Author Topic: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ  (Read 70351 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Re: БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН ПОЛУМЕСЕЦ
« Reply #120 on: September 23, 2009, 20:51 »
Шумаров, съгласен съм с теб по много линии.

Offline Българин

• Advanced member
  • "Аз не търся, аз намирам" - Пабло Пикасо
« Reply #121 on: September 23, 2009, 20:53 »
Като се обърне колата, пътища много... оправдания - също...

Казвам това, защото още преди няколко месеца беше очевидна провокацията, която се задаваше... Сега държавата трябва да покаже, че има държава.

Shumarov

• Guest
« Reply #122 on: September 23, 2009, 21:04 »
Като се обърне колата, пътища много... оправдания - също...

Казвам това, защото още преди няколко месеца беше очевидна провокацията, която се задаваше... Сега държавата трябва да покаже, че има държава.

Къде виждаш провокация, Българин? И как държавата трябва да покаже, че я има според тебе?

Offline Българин

• Advanced member
« Reply #123 on: September 23, 2009, 21:08 »
Ами, като се разровиш малко във форума, ще разбереш откога е провокацията. Излишно е да обяснявам кое точно е провокация и кое - не е... Опитай се да се правиш на Юзеиров в някоя друга балканска държава, пък било то и в такава от ЕС, като Гърция или Румъния например... Да не говорим за Турция. Само при нас има такава слободия. Всяко нещо обаче с времето си... Държавата просто трябва да свърши това, което й е вменено по закон - където има закононарушения да предприеме необходимите мерки. Това е - просто и ясно.

Isyankar

• Guest
« Reply #124 on: September 23, 2009, 21:11 »
Някой се опитва да яхне "народната" (а не политическата, каквато никога не е имало всъщност) толерантност на кон и го прави - но се боя, че ще падне, а падането от кон понякога може да е фатално казват...

Offline abc

• Forum fan
« Reply #125 on: September 23, 2009, 21:13 »
Избрано

Цитат на: YUZEIROV в 22 март 2009, 17:34:15
kato potomak i predstavitel na nai goliamata imperia sashtestvuvala niakoga pod slantseto a imeno otomanskata, ...

Цитат на: YUZEIROV в 17 март 2009, 14:14:05
kato musulmanin i turchin chesta i dostoinstvoto sa na parvo miasto bez tiah jivotat na edin viarvasht niama da se razlichava s nishto ot tozi na kriminalnia prestapnik, no vkluchvaikise v aktivnia politicheski jivot ne mislia che izostaviam osnovnite iziskvania na moeto veroizpovedanie.
...
dnes moia narod e napadnat ot mnogobroen i mnogo opasen vrag koito ot godini iska nasheto unishtojenie. vsiaka pomosht v zashtita na narodami e dobre doshla dori dasa kradtsi,svodnitsi ili dilari.
triabva s obshti usilia da pobedim a sled tova shte vidim alah e velik

Цитат на: YUZEIROV в 19 ноември 2008, 19:05:52
... mislia che musulmanite otdavna sa gotovi za nova partia koiato netrabva nepremeno da bade obedinavasta a naprotiv da othvarli nekorektnite.ideologiata i tselite triabva daca nad lichnosta kakto beshe do sega.no triabva da bade chisto musulmanska zada naloji forma na povedenie i darjanie otgovariashto na isliama. i poneje sred turtsite i pomatsite ima mnogo malko hora otgovariashti na tezi iziskvania nabludavame vsevazmojni partii i federatsii koito opitvaikise da naberat chlenove se razminavat i s nai malkata vazmojnost da preds tavliavat musulmanite.moiata teoria e che edin viarvasht e po tsenen ot sto nevernika no kato broiat glasovete go broiat za edin a tova nese haresva na profesionalnite polititsi i stanahme svideteli na  krastoski koito veche rajdat parvite si urodi s koito triabva dase saobraziavame. zatova si mislia che novata partia triabva da se podgotvi i rakovodi ot polititsi (amatuori)finansovo nezavisimi patrioti koito niama da dopusnat greshkata na dps. a do togava vsicki turtsi romi(tursko govoriashti)i pomatsi shte glasuvat za pomalkoto zlo v sluchaia dogan. 
ot malkia mi opit v tozi forum mi stana iasmo che vie shte shlifovate surovia diamant koito shtevi predloja .
BALGARSKA MUSULMANDEMOKRATICHNA PARTIA B.M.D s predsedatel i vishi savetnitsi jiviali nai malko 5 godini izvan balgaria

