Author Topic: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ  (Read 70716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
Ynt: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #45 on: June 10, 2009, 10:05 »
Мисля, че в случая аз съм последния човек, който има причина да се притеснява от нещо. :) Не знам защо изобщо ме набеди, че аз съм се притеснил за нещо, вместо да ми благодариш за прекрасния линк и затова, че забелязах, че сайта ни е бил използван от БТВ...Стига си човъркал аз за какво се притеснявам и какво не...Аз в момента тръпна от притеснение, защото имам 16 изпита в следващия месец - всичко друго ми е да не казвам през кое.

Ей, уникален си .... Къде ме намеси - коментирай репортажа, обвиненията, факта, че БТВ са използвали нашия сайт за информация за "Български червен полумесец" - а, ако искаш да ми отправиш лични бележки и съвети - направи го на лични, а не отклонявай (както винаги) темата, която е МНОГО ВАЖНА се оказва.

Нищо лично (както винаги). Просто коментирах твоята загриженост по отношение на форума ни:

Само дано сега не ни обвинят, че от този форум подкрепяме незаконни неща !!!

Isyankar

• Guest
« Reply #46 on: June 10, 2009, 10:07 »
А, няма ли причина да съм загрижен ? Не е много добре форума ни да става известен по подобен начин ... Не можаха ли да видят хубавите помашки носии във форума и да ги покажат по БТВ, ами видяха някакви "уж незаконни организации" .... Мисля, че има повод ПОНЕ ЗА МАЛКО притеснение ! Все пак, млади и интелигентни хора вероятно го четат и са видели, че таи организация няма нищо общо с форума, а просто беше споделено с нас за нейното съществуване. Дори бих казал, че се прие с доста смесени чувства.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #47 on: June 10, 2009, 10:18 »
Нормално е в подобни ситуация да се потърси инфо от Интернет. Пишеш в Гугъл "Български червен полумесец" и получаваш необходимите линкове.

Форумът на www.pomak.eu във връзка с "Български червен полумесец" в настоящия момент при мен излиза на 7 място. Преди него е сайтът на вестник Атака.

И понеже виждам, че следиш новините по БТВ, да те попитам "who is that man" - http://izbori.btv.bg/forum/bihte-prodali-glasa-izborite-f8/porednija-hod-dogan-t305.html#p5126

Isyankar

• Guest
« Reply #48 on: June 10, 2009, 10:24 »

И понеже виждам, че следиш новините по БТВ, да те попитам "who is that man" - http://izbori.btv.bg/forum/bihte-prodali-glasa-izborite-f8/porednija-hod-dogan-t305.html#p5126

Шокирам съм почти !

Естествено, че не съм аз това, имайки предвид политическите пристрастия особено ! :) Въпроса е дали е случен този ник или е умишлено. Имайки предвид събитията от преди месец в блога на Мартин Димитров, където едни други хора имитираха моя ник, този на абц, на Пламен Пасков, на Сербест, на Адем на кой ли не....Мисля, че става дума или за същите хора или за чиста случайност.

Междудругото аз бях се регистрирал преди 1 месец във форума на БТВ за изборите и тогава пуснах 1 мнение, след това си забравих ника и затова и не влизам...:) Ама този "Isyankar" определено не съм аз :) Благодаря за сигнала :)

Offline Gelina

• Forum fan
« Reply #49 on: June 10, 2009, 10:28 »
Салииииииииииииииииииииииииииииии,дека си  ? ???

Offline abc

• Forum fan
« Reply #50 on: June 10, 2009, 10:28 »
Сдружението мирише отвсякъде. Червен полумесец ООД няма нищо общо с хуманитаризма.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
« Reply #51 on: June 10, 2009, 11:19 »
<a href="http://www.dailymotion.com/swf/x9jl95_mesec_news&amp;related=1" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.dailymotion.com/swf/x9jl95_mesec_news&amp;related=1</a>

Offline Metka

• Forum fan
« Reply #52 on: June 10, 2009, 11:42 »
Най напред да кажем добре дошал отново на Салих, нашият фолклорист които израсна като такъв тука пред очите ни.
Липсваше ми наистина.
Относно темата.
Организацията на Юзейр е регистрирана в български съд.Юзеиров е публикувал телефоните си навсякаде в нета и вместо да клюкарстваме тука вземете и му званнете по телефона.Обръщам се към abc и Isyankar специално тъй като се вижда че Юзейр им е любима персона.

От информацията която имам се вижда че Български Червен Полумесец до сега е направил дарение , хуманитарна помощ , във вид на Брашно за социални слаби в десет села , община Попово.
Хуманитарната помощ е във вид на брашно, финансирана от фирмата на Юзеир.
Ако е факт че Бареков, журналиста от БТВ е цитирал страниците на помак.еу, то това говори че сатът ни е на много високо ниво.Това означава че публицистиката която я правим тука, плюс  дискусийте са много полезни като част от създаването на съвременно Европейско информационно общество.

