Най напред да кажем добре дошал отново на Салих, нашият фолклорист които израсна като такъв тука пред очите ни.
Липсваше ми наистина.
Относно темата.
Организацията на Юзейр е регистрирана в български съд.Юзеиров е публикувал телефоните си навсякаде в нета и вместо да клюкарстваме тука вземете и му званнете по телефона.Обръщам се към abc и Isyankar специално тъй като се вижда че Юзейр им е любима персона.
От информацията която имам се вижда че Български Червен Полумесец до сега е направил дарение , хуманитарна помощ , във вид на Брашно за социални слаби в десет села , община Попово.
Хуманитарната помощ е във вид на брашно, финансирана от фирмата на Юзеир.
Ако е факт че Бареков, журналиста от БТВ е цитирал страниците на помак.еу, то това говори че сатът ни е на много високо ниво.Това означава че публицистиката която я правим тука, плюс дискусийте са много полезни като част от създаването на съвременно Европейско информационно общество.
Относно регистрацията на БЧП, в разговор по телефона преди малко господин Юзейров , първо предаде много топли поздрави на всички посетители на сайта -
помак.еу.
Другото което каза е че ако има хора тука които се дразнят от факта че организацията му се казва - "Български Червен Полумесец", той би се амбицирал и с идеята другия месец да регистрира друга организация в българският съд която да се казава с друго име - "Български Златен Полумесец", което според мене не лоша идея.
В тази връзка ми хрумна за това от къде идва символът златен полумесец и звезда.За това по долу сложих тази снимка с тези символи и разбира се ще ми е интересно да чюеме коментарите ви за призхода на тези символи.
Определено звездата с полумесеца е комлекс на крайния български национализъм.