Цитат на: YUZEIROV в 13 февруари 2009, 03:02:38
ste bada kratak 1 smartna prisada da, i to vazmojno nai barzo 2 aborti ne, dori da se nakazvat
3 smeseni brakove ne, vsichki sa nespoluchlivi i vinagi se razturvat
no iskam da dopalnia che sam za razreshena i kontrolirana prostitutsia,svobodno prodavane na orajie za samozashtita i legalizirane na targoviata s narkotitsi

Цитат на: YUZEIROV в 12 февруари 2009, 13:19:09
... na praktika izliza che osnovnoto choveshko pravo a imeno pravoto na veroizpovedanie v bg e otneto ili napravo zabraneno

Цитат на: YUZEIROV в 01 февруари 2009, 12:00:42
ot nevernika priatel i ot prase postelia ne stava
edna mnogo stara turska pogovorka koiato tsial jivot se opitvam da oboria no uvi bez nikakav rezultat zatova se obrashtam kam vas za pomosht da mi dadete primeri na protivopolojnoto na tazi pogovorka za da moga da ia oboria i da priema bezvernite (bezbojni) kato priateli

Цитат на: YUZEIROV в 16 март 2009, 15:49:51
sura 109 al-kiafirun(koran)
1.kaji ''o nevernitsi '' 2.az ne sluja na tova,na koeto vie slujite 3.i vie ne slujete na tova,na tova na koeto az sluja 4.i az ne sluja na tova, na koeto vie slujite 5.i vie ne slujete na tova, na koeto az sluja 6.vie si imate vashata religia i az imam svoiata religia.

tazi sura ot sveshtenia koran postavia tochka na raznoglasiatani otnosno formuliraneto na kiafir(giavur)
vseki koito nego e znael ne e vinoven no sled kato e vidial dokazatelstvo i prodalji da manipulira sas opredelenieto izvarshva saznatelen griah

Цитат на: YUZEIROV в 30 януари 2009, 23:36:21
dnes polojenieto na etnicheskite maltsinstva v bg ne e rozovo no sled 25 do 30 godini veznite shtese nakloniat v polza na turcko i romsko
mnozinstvo a etnicheskite balgari shtesa maltsinstvo i ako dnes te ne proiaviat tolerantnost i prodaljavat da se darjat arogantno moga da prognoziram che za vekove niama da izlachat svoi prezident i shtese naloji da uchat turski i romski zashtoto badeshtite administratsii
shte rabotiat na tezi ezitsi.amerikantsite go osaznaha dano go napraviat i balgarite dokato nee stanalo kasno

Цитат на: YUZEIROV в 29 декември 2008, 14:33:53
ISKAM DA ZAYAVIA JELANIETO NI ZA PREKRATIAVANE NA NEKONSUMIRANIA BRAK MEJDU HRISTIANI I MUSULMANI.IMAIKI VPREDVID CHE VSICHKITE NI OPITI ZA ZAPAZVANE NA BRAKA SE OKAZAHA NEUSPESHNI.DESITILETIA NARED NEBIAHME PRIETI KATO RAVNOPRAVNI PARTNIORI IMENATA VIARATA KULTURATA TRADITSIITINI I TRUDAT NI BIAHA OMALOVAJENI I POTAPKANI. DORI LICHNITE NI SPESTIAVA
NIA BIAHA OGRABENI I DNES SME NA RABA NA OTCHAIANIETO I PRINUDENI DA OCHAKVAME PODAIANIA .
OPITVAIKI SE DA ZAPAZIM I MOLKOTO KOETO NIE OSTANALO I PONEJE SME POSTAVENI V BEZISHODNO POLOJENIE ISKAME DA POMOLIM
ZA PRAVILNO RAZPREDELENIE NA AKTIVITE I PASIVITE PRIDOBITI PO VREME NA NEUSPESHNIA NI BRAK. KOETO NEE MNOGO A IMENO MALKO JILISTE S DVOR V KOETO ISKAME DA OSTANEM NO POD DRUGA FORMA I S OTDELEN VHOD. NADIAVAME SE CHE ISKAT NI ZA RAZVOD SHTE BADE UVAJEN ZA DA MOJEM DA JIVEEM SPORED NASHITE IZISKVANIA I JELANIA