Относно регистрацията на БЧП, в разговор по телефона преди малко господин Юзейров , първо предаде много топли поздрави на всички посетители на сайта -
помак.еу.
Другото което каза е че ако има хора тука които се дразнят от факта че организацията му се казва - "Български Червен Полумесец", той би се амбицирал и с идеята другия месец да регистрира друга организация в българският съд която да се казава с друго име - "Български Златен Полумесец", което според мене не лоша идея.

В тази връзка ми хрумна за това от къде идва символът златен полумесец и звезда.За това по долу сложих тази снимка с тези символи и разбира се ще ми е интересно да чюеме коментарите ви за призхода на тези символи.
Определено звездата с полумесеца е комлекс на крайния български национализъм.

Isyankar

• Guest
« Reply #53 on: June 10, 2009, 11:59 »
Обръщам се към abc и Isyankar специално тъй като се вижда че Юзейр им е любима персона.

Ти си ми любимата персона от този форум - не се лъжи -  няма други. Бих написал книга за теб и твоята персонална проблемна идентичност, но да не се отклонявам от темата :) Не знам защо дори принизи нещата на лична основа. Говорим за ЕДНА БЛАГОРОДНА КАУЗА НА КОЯТО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ ! :)

Относно Юзеиров - доста време нямаше коментари, но днес гледах предаването в сутрешния блок (след малко и в обедните новини ще повторят репортажа) и сметнах, че е нужно да се спомене в тази тема. Ти пак го обърна на национализъм, звезди и какво ли не.

Поздравявам, г-н Юзеиров, че се занимава с благотворителност. Съжалявам обаче, че е станало това недоразумение с името - може би скоро ще бъде отстранена тази грешка, тъй като както разбираме възможно е да се стигне и до Международен скандал.

А Метка го заплювам, че в тази прекрасна тема за благотворителност заговори за политика и национализъм ! Срамота ! По този начин ти принизи адски много благородните действия на г-н Юзеиров ! От малкия проблем с името, който вероятно ще бъде разрешен скоро - ти го обърна на национализъм и политика ! Много лошо.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #54 on: June 10, 2009, 12:14 »
Юзеир и е много съмнителен. Отделно, че не мога да се доверя на човека изрекъл тези приятелски слова

Това ако е с идеални помисли клони към детинска глупост, но се съмнявам. Особенно при ореховата градинка в двора на ООД-то

Ако си построят курник може и яйца да продават.

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #55 on: June 10, 2009, 12:43 »
............ от къде идва символът златен полумесец и звезда.За това по долу сложих тази снимка с тези символи и разбира се ще ми е интересно да чюеме коментарите ви за призхода на тези символи.
Определено звездата с полумесеца е комлекс на крайния български национализъм.
Войь, войь, млогу антиреснъ значька, сува ми съа оприличевьъ, нахь некавь бая ербапь Помакь, каченъь низь неквъь тракейскъа каруцъь и връзь негу му гренувъа мусльиманскъть месьечинкья дету ие светнува адна дзьвияздъа да му пуказувъ патичькътъ пу тьомните Родопские баирье! Млогу убавъ значкья!  :o  ;D  ;)

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #56 on: June 10, 2009, 13:23 »
Приятели, сайтът така или иначе вече се чете от доста журналисти. Имам няколко мои колеги състуденти, които работят във водещи вестници и проявяват голям интерес към писаниците във форума. Така че не се изненадвайте от всичко това. Не само журналисти ви четат, ами и в ДАНС и в МВР.

Offline mustafa_b

• Forum fan
    • Всичко за село Корница
« Reply #57 on: June 10, 2009, 13:36 »
Е, то последното не е тайна.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #58 on: June 10, 2009, 13:42 »
Що се отнася до Юзеир Юзеиров - той наистина е много интересен човек. Надявам се в скоро време да се запознаем и да си поговорим на четири очи. Имаме да уточняваме доста неща.

П.П. - Още повече, че и двамата сме родени в Лудогорието. Ако ще правим автономна област, поне да знаем кога ще я правим. ;)

EVROPOMAK

• Guest
« Reply #59 on: June 10, 2009, 13:48 »
Амье, "Болгарине", га ги видювашь и МиВеРейситье и ДАНСаджиетиье и Журналитье на неквъ раздумкъ, зьоми дай гье почерпювашь от назьие - пу адна ракие и  пу адна паржула, ам па кать са видимье шъ им извартимье пу адно пиечену чивермья на шашликья с неквъ помачкья песньия, оть кать смие на млогу зорь шъ ги рюкъмане нах помочь!  :D ;D
Зай сигьгя, немъ да сгадамье ризольюсьия, оть кать ришьимя, най-напрешь наъх тебье шьъ проводамья хаберь, налей си нашесь чилякь!  ::)  :D
Шье дуодашь, изпорвомь да записувашь уйдурматьа, дай гу пуснишь по ей нуойя миждународнейия сатьялить PNN (РомакNN), отьие требува дъ сье пукриешь сичкьите масрафья зай унува черпиуванье! Зарь, ниемай дъ сай арчишь зъ нашьтя иноплатенья мурабья!  :D  ;D  ;)