат.
Въпросът ти може да е резонен ,но ти и аз нямаме право да им го задаваме. Това което правят ,го правят със собствени средства и ако не нарушават законите на РБ никой нема право да ги съди.Щом харчат своите си пари те са в правото си да правят каквото си искат ,ако не пречи основателно някому.  
Напротив-паметника е НЕЗАКОНЕН,потвърди го Кмета на с.Славяново,архитекта на Общината,при разрешени 4 метра паметника е 7,първо се слага само полумесец,впоследствие и кръст. Аз не съм против Юзеирови Шабан,помак съм.Не бива обаче за пореден път да се манипулира мнението.как ще си обясниш яростната атака и реклама на Юзеирови за това.И друго Шабан,безплатен обяд НЯМА! Никой по света не харчи собствените си пари за мило недраго ей така,замисли се! Дори и милиардерите основават фондации с цел. Не виждам братя Юзеирови да го правят от сърце,доказателство са поведението им преди и след избори,не се залъгвай.Винаги съм подкрепял доброволни инициативи,още повече когато става въпрос за наши братя,но това е фалшиво,както е и фалшива копирането и използване на  БЧК по света,има си по света,повярвай ми в това!

Isyankar

• Guest
« Reply #146 on: September 24, 2009, 00:35 »
Следващата стъпка е "Музей на турските завеователи" точно край къщата до паметника.

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #147 on: September 24, 2009, 00:40 »
Паметника не е незаконен. ,защото никъде не пише ,че това е паметник и на какво е паметник.Не е задължително да си помак ,или турчин за да не си против Юзеирови. И аз не им харесвам начина на действие , но хората не пречат.
Докажи ,че те  не харчат собствените си пари.
По темата за Българския червен кръст и полумесец и ромб се върни от началото на темата. Факта ч,е има пропуски в българското законодателство не е проблем на братя Юзеирови.
И какъв  си ти за да ме убеждаваш да ти повярвам.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #148 on: September 24, 2009, 00:45 »
Всъщност ,в отговор на Б.Д. то се вижда кой се връзва на Юзеиров . Това си ти Б. Д ,Абс, Булгарин, и още един беше  някакъв си.

Извинявайте, че се намесвам, но не мога точно да схвана - това ли са хората, които се връзват на господина с мнгото инициативи? Ами тези, които му правят активна реклама в този форум? Ааа, ясно - те не се връзват, а си го рекламират съвсем съзнателно и целенасочено, така ли?

Offline shaban

• Forum fan
« Reply #149 on: September 24, 2009, 00:52 »
Извинявайте, че се намесвам, но не мога точно да схвана - това ли са хората, които се връзват на господина с мнгото инициативи? Ами тези, които му правят активна реклама в този форум? Ааа, ясно - те не се връзват, а си го рекламират съвсем съзнателно и целенасочено, така ли?
Не си извинен,щото се месиш без да питаш.А като се месиш не казваш кой прави реклама с цел антиреклама и кой антиреклама с цел реклама . Засега за вързани ,само ония които се вързаха самички,за което съм благодарен на Юзеиров.