Цитат на: YUZEIROV в 25 декември 2008, 13:10:19
ne vijdam nishto neredno v tova edno maltsinstvo da iska da se samoupravliava spored svoia ezik traditsia i veroizpovedanie ako tova e nevazmojno v formatsia s mnozinstvo ot drug narod kakavto e sluchaiat s musulmanite b bg. premerat sas makedonia bosna harvatsko i kosovo e iasen primer za edin moderen razvod jalko che imashe tolkova stradanie i smart vijdate krainia rezultat. ako ima jelanie i sred musulmanite v bg za razvod kakvo losho, otivame na sad i ni opredeliat edna idealna chast ot obshtoto jilishte razdeliame i pokashtninata i gotovo vseki po svoia pat a ako tazi idealna chast e kardjali az shtesam sred parvite koito shtese preseliat

Цитат на: YUZEIROV в 28 декември 2008, 16:44:37
iskam lichno da blagodaria na forumista bobir za moralnata podkrepa ot koiato musulmanite imat ogromna nujda a i opitat na nashite sabratia e dobre doshal v borbata ni za samoopredelenie i religiozna svoboda sashto blagodari i za podkrepata ot UCK no az iskam da podchertaia che nie sme za miren dialog i ni nai malko iskame da povtorim kravoprolitiata i greshkite pri otelianeto na musulmanite ot yugoslavskata federatsia nie sme za miren i priatelski dialog. no ako ne badep uvajeni mislia che neizbejnia variant e .........

Цитат на: YUZEIROV в 29 декември 2008, 12:50:06
TOVA OZNACHAVALI CHE AKO IMA JELANIE ZA RAZVOD NEPREMENO TRIABVA DA STANE S KRAVOPROLITIA PO UGOSLAVSKI METOD TRIABVALI DA IMA CHETNITSI , PARA MILITSII I BALGARSKA SREBRENITSA .
AKO NIAMA JELANIE ZA RAZVOD PO VZAIMNO SAGLASIE OSTAVA KLASICHESKIA RAZVOD VAV SADA.
A VARIANTA S KRAVOPROLITIATA E POSLEDEN VAV KOITO NIAMA DASE LEE SAMO MUSULMANSKA KRAV

Доста селективно се чете. Народът е казал "Криво седи, право съди!". Юзеиров целенасочено и тенденциозно не спазва закона. За мое учудване обаче поне 4 пъти, за които си спомням със сигурност ми се казва - остави го закона. Как точно да го оставя? Или искаме правова държава с работещи закони или искаме анархия и селективно прилагане и развяване на закона. Юзеиров демонстративно не спазва законите. Може би търси провокацията? Може би търси сблъсък? Знам ли?

А, че държавата не си е била на мястото не в определен момент, а в отрязък от време е видно. Паметник не се вдига за една нощ. Юзеиров показа документ, че държавата е регистрирала червения полумесец. Сега държавата се отрича и си плюе на лицето.

Shumarov

• Guest
« Reply #126 on: September 23, 2009, 21:17 »
Ами, като се разровиш малко във форума, ще разбереш откога е провокацията. Излишно е да обяснявам кое точно е провокация и кое - не е... Опитай се да се правиш на Юзеиров в някоя друга балканска държава, пък било то и в такава от ЕС, като Гърция или Румъния например... Да не говорим за Турция. Само при нас има такава слободия. Всяко нещо обаче с времето си... Държавата просто трябва да свърши това, което й е вменено по закон - където има закононарушения да предприеме необходимите мерки. Това е - просто и ясно.

Аз се надявах да ми спестиш ровене из форума, Българин, и да ми кажеш как този наглец Юзеиров си позволява да провокира хората със такива користни начинания, като регистрацията на благворителна организация, или със издигането на един паметник!?

