Author Topic: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ  (Read 70377 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
Ynt: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #60 on: June 10, 2009, 13:52 »
Приятелю, много ме кефиш как пишеш, но напоследък нищо не ти разбирам. С всеки изминал постинг езикът ти става все по-изкилиферчен. Я пробвай на книжовен, или поне на турски.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #61 on: June 10, 2009, 13:56 »
Българин, това е кодирано писмо, за пред онези, нали се сещаш кои  :D

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #62 on: June 10, 2009, 14:13 »
Приятелю, много ме кефиш как пишеш, но напоследък нищо не ти разбирам. С всеки изминал постинг езикът ти става все по-изкилиферчен. Я пробвай на книжовен, или поне на турски.

Кикит да гу сеташ ?    ;)

Offline nike1978

• Candidate member
  • *
« Reply #64 on: June 10, 2009, 19:02 »
Тези, които лично пазнават Юзеиров, нека да кажат що за човек е. Иначе не можем току така да го обявим за престъпним. Може да е станала грешка.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #65 on: June 10, 2009, 20:11 »
Nike, един от най-старите трикове в пропагандата е първо да те изкарат престъпник, а след това върви обяснявай, че "нямаш сестра". Аз по-скоро бих попитал г-н Юзеиров дали той е истинският автор на тези мнения в различни сайтове, които вече извади наяве abc. Ако той е авторът, предполагам, че ще е пределно ясно какво отношение ще имам към него.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
« Reply #66 on: June 10, 2009, 20:12 »
Не знам кой е този "герой", но нарушава сериозно българските закони и не само,а и международните.Ще се говори отново за България и то не с добър тон в света.Мисля , че има провокативна нотка.Не може този човек толкова умен и добър да не се е справил със законите.....това е леко смешно....   И сериозно ме притеснява егидата на ДПС.Знаем как действат някои от структорите на тази партия.

Offline dim56

• Forum fan
« Reply #67 on: June 10, 2009, 20:31 »
Бях решил да не обръщам внимание на поредния рекламен спот на г-н Юзеиров. Както и по-рано, той беше пуснат едновременно тук и в един "приятелски" сайт   :o
Един наш мургав сънародник беше казал: "Бате, що не правят избори на 3 месеца?"
Та и сега - ще потече една показна благотворителност, едни обединителни инициативи, водосвети, курбани...
Злоупотребата с хуманни жестове не ми е приятна  >:(
Ако е в нарушение на законови разпоредби (може би нарочно) - жалко!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #68 on: June 10, 2009, 21:21 »
Gledam çe nyakoi prekaleno sa se razvılnuvali.  Nima v tazi strana nyama zakoni i ne se razçita na sıda ta vsiçki sa se yurnali da tılkuvat zakonite i da razdavat prisıdi. Ami nali evropa podkrepya vsyakakvo civilno obedinenie s mirni celi. Kıde ostana tova pravo na organizaciya. Smeşno mi e da gledam kak se tırışuva pod polumeseca za da se nameri nyakakıv povod za podkopavane. A obştestvoto gnie ot korupciya, alkoholizam, drogi, prostituciya. Tezi poroci se upraviha ta sega doyde red na tazi civilna formaciya koyato e protiv tova gniene. Da se smeeş li ili da zaplaçeş. Jalko za stranata, no vseki narod sam si opredelya sıdbata si.

Isyankar

• Guest
« Reply #69 on: June 10, 2009, 21:24 »
Jalko za stranata, no vseki narod sam si opredelya sıdbata si.

Прав си. Помаци, етнически турци, етнически цигани, християни, католици - всички сами си определяме съдбата и никой не ни е виновен на положението освен ние самите. Колко си прав...

Offline Metka

• Forum fan
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #70 on: July 09, 2009, 09:25 »

Без коментар!

".......Незаконен паметник на незнайния турски воин е издигнат в поповското село Славяново

08 юли 2009 | 09:56 | Агенция "Фокус"

с. Славяново. Незаконен паметник на незнайния турски воин е издигнат в село Славяново. Това съобщи за радио „Фокус”-Шумен Пламен Събев - директор на Историческия музей в Попово. Самият паметник се намира точно срещу джамията в селото и е висок около шест метра. Представлява каменна пирамида с полумесец с окръжност с размер 1,5 метра. Паметникът е издигнат от нерегламентирана организация, наричаща се Български червен полумесец, която бе разследвана за раздаване на продукти, с цел купуване на гласове по време на евроизборите през юни. Тогава бе повдигнат и въпросът, че по закон не може да съществува такава организация в България.
Прокуратурата е сезирана и вече е взела решение паметникът в село Славяново да бъде съборен.

Йоанна ВЛАДИМИРОВА....."

http://focus-news.net/?id=n1218412

Selcha

• Guest
« Reply #71 on: July 09, 2009, 09:37 »
Ех, тоя Юзеиров ще направи ли нещо законно в България..Цялата работа му е такава - калпава..

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #72 on: July 09, 2009, 09:50 »
Ех, тоя Юзеиров ще направи ли нещо законно в България..Цялата работа му е такава - калпава..
Но кое е законно в България?
Дружба "Родина " ли?
Или пък паметника пред българският парламент на чужда армия?
Или пък многобройните такива пръснати в цяла България , и по време на национални празници те се окупират от фрашкани с тестостерон "патриоти", които не дават до тях да припари
 нито помак, нито турчин или циганин, български граждани при това!

Selcha

• Guest
« Reply #73 on: July 09, 2009, 10:03 »
Още малко ще го потърпят и е време за затвора, според мен. Прекалено нагло е неговото..Паметници турски, Червени полумесеци..то бива бива, ама барем законно да е. Събудил се и му се доправил турски паметник, я по-полека малко...

Тука бат Бойко трябва да натисне по-сериозно..

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #74 on: July 09, 2009, 10:27 »
celestialwish, тук не става дума за паметниците, останали като културно наследство от Османското (и друго) владичество, а за тези, които се изграждани впоследствие в чест на това присъствие. В този смисъл - ако съборят паметника на Юзеиров би трябвало да сторят същото и с онзи, пред българския парламент.