Offline Българин

• Advanced member
« Reply #127 on: September 23, 2009, 21:19 »
Именно затова говорих АВС... Не ми се занимаваше като журналист със случая "Юзеиров", макар че във форума бях запознат с него още преди няколко месеца. Не бях влизал отдавна тук, но забелязвам, че форумът все повече се радикализира. Днес обаче нямаше как да не напиша поне 2000 знака коментар по случая "Юзеиров". Може и да съм бил краен в оценката си, но поне написах това, което мисля. Ще излезе в събота.

Shumarov

• Guest
« Reply #128 on: September 23, 2009, 21:37 »
Този симпатяга наистина има комични идеи! Как може да му хрумне да збрани смесени браковре?Или аборти?Това обяснява отчасти интереса на журналистите!Не бих се изненадал, ако е обект на внимание и на Карбовски, или други жълти червеи!Това са глупсти бе хора! Как може да виждате заплаха в това!?Той е, като сезонен хит-ще отшуми!Не вярвам да има последователи, чийто брой би могъл да тревожи разпределителите на симпатии, които манипулират такива "страшни, и тревожни провокации".Информации от този сорт ме накараха да си наложа вето за гледане на ТВ.Търсят такива недоразумения, като този симпатяга с полумесеца, и ни ги показват в обстоятелствени,и обширни интервюта, а за жалкото ни състояние в цифри - отделят секунди.Изместват истинските проблеми със незначителни, или несъществуващи!И разбира се-много народ се хваща!И след такова инфо ни пускат Слави, или Азизе, и ние за момент забравяме за грозящия ни полумесец.И на сутринта големи заглавия пак по вестниците-заплахата от полумесеца не била кошмар-истина била(как не-нали и по телевизията го дадоха-виж и във вестника пише)

Offline Българин

• Advanced member
« Reply #129 on: September 23, 2009, 21:52 »
Да, Шумаров, прав си. Но точно модераторите в този форум бяха и продължават да са най-големите адепти на Юзеиров. Не ми се говори за останалите провокации тук.
Всъщност и аз си позволих една провокация във форума, но това бе по инициатива на един от модераторите. Беше уж на шега да се покани във форума един православен свещенник, тъй като преди това бяха коментирани доста превратно теми за християнството...
Свещенникът, който е много толерантен и модерен човек, а не някакъв фанатик, се съгласи. Предупредих го, че само ще отговаря на въпроси и няма да се занимава с пропаганда и провокации. Настана страхотен смут във форума, и донякъде беше нормално - как така поп ще бъде в Помак.еу. Когато обаче Юзеиров прави провокации, всичко е окей.
Така че - който е надробил попарата, да си я сърба...

Shumarov

• Guest
« Reply #130 on: September 23, 2009, 22:00 »
Аз не знам какво значи адепти,Българин.Уважавам мнението на Юзеиров, но не го споделям.И това мое отношение към мнението на Юзеиров не е ангажиращо за никой.Уважавам и твойте страхове, но не ги споделям.Аз варвам в доброто начало! А доброто начало засега е издигането на паметник, и регистрацията на благотворителна организация.И мнението ми не е зависимо от статуса ми на модератор в сайта.То е плод на моя мироглед, и по никакъв начин не е ангажиращо.

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #131 on: September 23, 2009, 22:01 »
Българин мен специално попа не ме претеснява. Ако ходатайства за мен, да ми махнат вечния бан в православния форум може и там да си зачешем езиците. Винаги съм отворен към такива хорица.

Offline abc

• Forum fan
« Reply #132 on: September 23, 2009, 22:07 »
pomak BG попа не би трябвало да притесни никого. Както и ти не ме притесняваш, но неуважението помежду ни тръгва от дребни неща и камъчета като невинно подхвърлената от теб дума хорица. Попа както го наричаш е по някакъв начин твой колега, второ бил е публичен. Гледал съм го в интервюта, участваше в Стани богат, което е предаване с авторитет и се представи по начин показващ, че е прочел повече от 3 книги. Разбира се ти можеш да се усъмниш в световния заговор и конспирация и, както казва Шумаров, уважавам това твое право. Но уважението не вреди, а горделивостта е грях. В исляма не знам как е.

Shumarov

• Guest
« Reply #133 on: September 23, 2009, 22:12 »
Моля да се придържате към темата!

Isyankar

• Guest
« Reply #134 on: September 23, 2009, 22:43 »
Ех, бре...то когато активните модератори станат повече от активните членове става наистина казармен ред...